Almak mantıklı mıdır yoksa dikey süpürgeler mi daha iyidir

Dikey süpürge
Robot süpürge
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Almak mantıklı mıdır yoksa dikey süpürgeler mi daha iyidir

Robot süpürge, ev temizliği yapmak için oldukça pratik bir seçenek olabilir. Özellikle yoğun iş temposu ve zaman sıkıntısı olan kişiler için, robot süpürgeler ev temizliğini daha hızlı ve kolay hale getirebilir. Ayrıca, bazı robot süpürgeler akıllı sensörler sayesinde evinizi haritalayabilir ve daha etkili bir şekilde temizleyebilirler. Ancak, robot süpürgelerin bazı dezavantajları da vardır. Örneğin, evinize özgürlük sağlayacakları kadar özelleştirilebilir olmayabilirler. Bazı alanlara erişmek için engelleri aşmakta zorlanabilirler ve bazı evlerde halıların derinlemesine temizlenmesi gerekebilir. Ayrıca, bazı modellerin fiyatları oldukça yüksek olabilir.
Alınır, ama eşya ile tıkış tıkış doldurulmamış eve alınır. Alırken de iyi bir araştırma yapmak gerekli. Temelde aynı teknik özelliklere sahip olsalar da kullanıcı dostu arayüzü, yazılımsal detaylar önemli. Marka ve yazılıma göre de fiyat farklılıkları mutlaka olacaktır. Mümkünse mağazalarda teşhir ürünleri incelenmeli.
Hem dikey hem robot süpürgem var. Robot süpürgeyi 1 ay önce kadar aldım. Bana aşırı kolaylık geldi. Ben mutfağı toparlarken onu çalıştırıyorum, o salondan başlıyor, ben mutfağı bitirene kadar o salondan çıkıyor, ben salona girip dağınıklığı topluyorum. 1 saatte her iş tamamlanmış oluyor. Gırgır diyenler de vardı ama bence asla değil, baya iyi süpürüyor.
Bütün odaları koridorları kendisi geziyor mu? Yoksa salon bitince elle kaldırıp başka odaya mı koymak gerek?
@_MelisYıldız_ Geziyor kendisi herhangi bi müdahalede bulunmuyorum, oda oda da seçebiliyorsun hatta sıralamasını da seçebiliyorsun. Ben mutfakta olduğumda mutfağı en son süpürmesini seçiyorum mesela o şekilde dengeliyoruz. Odalar arası gücü de ayarlayabiliyorsun, atıyorum yatak odasında uyuyan biri var, orayı sessiz olarak ayarlayıp geri kalan odaları turboda çalıştırabiliyorsun
Çok iyimiş yaş 🤣 Hangi marka model Xiaomi mi?
@_MelisYıldız_ Xiaomi evet mağazada kadın bana başka markayı kakalamaya çalıştı, ben de çok kafası karışan bi insanım onu aldım allahtan kart hata verdi de bırakmak zorunda kaldım. Eve geldim internetten Xiaomi sipariş ettim aksjfha Mop2 pro bendeki
1 ay önce aldım. Muhteşem bişey kesinlikle almalısın
Hangi markayı aldın acaba
Roborock q7 max çekim gücü çok iyi
Teşekkür ederim
Rica ederim
Cevap
27Cevap
Bence alınır dikey süpürgeler çok kaliteli ve güzel oluyor dikey süpürge kullanacaklara tavsiyem almalarıdır gerçekten dikey süpürge şarjı da güzel gidiyor her yere de ulaşıyor
Ablamın evinde var. Ama ben temizliğini çok da beğenmedim. Bebeği olan insanlar için ilaç gibi olabilir ama yüzeysel temizlikten hoşlanmayanlar almamalıdır.
Çok iyi temizlik yapıyor ama tek başına yetersiz koltukları, köşeyi vs temizlemek için de gerekli
Ben ilerde evimi kendi ellerimle süpürmek temizlemek isterim.🥰 O yüzden klasik elektrikli süpürge iyidir.
Robot süpürge her daim alınır asla pişman etmez
Dikey de güzel ama yattığın yerden bi tıkla çalıştırmak gibisi yok
Alınır ancak alternatif olarak Kablosuz Şarjlı süpürgede alınır.
Bir ay sonra fiyatlarda çok artacağından şu an yani hemen alınabilir.
Tamamen tembel işi ben almadım almayacağım da, Hadi süpürsün halıların altını da görelim
Aman almayın hiç memnun değilim. Dikey Süpürge her zaman.
Ben almadım almam. Dyson dik süpürge var. Vızır vızır geziyor evde sinir olurum ona
Ben olmuşum bir robot o yüzden gerek yok robot supurgeye 😂
Halısız evin varsa bir de evcil hayvanın varsa kedi köpek vs alınması şart
Robot kendi temizlediğin kadar temizlemez tam köşelere girmez robotun arkasını gezip iki iş yapmaktansa kendin yap tek seferde yap
Dikey süpürge
Bence gereksiz bir alet robot süpürge
Elektrikli süpürge daha işlevsel
Bildiğinden şaşma robot boşa masraf !!
Robot süpürgeler çok hantal yavaş ev bayanları dayanamiyirum
İmkanın varsa ikisini de al
En rahatı robot süpürge ve Dyson
Alınır neden alınmasın
10 kişiden 8 i nerden aldım diyorsa kötüdür
Robot daha işlevsel
#Mirliva
Hortumlu süpürge adamdır
Alınmaz, gereksiz bence...
Robot süpürge kullanışsız diye biliyorum
Dikey Dyson v15 süper
valla aldık süs eşyası olarak duruyor salonda
Mana mantıklı gelmiyor. Çok pahalı..
Alınır da pahalıdır herhalde
Robot yerine daysın alınabilir.
Teknolojik şeylere adapte olmakta fayda var.
dikey, dik Süpürge
Geleneksel ev işleri şaşmaz
Bence alinmaz
Robot yavas kalıyor biraz. Dikey bence
alınır. kolaylık..
Olabilir
Dikey Süpürge
Gereksiz..
Fiyat uyarsa alınır
Dikey süpürge
Robot yavaş kalıyor
Teknoloji iyidir