Erkek kardeşim kötü kokuyor?

Kendisi ergen ve banyoya girmeyi sevmiyor. Terliyor okuldan geliyor banyoya girmiyor bütün evi kokutuyo valla boğulacak gibi oluyorum fazla titiz birisiyim. O okuldayken odasını resmen çamaşır suyu ile yıkıyorum çamaşır sulu bezle öyle Bi çitiliyorum ki her yeri. Çamaşır suyu sayesinde koku gidiyorsa akşam o geldiğinde yine koku oluyo ter kokusu. Banyo yap diyorum ben koku almıyorum diyor. Yanımdan geçerken bile çok kötü koku geliyor demin koltuğa oturdu kalktığında koltuğun yastığı kötü kokuyordu artık narin ellerim buruş buruş oldu temizlik malzemesine girmekten suya girmekten. Ben napcam bunla ya. Üşeniyorum duşa girmeye diyor. Arkadaşların kötü kokuyorsun derler yapma böyle utanırsın diyorum akşam girerim duşa diyor akşam alıştım diyor. Ama ben terlediği an girmesini istiyorum. Akşam girerse eve koku sarıyor her evin ayrı Bi kokusu olur ya hani resmen evi o koku sarıyo ya. Evi havalandırıyorum pencereleri açıyorum o kapatıyor pencereyi perdeyi de kapatıyor. Ergen olduğu için ne haltlar yediğini biliyorum ama susuyorum o yüxden pencereyi ve perdeyi kapatıyor ev havalanmıyo ya ben napcam akıl verin valla. Saygı çerçevesinde görüşlerinizi yazın lütfen
Erkek kardeşim kötü kokuyor?