Depremden sonra bugün girme fırsatım oldu. İçinde olan eşyalardan dolayı küflenme yapmış. Bu küf izleri nasıl çıkarılır?

Depremden sonra bugün girme fırsatım oldu. İçinde olan eşyalardan dolayı küflenme yapmış. Bu küf izleri nasıl çıkarılır?
bunun için bildiğim yöntem bu 1 bardak ılık su içinde 1 kaşık klorlu ağartıcıyı çözdürün. Karışan sıvıyı, bir sprey şişesi içinde muhafaza edip kullanabilirsiniz. Küf lekesinin olduğu bölgeye birkaç defa püskürtme işlemi uygulayın ve bir bez yardımı ile lekenin üzerinde dairesel hareketler çizerek temizleyin.
Dualarla kartımı atıcam ben buraya :D ilk buz dolabı temizleme maceramız geldi aklıma mal gibi fişi çekmeden sıcak su döküp buzları eritmeye falan çalışıyorduk ve ben elimi buza kestirmiştim üff cahillik zor zanaat :D
Cevap
1Cevap
Çok geçmiş olsun. Seninki hiç olmazsa yerinde duruyor. Bizimki ne ev ne eşya... Rahmetli oldular. Ama bir uzta ile görüş. İz tamamen geçmez.
Cif çıkarır büyük ihtimalle ama koku sıkıntılı hemşo
Geçmiş olsun benimde dolap birbirine girmiş resmen attım
Burasının buzdolabı olduğuna emin miyiz
Tamam itiraf ediyorum. Hiroşima bölgesi bomba düşme anı 🙄
Deli ne alaka 😂 buz dolabı demek içi demek resimde parke ve duvar var. Çamaşır suyu ve cifle çitile geçer
Kesin mi peki? 😅
Denemeden bilemezsin 😄
patlama sonrası gökyüzünde oluşan dumana benziyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?