Cahilliğimi affedin. 20 dk oldu açalı ısınmadı. Nerede hata yaptım? Fotoları inceler misiniz? Şu sarı kolu yukarı mı kaldırmalıyım yoksa. Bu arada peteklerin sol üst kısmındaki kolu sola çevirdim sonuna kadar.

Cahilliğimi affedin. 20 dk oldu açalı ısınmadı. Nerede hata yaptım? Fotoları inceler misiniz? Şu sarı kolu yukarı mı kaldırmalıyım yoksa. Bu arada peteklerin sol üst kısmındaki kolu sola çevirdim sonuna kadar.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kombinin ekranında hata yok ki gadası
Soldakini yani petek işareti olanı biraz daha artır. Yanma sesi var mi dinle. Alttan bakinca basinc saati olmasi lazim. O basinc saati ideal mi (muhtemelen ok yesil bölgede olmali) sari kol aciktir o sekilde. Sicak su geliyor mu?
Sıcak su gelmiyor. Basınç saatinin ideal olanı kaç? Ve arttırdım hala soğuk ne kadar zamanda ısınır
İdeal olan bölge yeşil renklidir. Ocak dogal gazli ve calisiyor mu. Kombide hic ses yok anlaşılan. Bu şekilde anlatilmaz ki. Youtube videolarinda vardir oraya bak görsel anlatim daha iyi olur.
Tamam şimdi yanmaya başladı teşekkür ederim yanlış yaptığım şeyi buldum
Peteğin Üst vanayı açıp alt vanayı açmamışım
Rica ederim. İyi ısınmalar
Selam kombi kaçta kalsın sıcaklık? Ben yükselttiğim gibi bıraktım
))) Bilmiyorum nerde yaşadığını havanın nasıl olduğunu. Evde terleyip yarı çıplak geziyorsan sıcaktır gerek yok o kadara malum doğal gaz pahalı. Kendine göre düşür veya artır. Zaten dijital ekranda görürsün. 20-25 kademe fark edecek kadar değil de 5 er kademe falan düşürüp artırabilirsin
Ayarını biraz yükselt kombi devreye girmemiş olabilir 50 dereceye getir.
Tamam Allah tazı olsun. Sonra geri düzelteyim mi peki kaçta kalması iyi olur
Petekler bi ısınsın ilk önce sonra duruma göre kısarsın kombiden
Tamam sağ ol