Kiralık ev gezerken emlakçı veya evin sahibiyle kira konusunda pazarlık olur mu.
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Kiralık evde pazarlık olur mu?
Pazarlık esnasında uzlaşılırsa, pazarlık edilmiş ve sünnet yerine getirilmiş olur. Bir görüşe göre pazarlık sünnet, diğer bir görüşe göre ise pazarlık mûbahtır❗Şimdiden hayırlı olsun...
Şeyda hanım bu arada benimde size bir sorum olacak yeni ayrıldığım kız arkadaşım bana biraz önce telefon açtı ve annemin yaşadığı eve gidip onunla kozumu paylasacam dişe diş göze göz dedi. Ben iş gereği şehir dışındayim ve yaşadığım yere 4 saat uzaktayım şu an.. Sence kız annenle kozumu paylaşacam derken ne demek istedi oraya hemen yetişmeli miyim endişe ediyorum?
Anneme kapıyı açma dedim o da geleceği varsa göreceği de var dedi.. yani kavga kaçınılmaz gibi çünkü kız büyük küçük tanımayan biri.. ayrılma nedeenim de o
En kötü ihtimali düşünecek olursak kavga olma durumunda hangi tarafın zarar görme ihtimali daha yüksek olur sence kız umrumda değil annem için endişeliyim kız 28 annem 56 yaşında?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Olur tabiki neden olmasın illaki fiyat değil fiyat dışı unsurlarla da pazarlık edilir
Pazarlık olabilir
Pazarlık esnasında uzlaşılırsa, pazarlık edilmiş ve sünnet yerine getirilmiş olur. Bir görüşe göre pazarlık sünnet, diğer bir görüşe göre ise pazarlık mûbahtır❗Şimdiden hayırlı olsun...
Pazarlıktan daha doğal ne olabilir ki. Gayet normal bir şey. Her alım satımda olduğu gibi kiralamada da pazarlık yapılabilir
oluyor aslında maalesef insanlar için para önemli
ev sahibi içinde önemli
emlakçı içinde önemli :)
evı tutacak snn gıbı bır kadın ıse
%40 ındırıjm olur
Olmazsa olmaz
Çünkü hep pazarlık payı koyarak fiyat söylerler
Biz yapmıştık biraz dusurmuslerdi ama emekliler diye. Öğrenciyseniz düşüremeyebilirler.
Olur tabii ama bugün öyle anormal ekonomik koşullar var ki hiçbir ev sahibi kirada pazarlığı kabul etmez.
Olur tabi, herkes kendine uygun fiyatı söyler, anlaşılırsa işlem tamamlanır.
Uzlaşmak için yapılabilir bende eski ev sahibimle yapmıştım ortak noktada buluşmuştuk
Şeyda hanım bu arada benimde size bir sorum olacak yeni ayrıldığım kız arkadaşım bana biraz önce telefon açtı ve annemin yaşadığı eve gidip onunla kozumu paylasacam dişe diş göze göz dedi. Ben iş gereği şehir dışındayim ve yaşadığım yere 4 saat uzaktayım şu an..
Sence kız annenle kozumu paylaşacam derken ne demek istedi oraya hemen yetişmeli miyim endişe ediyorum?
Hava gazidir napck ya.
Anneme kapıyı açma dedim o da geleceği varsa göreceği de var dedi.. yani kavga kaçınılmaz gibi çünkü kız büyük küçük tanımayan biri.. ayrılma nedeenim de o
En kötü ihtimali düşünecek olursak kavga olma durumunda hangi tarafın zarar görme ihtimali daha yüksek olur sence kız umrumda değil annem için endişeliyim kız 28 annem 56 yaşında?
O zaman annenin yanina gt. Ne kadr korkutmus sizi ya 😅 annende acmasn kapıyı bu kadr kolay
Bu panik halinde güldürdün beni 🤣 İşte açma dedim kapıyı ama dinlemiyor ki kadın gelecekse göreceği var diyor. Endişe eden taraf benim sadece
Yaşları göz önüne alırsan olası kavga durumunda daha çok zarar gören kim olur sence?
Kapıyı açma diyorum dinlemiyor çünkü?
Başına bsi gelirse kendi akilsizlig olur o zmn yapck bsi yk
Bı dava acaranz olur biter
Haklısın..
Kavga etmeleri durumunda daha çok hırpalanan taraf Annem olur diyorsun doğru mu anladım?
Sorun halledildi Şeyma hanım. Kız kapıya dayanmış annem de polisi çağırmış kız şu an sanırım göz altında😅 Sana da yorumların için teşekkür ederim
Akillilik yapmış annen bn olsaydm bnd öyle yapardm öyle manyaklarla ne muhatap olacan ya
evet olur tabii çok gördüm
Hıc duymadım bu konuda bisi
Pazarlık şarttır gerisi yalandır ablam.
Tabiki oluyor
Olur tabi niye olmasın
Olur tabi olmazmı
Olur elbette
devletin koyduğu bir standart var neticede
Olur elbette :D
Olur tabi ki
Olur niye olmasın
Elbette olur