Ev temizliği, yemek, misafir ağırlamak bunların sorumluluğunu tek başına almak ve eleştirilmekten korkmak bunların üstesinden nasıl geliyorsunuz?

Ev temizliği, yemek, misafir ağırlamak bunların sorumluluğunu tek başına almak ve eleştirilmekten korkmak bunların üstesinden nasıl geliyorsunuz?

Evlenmeden önce de evlendikten sonra ki sorumluluğu almıştım. En çok temizlik ve kardeşlerime bakma işi bendeydi. Misafir geldiğinde hizmet ederdim, mutfağa da çoğu zaman girdim. şu an zorlanmıyorum, bilmediğim yemekler vardı, tariflere bakarak denedim. Tabi ilk defa evimde misafir ağırlayınca endişe etmiştim.
Çok sallamıyorum çünkü ev hanımı olacağımı sanmıyorum. Çalışacağım için kimse benden mükemmel bir hazırlık ve tek başıma altından kalkmamı bekleyemez. Bekleyene de kapıları açar, evde iş veririm
Hayır zaten ben evlenirsem bir gün hiç bir zaman tüm işi sevgilime yani eşime yıkmam ortaklaşa yapardık yemekler de aynı şekilde. çünkü benim için evlilik ortaklık demektir tüm işlerinde sevdiğim kadına yardım ederdim ben
Cevap
2Cevap
Bir erkek olarak ev işi yapmayı severim gözümü korkutacağını zannetmiyorum.
Aile evinde olmama rağmen tek başına her şeyi kendim yapıyorum. 10 senedir bu şekilde düzenim. Korkmuyorum o yüzden ama biraz bıkkınlık oluşturabilir.
Korkutmuyor çünkü hali hazırda bu saydığınız işleri zaten ben yapıyorum. Birlikte üstesinden geliriz evelALLAH.
Misafir ağırlamak korkutuyor umarım anlaşamadigim insanları ağırlamak durumunda kalmam
hayır, evlendikten sonra ev işi beni korkutmuyor.
Hayır korkutmadı.
Kesinlikle hayır. Severek yapıyorum
Hayır.
Hayır.
Evet
Eşim ne güne duruyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?