ölmüşüz de ağlayanımız yok gibi.. şu ev nasıl 8.500 tl olabilir

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu tamamen depremden sonra oldu. Bazı fırsatçı şerefsizler depremzedelerin diğer illere dağılacağı ve ev arayacaklarını bildiği için kiraları 2-3 katına çıkardılar. Bizim buralarda da oldu aynısı. Depremden önce 4-5 bin arası kiraya verilen daireler depremden sonra 9-10 u geçti. Hep derim bunu, bizim bizden başka düşmanımız yok, hani şunu bize terörist yaşatmaz
Serbest piyasa herkese var da bir te k ev sahiplerine gelince mi yok? İsteyende suç yok, kendi malı istediğini dileyebilir. Ancak kimse tutmasın, zorunda değil kimse.
Eski evlerde kömürlük ve odunluk diye yakacak istifleme alanı olurdu burası ev değil bildiğin kömürlük, depo alanı gerçekten rezillik ama daha da rezil olan şey ülkeyi, emlak piyasasını bu hale getirenler, denetlemeyenler.
Şaka mı bu fiyat? Pardon da yani ekonomi kötü, kira fiyatları uçmuş ama bu kadar da rezil bir hâl almış olamayız diye umut ediyorum. Ben bu eve mümkün değil o parayı vermem. Ev de demem buna zaten. Döküntü resmen.
Cevap
86Cevap
Allah bu ev sahiplerine vicdan merhamet versin gadası
Hayır tutmazdım bedava verseler ve kalacak yerim olmasa tutardım
8500 tlye karnımı doyurur yer içer gezer tozar geceleri de cami cami dolaşırım daha iyi bu ne hayvan mıyız insan mı bu nasıl bir yakıştırma ya gerçekten aciz ev sahibi iyler var ve aşırı acizler insanları hor görüp yakistirdigi şeylere bak
Buna halk isityor burds o ev 100₺ bile zor eder burada evler ucuz pahalı eve kimse tutmaz depremzedeler bi fiywt yükseltti az bi şey ama gerisi ucuz 500₺ sv var 3+1 orada olda500 TL sv orada 20 bin TL olacsk demekki 😂
5 bine Denizli de harika evler var İstanbul da yaşamak için bodrum da fare gibi yaşamanın anlamı yok bırakın İstanbul zenginlerin olsun İstanbul da yaşanmaz
Arkadaş izmit merkezde 6. Kat deniz manzaralı ev 5000 tl kirası var karşı dairemiz buna 8500 istiyrn eleman trolldür yani ya da anasına avradına güzel sözler istiyordur 😂😂
Çok daha iyisinde daha ucuza oturuyorum. Dünyanın en lüks yerinde falan mı da 8500 tl ye ahır kiralıyorlar
Tam tersi o civarı biliyorum bagcılar a yakın Mahmutbey dediği yer hayatta etmez o kirayı ama surıyelılere vercek ıste ne koparsam kardır diye bakmıs
Bu ev nasıl bu fiyatta olur söyleyeyim, sahibi şerefsiz oğlu şerefsiz olunca olur tabi neden olmasın, yazmak serbest 20 bin de yazar oraya.
Uygun yazmış bi de , mezar olarak uygun herhalde , metronun dibindeyse sıkıntı yok hemen tutulsun yoksa ben şehir değiştirip gidip tutacağım
Sokakta yatarım ama o çöplükte yatmam cidden sokaklar bile daha temiz o yerden o ne öyle. Sahibi farklı bir dünyada yaşıyor galiba.
Nasıl mı olur bunu oraya yazan o... cc.. guu olursa tabi olur olmayan beyniyle milleti ddüdüklemeye çalışıyor
hayır tutmazdım, bu resmen vicdansızlıktır 8.500 tl nedir böyle bi eve... vatandaşın akli dengesinden şüphe ederim.
"yasanabilir" raporu diye zorunlu bir sey cikartilmali artik bu yuzsuzluge nasil engel olunur bilmiyorum
Bu bildiğin vicdansızlık...
Eve hakettiği kadarını istemen gerek. Şu ev 1000 bile etmez. Şaka gibi.
Bu adam delirmiş mi bu ev değil ahır
Ahır bile bundan güzel kalır. Başka evlere bak bu ev değil
Sokakta yatarım en azından param cebimde kalı korku film isgence odası gibi resmi gördüm ilk aklıma saw filmmi geldi
bu eve girerken yapılması gereken aşıları da yazmaları lazımdı.
