Sizce Rüyalar ne anlatır, nasıl anlamlandırmalıyız?
Rüyaların tersi çıkar derler :D Rüya bilimcileri soruya davet ediyorum :D

Sizce Rüyalar ne anlatır, nasıl anlamlandırmalıyız?
Rüyaların tersi çıkar derler :D Rüya bilimcileri soruya davet ediyorum :D

Rüyanın bir kaç çeşidi vardır.
✅Bilinç Altı Rüya: Herkesin sıklıkla gördüğü rüya çeşididir. Gün içinde düşündüğümüz veya gördüğümüz olaylar, biz farkında olsak da olmasakda bilincimize yerleşir ve gece rüyada bununla ilgili şeyler görürüz.
✅Uyarıcı Rüya: Bir konuda yanlış/hata yaptıysak uyarı niteliğinde olan rüyalardır.
✅Korkunçlu Rüya: Farklı boyutlarda yaşayan varlıklar tarafından rüya aleminde korkutulmamız üzerine görülen rüyalardır.
✅Ön Görü Rüya ( sanırim adı böyle bişeydi cksjcnskxj): Bazı olacak şeyler hakkında bize önceden ip uçları verir.
Aklıma başka gelmedi hepsi kendi yorumum lkcksncjd varsa bir çeşit daha söyleyin onu da kendime göre yorumlim.😂
Maşallah :D Rüya bilimci işte ya sdsd
Teşekkürler teşekkürler alkışa gerek yok cksmcmdmmx
asjashjas :D alkışladım da göremezsin
Aa kör mü oldummm gözlerim nerde gözlerim yokk🫣😂
ashashashas :D Menemene soğan doğramaktan hep
İstifa edip burayı terk ediyorum kcksmcndkd
Niye aa :D görüşürüz sjsdsd
Düşünceler ve bilinçaltımızla alakalı bence. Ne düşünüyorsak, ne yaşıyorsak, o günümüzü nasıl geçirdiysek ona göre rüyalar da şekillenir. Ne anlattığı da rüyaya göre değişir, rüya tabirleri ile çözülür artık😅
hiç düşünmediğimiz şeyleri de görüyoruz bence ya :D öyle oldu bana biraz bugün :D
Rüya tabircisi bulalım bir tane hemen sdjd
interesting ya :D pek rüya görüp hatırlamam normalde shsd teşekkürlerr
Benim rüyalarımın bir şey anlattığını düşünmüyorum rüyamda bi tane arıyı iyileştirmeye çalışıyodum bunun nasıl bi anlamı olabilir ki 🤠🐝
Bunun anlamı sen = bal seven Yogi
Sen = ağzın bal damlamak 🤤🍯
Ben ≠ damlatmak çünkü ben sevmem ziyan etmek :D
Sen ≠ müsriflik ama sen = sakarlık 😂
≠ işaretini benden niye çalıyorsun :D
belki ben = biraz şaşkınlık. :D
Tapusunu göster 😄
klavyen açıldığında orada pano varsa eğer :D oranın SS ini at bakayım :D kopyala yapıştır yapmış mısın yoksa yapmamış mısın ama silmek yoook :D
İoslarda nasıl oluyor bilmiyorum ama :D pano varsa kanıt vardır :D
Hee sen onu diyosun dürüst olcam bak ben copy paste yaptım ama ksden yapmadım google a yazdım ki klavye eşit değildir işareti oradan kopyaladımm
buradan değil de google dan yapmış olduğun biraz beyaz yalan sanki :D neden işini uzatasın ki ashash
Yaa aklıma gelmedi buradan yapmak yemin ederim googledan yaptim kendimi nasıl kanıtlayabilirim google geçmişimi atsam ona da mani bulursun sen şimdi bunu yazdıktan sonra aratmışsındır diye 😂
Evet ama google geçmişindeki aratma saatinle kanıtlayabilirsin :D
ben buradan yapmamak nasıl aklına gelmedi onu düşünüyorum hala alla alla :D neyse inanalım hadi ashdsd
Bekle
Görürsün
hbshjsghjSGA
bekleyom
Yaa bişi dicem saatleri gözzükmüyo sadece tarihi gözzüküyor
Telefon google problemleri :D bir tık bahaneler ve bahaneler ama neyse hadi tamam inandım :D
Hayırrrrr off bahane diğil çok gıcık oldum
Bekle pcye gircem
ya tamam tamam uğraşma ahashashas :D
Yokk banane inat ettim bi kere sırf seni haksız çıkarmak için yapcam
Haksız olduğumu kabul edeceğimi kim söyledi :D
ki haksız çıkmam çok zor bileceğin gibi sdjds
😄
Peeh. Shoplamışsın yarım saatte :D
Yaa yok öyle bişi laptopu aradım önce bulamadım sonra bizim içi geçmiş pcyi açmaya çalıştım yarım saatte anca açıldı çok kasıyo daha önce de söylemiştim
Ben kazandım işte kabul et 😄
mağlubiyeti kabul etmeyi hiç sevmem ama hesap yaptım biraz evet gerçekten ben buradan alıp zaman kazanmandansa Google dan aldığını düşünmemiştim
Ben pratik olanı yaptığına inanarak hata yaptım asjdnakdjsa
Kaybettim :D
Kazandığıma bile sevindirtmiyosun yaa
Çok gıcıksın çooook
niye mağlubiyetimi kabul ettim sevinebilirsin :D
Fifti fifti diyelim (:(
Win win durumu :D pekala :D
Eig için teşekkürler😻 pembe rengi sever miydiniz
Hep pembe olmayı dillemişimdir 😅
O zaman hep böyle kalalım 👶
Olmaz 😂 ben geri ejderiya sen de yeniden peri olacaksın sndc
Gece 12den sonra cindrella kül kedisine dönüşür diyosun 😂😂
gece 12 den sonra ortalık 300 500 alev alır diyorum :D
Hızlı olarak başarabileceğin tek şey de sinek avlamak olurdu zaten 😪
6. hissin noldu ahıra mı gitti :D
6. hissim sende pek işe yaramıyo anlaşılan
bunu söyleten kaçıncı his :D
Bilemiyorum kafam karıştı ben sanırım akpye atcam😄
İnek sağ :D kafan karıştıysa
Yaa bak ben inek sağmıyorum dedem sağdı ben sütü ısıttım ve senle yazışırken elim ayağıma dolaşıyo kesin tatlıyı b0k etcem
Ben zaten kafan karıştıysa inek sağ dedim ya :D
neyse karışmayalım da tatlı ziyan olmasın, kaza çıkmasın :D
eline sağlık şimdiden.
