Ev & Yaşam Yapmaktan keyif aldığınız ev işleri var mı, varsa nelerdir? KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Ev işleri yapmayı sever misiniz temizlik bulasik çamaşır vs vs 😊#MaksatMakara Güncellemeler+1 yıl Guncel Yapmaktan keyif aldığınız ev işleri var mı, varsa nelerdir? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Temizlik sadece 1 0 Yorumla
hepimizbirvedia Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Yapmam yapmam yapınca da içimden başka bir şey çıkıyor. En sevdiğim elektri aöet, ütü, love yani aşg. 1 11 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Anlıyorum içinden canavar çıkan kadın 😯😂 Yorumla hepimizbirvedia +1 yıl Alındım, gücendimm şimdi sjsj Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Ama sen söyledin öyle 😕😂 Yorumla hepimizbirvedia +1 yıl Canavar demedim ben, başka bişi dedim, farklı bir karakter oluyorum smdkd Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Ben canavara büründürdüm seni vahşi birsey oluyorsun anladigim kadariyla😌😂 Yorumla hepimizbirvedia +1 yıl Üzdünüz Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Sorry 😊😊 aklıma gelen o oldu 😕 Yorumla hepimizbirvedia +1 yıl Üzdünüz artık bir önemi yok 😌 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Kusura bakma tekrardan ☺ Yorumla hepimizbirvedia +1 yıl Tamam tamam affettim sjdjd Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yemek. Keyfime göre her iş lezzet veriyor bazen de hepsi sinir bozucu 1 3 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Sen sakin ol tamam 😂 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Bugün keyfim yerinde 😄 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Ooo güzel ozaman hadi bi evi köşe bucak temizle toz kalmasın 😂😂😂 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bulaşık yıkamak sadece bir de yemek yapmak Başka keyif aldığım yok maalesef khjk 1 3 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Yaptığın yemeğin bulasigini yıkıyorsun işte 😂 Yorumla thecutewitch +1 yıl Evet öyle oluyor hgkhj Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Anlıyorum 😂😂 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sadece bulaşık yıkamayı severim 1 3 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Makineye gerek yok mu😂 Yorumla mine13 +1 yıl Evde bulaşık makinesi yok olsa da kullanmayız doğru düzgün kullanmayız yani hiçbir şey elinle yaptığın şey kadar temiz olamazmış gibi geliyor :D Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Ozaman çamaşırları da elinle yıka😂 Yorumla
Kalbim_sin Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl pek iş yapmam ben ama bişey yazayım ütü 😄 1 2 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Allah razı olsun ya 😂😂 Yorumla Kalbim_sin +1 yıl Rica edrim ya Yorumla
ezgiitugcee Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Çamaşır asmak o temiz kokuya bayılıyorum 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Bi tek o mu 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Temizlik sadece
Yapmam yapmam yapınca da içimden başka bir şey çıkıyor. En sevdiğim elektri aöet, ütü, love yani aşg.
Anlıyorum içinden canavar çıkan kadın 😯😂
Alındım, gücendimm şimdi sjsj
Ama sen söyledin öyle 😕😂
Canavar demedim ben, başka bişi dedim, farklı bir karakter oluyorum smdkd
Ben canavara büründürdüm seni vahşi birsey oluyorsun anladigim kadariyla😌😂
Üzdünüz
Sorry 😊😊 aklıma gelen o oldu 😕
Üzdünüz artık bir önemi yok 😌
Kusura bakma tekrardan ☺
Tamam tamam affettim sjdjd
Teşekkür ederim 😊
Yemek. Keyfime göre her iş lezzet veriyor bazen de hepsi sinir bozucu
Sen sakin ol tamam 😂
Bugün keyfim yerinde 😄
Ooo güzel ozaman hadi bi evi köşe bucak temizle toz kalmasın 😂😂😂
Bulaşık yıkamak sadece bir de yemek yapmak
Başka keyif aldığım yok maalesef khjk
Yaptığın yemeğin bulasigini yıkıyorsun işte 😂
Evet öyle oluyor hgkhj
Anlıyorum 😂😂
Sadece bulaşık yıkamayı severim
Makineye gerek yok mu😂
Evde bulaşık makinesi yok olsa da kullanmayız doğru düzgün kullanmayız yani hiçbir şey elinle yaptığın şey kadar temiz olamazmış gibi geliyor :D
Ozaman çamaşırları da elinle yıka😂
pek iş yapmam ben ama bişey yazayım ütü 😄
Allah razı olsun ya 😂😂
Rica edrim ya
Çamaşır asmak o temiz kokuya bayılıyorum
Bi tek o mu 😂😂
Nefrettt ediyorum
Niye be 😂
Sevmiyorum