Yeni evlenen bazı arkadaşlarımın yaptıkları ilginç mobilya seçimlerini görünce söz konusu mobilya tercihleri bana garip geliyor. Çünkü neredeyse çoğu şu şekilde. Tavanda asılı devasa kristal avizeler, koca koca koltuklar, gösterişli eşyalar ve garip desenli duvar kağıtları... Oysa minimalist mobilya ve dekorasyon tercihleri bana daha hoş geliyor. Hele ki, bir de vintage tarzı dekorasyon mevcutsa bayılıyorum. Peki, sen evlendiğinde nasıl bir evde olmayı hayal ediyorsun?
İngiliz sarayına benzeyen bir salonda yurt dışından topladığım tablolarla ve değişik eserlerle oturmayı hayal etmiyorum oturuyorum. Minimalistlikten de hiç hoşlanmam görüldüğü üzere:) Maksimalist bir evde eserlerimle mutluyum. Hayallerimle değil.
Az eşyalı ve sade isterim. Salon için İki koltuk bir TV yeterli mesela. Kalabalık sevmiyorum evi. Öyle incik boncuk süs eşyası falan da asla sokmam eve. Renk olarakta tercihim ferah renkler
Herkeste minimalist ev istiyomuş, kim o zaman şu fotodaki evde yaşayanlar. Neysee bi L koltuk önünde bi sehpa bi de pencere kenarında sallanan sandalyem olsun başka eşyaya gerek yok, kremsi pudra renkleriyle döşeli beyazın hakim olduğu az eşyalı, içi hep vanilya lavanta kokulu tütsülerle kokan ferah bir ev.