Ev & Yaşam Koltuğu çekerken petek çıktı, ne yapabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Selam arkadaşlar odayı düzenliyodum birden görmedim peteği yanlışlıkla kenarına denk gelmiş ve çıkmış kenarı takılmiyo şu an napicam ya yardım edermisiniz Koltuğu çekerken petek çıktı, ne yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl cahillik diz boyu bacım geri tak bu kadar basit bir şeyi de mi biz yapalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Takilmiyo zaten bende denedim herhalde cahillikle ne ilgisi var insan sorar danışır yani Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl üst ızgarasını kapa sonra yandan kapa tamamdır Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 704 cevap paylaştı. Üsttekini bastır diğer elinle öbürüne avuç içinle aban 0 0 Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl İkisini de aynı anda ittin mi? Sanki öyle yaparsan düzelecek gibi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl birbirine gecirsene, disli gibi olmuyor mu onlar tak diye girmesi lazim sanki ya da birak oyle dursun simdilik ne zarari var... 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Yandakini yukarı kaldır, üsttekini yerine yerleştir sonra da yandakini aşağı doğru bastır, hepsi yerine oturur. 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Bence üst parçayı tam oturt yerine dikey olanın geçme kısmını ona doğru geçir. 0 0 Yorumla
DengeSiz_mişim Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Adres ver gelip takacak biri çıkar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl He öyle adres vermek herkese kolaymı Yorumla
Sertmmm Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 91% +1 yıl Çıkmamış kırmış sin aboooo abooooo😇😇😇 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Cidden mi ya Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Sert bir şekilde vur hallolur 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 413 cevap paylaştı. azcık bük sonra bi tekme at yerine oturur 0 0 Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Vurdur üstten alttan yandan 0 1 Yorumla u tenedos +1 yıl ayıp be Yorumla
bassoprofondo0 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Helal olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
cahillik diz boyu bacım geri tak bu kadar basit bir şeyi de mi biz yapalım
Takilmiyo zaten bende denedim herhalde cahillikle ne ilgisi var insan sorar danışır yani
üst ızgarasını kapa sonra yandan kapa tamamdır
Üsttekini bastır diğer elinle öbürüne avuç içinle aban
İkisini de aynı anda ittin mi? Sanki öyle yaparsan düzelecek gibi
birbirine gecirsene, disli gibi olmuyor mu onlar tak diye girmesi lazim sanki ya da birak oyle dursun simdilik ne zarari var...
Yandakini yukarı kaldır, üsttekini yerine yerleştir sonra da yandakini aşağı doğru bastır, hepsi yerine oturur.
Bence üst parçayı tam oturt yerine dikey olanın geçme kısmını ona doğru geçir.
Adres ver gelip takacak biri çıkar
He öyle adres vermek herkese kolaymı
Çıkmamış kırmış sin aboooo abooooo😇😇😇
Cidden mi ya
Sert bir şekilde vur hallolur
Geçir yanlardan sıkıştır
azcık bük sonra bi tekme at yerine oturur
Vurdur üstten alttan yandan
ayıp be
Skin sağ olsun gülüm ya halledersin sen
Helal olsun
😂😂