Şimdi başkasına yazmışsınız Anka diye, yahu Türkiye’nin öbür tarafı size göre, ama olsun yinede bir köyünüz var Allah bırakandan razı nur içinde yatırsın eyer ebete göçmüşse.
Hadi inşallah.. hiç sevmedigin biriyle evlenirsen veya evlenmek zorunda kalırsan düğününe beni çağırmassan olay çıkartırım doktor.. 😅😅 sevdiğini alırsan çağırma ama.. o eğlenceli olmaz ne öyle romantik muc muc.. ben kan ve göz yaşıyla besleniyorum😅
Tamam getir ulan zaten senin annenle kafamız uyuyor.. ben onu doldururum.. seni evlatlıktan reddeder😅 sen ağlamassan o düğün düğün olmaz çünkü. e nedemişler.. damat dedigin hem ağlar hem gider😅😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Vardır bilmiyorum, sen buna köy demişsin de bu florida sahilleri elinde de malgarita alıp manzarayı izle :D
Artvin Hopa 😄 orada böyle genelde
Böyle köyüm olacak yılda bir gideceğim öyle mi? Bizimkisi ancak çayır çimen manzaralı o yüzden pazarları piknik için zorla götürülüyorum😂
Ne yapalım Ankara Artvin arası yolculuk işkence 😅
böyle köymü olur lan denizli menizli :P köy dediğin yozgat çorum sivas felan olur
Artvin'de bu kadar oluyor 😅
Köy nerede ben göremedim, kamera perspektifi yanlış yerde kalmış sanki😂😂
Niye ya güzel bence :D
Fotoğrafın güzelliği aşikârda köy yok orta da🙈😂
Burası artvin hopa mı🤔
Evet. Yani arazi eğimli olduğu için köyü çekmem pek mümkün değil.
Anladım, memleketiniz güzel duruyor ya da siz güzel yanını çekmiş koymuş olabilirsiniz 😂😂😂
Yani manzarası böyle gerisini bilmem :D
Var ama depremde hasar aldı. Gitmedim, görmedim son halini ama öyle diyorlar teyzemler falan.
Maraşlı mısın?
Maraşlı değilim, adanalıyım da köyüm maraşta evet.
Geçmiş olsun 🙏
Teşekkür ederim.
Gitmesek de görmesek de o köy bizim köyümüzdür ne kadar Doğru 😇
Ata toprağı
Böyle köye can kurban, insan emekli olunca burası yaşamak için çok iyi olur.
Babam okulu bitir sonra ben köyde yaşayacağım ne halin varsa gör diyor 😂
Çok şanslısınız dersenize, peki yer neresi?
Artvin, Hopa
Artvin Hopa a, peki siz nerede yaşıyorsunuz?
Şimdi başkasına yazmışsınız Anka diye, yahu Türkiye’nin öbür tarafı size göre, ama olsun yinede bir köyünüz var Allah bırakandan razı nur içinde yatırsın eyer ebete göçmüşse.
Evet Ankara 'dayız. Amin yani yıllardır buradaymış bizim sülale 1. Dünya savaşı anıları falan var.
Ben şehirde oturuyorum ama köyüm bana 30 km uzaklıkta.
Benimki 500 km uzakta 💀
Bizim ordaki köylere benziyo burası çanakkale filan mı 😀 Benimki antalyada ordada var böyle benzer yer.
Artvin bura babamların. Çanakkalede de var ama direk deniz kıyısı
Vallaha yok. Dedemin dedesi bile İstanbul'lu. Ki ben hiç Ankara doğumluyum, orada hiç yaşamadım. Köyle hiç bir alakam yok
Var ama ne manzarası var ne huzuru var. Değişik bi yer
Yok, amcamın bi tanesi köyde yaşıyor onlarada yılda 1 kez giderim ya gitmem.
Bizim köyümüz varmış ama biz gitmedik hiç. Akrabalarla yani baba tarafıyla görüşmediğimiz için.