Bizim İstanbul'da cami Karşısı cadde üstü 2 1 ev 2500 tl bedava valla
Allah kimseyi zor durumda bırakmasın. Son çaresi olan mecbur tutar yani
Zorunda kalsam çadır alır kalırım daha iyi. Burada ölür insan.
Vicdanlarına tüküreyim böyle insanların...
Bunlarda bir gram Allah korkusu yok
suriyeliler alsın diye koyuyorlar , yazık bunların kafaya yapısına
Maalesef ülke şartları çok kötü çadır kurup yatsak mı acaba
Zorunlu değilsin. Git o paraya çadır al çadırda kal
Çadır alırım afattan onda yatarım 85 lira bike etmez burası
Böyle musvette tiplerle aynı havayı solumak daha acı
burada 2500 e kira tutar kalaniylada ev gecindiririm bu ne
bed dua etmem. ama ınan edesım geldı. bunların allah ları yok mu acaba?
Lokasyon önemli olmalı. Ya bankaya ya kın. Ya hapishaneye.
Yuh Allah belalarını versin ama artık ya el insaf böyle şey mi olur
Yok kanki tutulmaz kesinlikle hem bodrum hem o para cık
Metronun dibi dediği yerde kotu biryer he.. Elit semt falan sanmayın
Ben olsam İstanbul'u terk ederim bu ne eğer zoraki bi durum yoksa
niye zorunda olalım ki. her zaman her şeyin daha iyisi vardır.
Yok artk ya. Ahır gbi yere istenen paraya bak. İnsan o fiyatı yazarken utanır ya
Ev değil fare 🐁 deliği fare deliği bile bu evden iyidir.
İnsan olan haysiyet sahibi kişiler böyle bişey istemekten utanır evladım.
Bu evi 8 .500 e kiraya veren kişiye insan demek biraz zor.
Çüş ya. burada temiz düzgün eşyalı evler 5 bin hemde en merkezi yerde
ora neresi canım
@TranswomenEce bursa canım. Görüklede ve özlücede 1+1 veya 2+1 bulunabilinir
merakımdan sordum ya güzelmiş
@TranswomenEce konum olarakta güzel
Özellikle belirtmiş eşyalı diye eşyada fayanslar sanırım... millette hiç insaf kalmamış...
Bu evi ilana koyanı o eve köpek gibi zincirleyip bağlayacaksın.
Yahu sonra niye depremler felaketler durmuyor diyorlar.. Bu eve değil 8. 500 önünden bile geçmem sokakta kalırım daha iyi
İstanbul'da 2 1 evimin kirasını 5.000 tl yaptım içim parçalandı. Para pul oldu hiç bir anlamı kalmadı
Bizim ev bedavaya oturuyor kiracı, vah bize. 2300 saray gibi ev, valla bize yazık. Çık desen çıkmaz bulunmalı bir yolu ama ne
allahın bağcılarında 8 bine ev nedir ya 😂 daha düzgün bir semt olsa ok diyecem de taaa anasnın gözünde bağcılar.
Burası ev değil zaten ama zorunluluk olursa ancak oturulur fakat İstanbul'da o paraya çok daha iyi yerler var.
Ülkeye doldurursan milyonlarca Suriyeli afgani olacağı buydu.
Onedio’dan copy paste paylaşımlar yapmayın özgün olun
Hayır
O parayı çöpe atarım
Büyük konusmayayim
Kalmam bu evde
Dalga geçiyor adam o eve kim 8500 veripde ötürür bizim 3 1 1700 TL eski kiraciyiz
ölmeye niyetin varsa tutarsın düşün sel geldi 🤷♂️🤷♂️
buyuk konusmak ıstemıyorum ama.
zorda kalsam da tutmam
Nerde yeri bizim ev saray bin liraya oturuyo kiraci
Vallai temiz 3 e 1 balkonuda var 2 kat on cephe
Aslinda o evin gideri 7 bin
Bence ama iste bizimkiler yufka yurekli
Yokki abim valla olsa eskisehir
tamam 😅
Sen nerde oturuyon 😊
Kenan bey
3000 tl masraf ederim orada öyle bir ev kalmaz sahibide kiraya verecek evi bulamazz.
Rabbim. boyle insanlari islah etsin firsatcilar bunlar yuzunden hersey kotu zaten
çok şükür ki evim var diyorum bu ilanları görünce..
Oha dalga geçiyorlar resmen zaten denetleyen yok atış serbest
Ne insaf kalmış ne vicdan bu millette.. Akıl desen zaten yok
Bu parayı vercegime gider kredi çeker karavan alırım aylık 8.5k yıda taksidi öderim
Ya günlerdir ev arıyorum İzmir de
Öl diyorlar resmen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?