Yok zaten her şey tamam buzdolabına koydum da
Neyyyyseee
Daaa neyssseeee
Kesin yedin bir halt
Yokkk yemedim
Şüpheli de Neyyyyseee
Dcden yazim burada çok fazla yorum var kafam karışıyor
Ne anlatmak istediğini bilmiyorum, ama ben rüyalarda genellikle dinazor falan görüyorum.
oooo mükemmel rüyalar :D dinozor falan görmek :D herkese nasip olmass
🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪
benden istiyorsun da Mrs. A... Bıçak çekiyorsun :D sen neden beğenmiyorsun şş :D
bıçak çekmek çok iyi bir şey mi :D aaa psikopata bağladınızz sadjfhasd potansiyel bir katil var burada :D
Ne örgütü :D
kafam karıştı benim ashasds :D
Heeeee :D anladım
A yı biliyorduk zaten K yi yeni öğrenmiş olduk :D
Mrs. A. K.
:D
:D :D mal değilim ashdds
Rica ederimm Mrs. A. K 😅😂
Cevap
6Cevap
Rüyalar hiç bir şey anlatmaz :D çünkü anlamları yoktur. yani bilinç altında gün içinde veya geçmişte yaşadıklarımızı düşünürüz sadece beyin de çok hızlı düşündüğü için aslında uyku sırasında bile çalışır bu yüzden rem uykusu denilen derin anlarda rüya görürüz stres varsa çok düşünüyorsak o zaman kötü rüya yani kabus görürüz eğer mutluysak da güzel rüyalar görebiliriz
ben her zaman kötü rüyalar görüyorum örümcek falan görüyorum neden bilmiyorum fobim olduğu için olabilir nedeni yok aslında. yani geleceğe haber vermek gibi değildir ya da gelecekten bir şeyler görmek demek değildir
Kanka sen yine 300 500 kelime :D
Yok kanka saydım. 87 kelime 584 karakter. 2 paragraf :D
<hbjasdasdlafjkasd yapma barış kafayı yersin :D
Saymadım tabi knk :D
Bilinçaltı, sürekli düşündüğümüz kişiler, olayların görülmesi, arada değişik farklı rüyalar olur tabi. Tecrübe ile sabittir. 😃
Benim hiç aklımda olmayan şeyler bile oluyor veya korku rüyaları da oluyor tabi bilmiyorum hareketli şeyler oluyor aksiyon falan ashsahd
aynennnn öyleee :D çok doğru söyledin işte bunu dndssf
Bazen tersi çıkar bazen aynı çıkar diyorlar onun için şey edemiyorum 😄
Çorba oldu bu iş :D
Z: Rüyalar ne anlatır?
Z’nin annesi: Seni
Ben daha bişi demiom
Çok açıklayıcı olmuş yaaa neden bu kadar uğraştın ki asdjkhaksda
Sorma ya çok yoruldum inanır mısın 🤧
PUUUUUU
Anne kızına tükürüyorlar
yoooo
😂 pislik
Bazı rüyalar gerçekleri olacakları anlatır gerçeği görelim de önlemini alalım diye bazı rüyalar ise hayal ürünüdür
Rüyalar beyninize işlediğiniz günlük ya da yıllık hayal ettiğiniz yaşam kesitlerinin uyurken beyaz perdeye tezahürüdür
Anlayan için rüyalar çok şey anlatır sembol diliyle konulur rüyalar. Bazen düz şekilde bazen dolaylı dille anlatır. Fakat boş oaln tek rüya yoktur bu dediğiminde ispatı var
Günlük hayatta yasadigin şeylerin bilincaltina işleyen şeyleri karmancorman anlatır
Bazı rüyalar çok şey anlatır
Genelde bilinçaltı
ak sakallı dede diyorsa doğrudur :D
Rüya görmüyorum :)
kim bilir ne anlatır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?