Evet köyüm var izinlerde mutlaka giderim senede 3-4 defa
İneklerinde var mı
Eskiden varmış şu an yok yetişemedim ben sjsjs
Ben galiba hiç köy görmedim
Ilginçmiş
Hahaha 😝
Var ama bizimki kasaba çok şirin bi ege kasabası geçen bayram gitmiştik 😄
Ege güzel ya Çanakkalede de var bizim ege iklimini daha çok seviyorum.
Evet ama ben şehir çocuğuyum :)
Ben de şehirciyim ama köy de güzel :D
Köyde 1 hafta kalınca psikolojim bozuluyor
Evimin konforu yok
Biz ev yaptık internet falan da çektik güzel oldu.
Güle güle oturun :)
Heil 🙋🏻♂️
😄😄
Köy varda yasayan pek kalmadı
Evet
Ülkem bile var yaaa😅😅😅
Adı ne 😄
Türkiye 😅 dediklerimi yaparsan senide alırım mekana.. cok güzel her türlü m@nyak var😅😅
Yok kanka kalsın beni Almanya'ya postalar mısın
Damganı pulunu yapıştırsınlar hemen yolluyoruz iadesiz ama😅😅😅.. almancan vardır inşallah😅
Ben öğrenirim oradaki kızlardan sorun değil 😂
inşallah bi alman teyze hatta nine seni kacırıp ırzına geçer de onunla evlenmek zorunda kalırsın doktor😅😅
Tövbe tövbe tecavüze uğramasam iyiydi 😅
Hadi inşallah.. hiç sevmedigin biriyle evlenirsen veya evlenmek zorunda kalırsan düğününe beni çağırmassan olay çıkartırım doktor.. 😅😅 sevdiğini alırsan çağırma ama.. o eğlenceli olmaz ne öyle romantik muc muc.. ben kan ve göz yaşıyla besleniyorum😅
Ben bulacağım bir alman kızı ve onu sevip evleneceğim seni de zorla getirteceğim düğüne 😈
Tamam getir ulan zaten senin annenle kafamız uyuyor.. ben onu doldururum.. seni evlatlıktan reddeder😅 sen ağlamassan o düğün düğün olmaz çünkü. e nedemişler.. damat dedigin hem ağlar hem gider😅😅
Benim annem dünyadaki en şeker kadındır hiçbir şeyime karışmıyor 😇
Aynı ben🤣🤣
Hı hı 😂
Clube gitmene izin vermemiştik ikimizde.. annen benim ruh ikizim🤣🤣🤣
O tek gün ya her zaman öyle değil 😂
🤣🤣🤣 ozaman annene söyle ; sevgili annen ve ben ayrılacağız tek bir ortak noktayla bu ilişkiyi sürdüremem.. ama ona her zaman saygı duyacağım😅😅
Sjsjs olur
Bu nasıl köy, denizi var.
😂 deniz kenarında
Bu koy degil, moananin adasi.
Ora nere ya 😂
Google a yazsan gorebolirsun
Neyse üşendim.
Var tabi 5 yıl köyde yaşadım
Var, çok severim.
kadıköy:)
Güzel bir köy :D
Yokkk ama varrrr
O nasıl oluyor ya :D
Koy diye biryer var arsa ama babamın koyü değil herhangi bir koy
Evet ama gitmem
Niye?
Cok uzak
Birde koyde napayim ki. Bizim koyde bsy yok. Hayvan bile yok dogrudurust
Var hiç gitmiyorum
Niye
🤷🏻♀️bilmem babam gel diyoda napcam ki orada ev terkedilmis durumda kimse yasamiyor
Kötüymüş biz ev yaptık 😅
Villa mi
O kadar lüks değil
Olsun o da güzel denize yakın zaten)
Köyde yaşıyorum zaten
Evet var
Evet köyde yaşıyorum
Hayır yok
Var Niğde de
Yok.