Ev & Yaşam En sessiz süpürge markası hangisi, marka önerebilen var mı? u kakilakuku Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Böyle google bakıp değil de kendi tecrübenizi yazar mısınız? Rakam önemli değil işlevi önemli En sessiz süpürge markası hangisi, marka önerebilen var mı? Cevapla Marka Soruları İş Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Philips maraton sessiz diye biliyorum gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Bence Dyson 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Lola...Anahtarı ver git , eve geldiğinde süpürmüş silmiş oluyor.. 0 5 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Lolita mı bu güzrl mi Yorumla flaneurx +1 yıl Sadece lola Yorumla u kakilakuku +1 yıl Dondurma markası bu Yorumla flaneurx +1 yıl Yok Türkmen Yorumla u kakilakuku +1 yıl Olur Türkmen de fark yok ırkcı değilim Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl dysonun son modeli 0 10 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Uzun dikey olan mı o cok narin ya 😜 Yorumla TayyarRA +1 yıl Ama sessiz ya 😅😅 Yorumla u kakilakuku +1 yıl İş görür diyorsun boyu boyuma huyu huyuma olsun istiyorum sessız olacak çıtı çıkmayacak Yorumla TayyarRA +1 yıl Yanına yakışır. Ama daha şatafatlı bir şey istiyorsan, uzun boylu kızlar da iş görür 😌 sessiz olanlarından bulursun bir tane onlar daha iyi temizler 😅 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Onu iteledınmı gıtmez be 😜 Yorumla TayyarRA +1 yıl Hdjsah valla öyle bir gidiyor ki ev tertemiz oluyor 🤪🤪 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Hüp dıye ceksın ya istiyorum 😜 Yorumla TayyarRA +1 yıl 😅😅 doğru yerlere tutarsan çeker hüp diye ahah Yorumla u kakilakuku +1 yıl Abdestim gidecek vay zalim tayyar seni 😜 Yorumla TayyarRA +1 yıl 😅😅 abdest alınır tekrar yav 😛 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Philips maraton sessiz diye biliyorum gadası
Bence Dyson
Lola...
Anahtarı ver git , eve geldiğinde süpürmüş silmiş oluyor..
Lolita mı bu güzrl mi
Sadece lola
Dondurma markası bu
Yok Türkmen
Olur Türkmen de fark yok ırkcı değilim
Bilmiyorum
dysonun son modeli
Uzun dikey olan mı o cok narin ya 😜
Ama sessiz ya 😅😅
İş görür diyorsun boyu boyuma huyu huyuma olsun istiyorum sessız olacak çıtı çıkmayacak
Yanına yakışır.
Ama daha şatafatlı bir şey istiyorsan, uzun boylu kızlar da iş görür 😌 sessiz olanlarından bulursun bir tane onlar daha iyi temizler 😅
Onu iteledınmı gıtmez be 😜
Hdjsah valla öyle bir gidiyor ki ev tertemiz oluyor 🤪🤪
Hüp dıye ceksın ya istiyorum 😜
😅😅 doğru yerlere tutarsan çeker hüp diye ahah
Abdestim gidecek vay zalim tayyar seni 😜
😅😅 abdest alınır tekrar yav 😛