Uzak mesafeden misafirlerim gelecek evimiz 2+1 bir oda yatak odası diğer odada sadece koltuk var. Havalar soğuk diye çamaşır asıyorum bir de. Yani salon kalıyor bir tek salonda yatmaları ayıp mı olur?

Uzak mesafeden misafirlerim gelecek evimiz 2+1 bir oda yatak odası diğer odada sadece koltuk var. Havalar soğuk diye çamaşır asıyorum bir de. Yani salon kalıyor bir tek salonda yatmaları ayıp mı olur?

Hiçbirimiz evimizi misafirlerin gelip kalması için dizayn etmiyoruz. Öyle yapacak olsak zaten ev değil hostel olurduk. Gelen kişiler eğer sarayda yaşamıyorlarsa bunu sorun edeceklerini zannetmiyorum ve bu ayıp bir şey değil. Misafirliklerde öncelikle bakılması gereken şey samimiyet ve sıcakkanlılıktır
Bazi aileler kendi yatagini misafire verip, kendileri kanepede, salonda falan yatiyorlarmis. Bunu duydugumda sasirmistim. Ben ailemden oyle gormedim yani. Misafir odasi/salon var. Mobilya alinirkende rahatligina ve misafir icin uygun olur mu acilir kapanir olsun ya da 2-3 kisinin yatabilecegi durumda olsun diyerek mobilya secimi yapilir. Misafirler salonda/misafir odasinda o mobilyaları acar, temiz nevresimlerle sereriz. Oyle agirlariz. Kimse kimseye yatagini vermez yani bizde. Verenler varmis ama duydugumda şaşırmıştım.
Cevap
13Cevap
Misafir size gelirken evinizin küçük oldugunun farkındadır muhtemelen. Salonda yatırın tabi ki, neden ayıp olsun. Eldeki imkanlar bu.
Yooo ben olsam hiç dert etmem ama o gelecek olanlar öyle ise bir şey diyemem yani sonuçta misafirler umduğunu değil bulduğunu şükür edecekler.
Türkiye şartlarında herkesin evinde misafir odası olduğunu düşünmüyorum ayrıca neden ayıp olsun ki uyuyacaklar ardaarası.
Yer yoksa ne yapacaksın ayıp falan olmaz o kadar da asortik olmayın
Hayır tabiki imkanlar dahilinde neresi olursa orada yatırılır.
Ayıp olsada olmasada mecbursaniz yapacak bişi yok yani
Misafir hiç sevmem yer yoksa mecbur salonda yatarlar
Çamaşırı kendi yatak odana taşı salonda uygun olmaz
Misafir gelip kalmamalı zaten. Gelmesi yanlış
Mecbur yatacak
Misafir umduğunu değil bulduğunu yatar
Nabalım koynumuza mı alalım kksjklfdgjfldgjdf
Bir şey olmaz gitsin yatsınlar salonda
yoo ne ayip olcak o evime gelmis yatagimda mi yatcak
Ayıp olan yanı ne tam olarak. Normal.
Samimi arkadaşlarsa neden sorun olsun ki
Anlarlar yani onlarda sorun yapma bu kadar