Ev & Yaşam Mutfak balkonunun üzerinde böyle yağlar var neden olmuş olabilir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yeni evlendim ve farkettim pek bi bilgim yok balkon girişi üzeri bu yağlar ne olabilir? Güncellemeler6 ay Hepsinin aynı köşede olması ilginç geldi Mutfak balkonunun üzerinde böyle yağlar var neden olmuş olabilir? Cevapla 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
Bikeredebengulsem Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 99% 6 ay Buhardann dolayı yapılan yemeğin buhari nasılsın hepsinin aynı yerde olması normal süzülüp orada birikmis cami aç yemek yaparken 1 5 Yorumla Soran 6 ay İyiyim sagol sen nasılsın ben domuz yağı sandım abla biri sürdü sandim Yorumla Bikeredebengulsem 6 ay İyiyim yok canım merak etme domuz yağı böyle olmaz çok pis kokar temizlemeside gerçekten çok zordur için rahat edicekse sil bezi sürdüğün an gider domuz yağı kazınarak zor temizlenir başıma geldi benim Yorumla Soran 6 ay Abla ben evde diş buldum bide hersey içime doğdu, korkunç rüyalar gordum tüm eşyalar kırıldı sana ne oldu herkes beni deli sandi Yorumla Bikeredebengulsem 6 ay Bişey olmadı canım oku üfle bakara suresini aç evde sürekli birde hergun İnşirah süresini oku Yorumla Soran 6 ay Sagol inşallah daha önce çok korktum çok dua ettim sirkeli su ile yıkadım geçmişti gene başladı 3 harfli ruyalar Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 47 , eic 88% 6 ay Pas veya oksit gibi bir şey sannırım. Yarın büyük temizlik lazım😂 1 1 Yorumla Bay_Nutella 6 ay Yağmur suyu girmiş de olabilir Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 55 , eic 72% 6 ay yapılan yemeklerin buharından 1 7 Yorumla Soran 6 ay Hepsinin aynı köşede olmasi ilginc Yorumla builder 6 ay hava akımı ve geometrik konum ona uygndur Yorumla Soran 6 ay Vay be Yorumla builder 6 ay ben hem mimar hem inşaat mühendisiyim. işim hesap çizim geometri aerodinamik... Yorumla Soran 6 ay Bende hem astronot hemde kozmonotum şaka tabi teşekkür ederim Yorumla builder 6 ay Yorumla Soran 6 ay Ya hayır eniştem var mimar o geldi aklıma hergece ölsün diye dua ederim Yorumla
olricizmir Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 77% 6 ay Daha çok pas gibi 1 1 Yorumla olricizmir 6 ay Buhar aynı köşeden çıkıyor o zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Buhardann dolayı yapılan yemeğin buhari nasılsın hepsinin aynı yerde olması normal süzülüp orada birikmis cami aç yemek yaparken
İyiyim sagol sen nasılsın ben domuz yağı sandım abla biri sürdü sandim
İyiyim yok canım merak etme domuz yağı böyle olmaz çok pis kokar temizlemeside gerçekten çok zordur için rahat edicekse sil bezi sürdüğün an gider domuz yağı kazınarak zor temizlenir başıma geldi benim
Abla ben evde diş buldum bide hersey içime doğdu, korkunç rüyalar gordum tüm eşyalar kırıldı sana ne oldu herkes beni deli sandi
Bişey olmadı canım oku üfle bakara suresini aç evde sürekli birde hergun İnşirah süresini oku
Sagol inşallah daha önce çok korktum çok dua ettim sirkeli su ile yıkadım geçmişti gene başladı 3 harfli ruyalar
Pas veya oksit gibi bir şey sannırım. Yarın büyük temizlik lazım😂
Yağmur suyu girmiş de olabilir
Mutfaktan yemeğin yağı vs buhas olarak yapışıp sonra akmıştir
yapılan yemeklerin buharından
Hepsinin aynı köşede olmasi ilginc
hava akımı ve geometrik konum ona uygndur
Vay be
ben hem mimar hem inşaat mühendisiyim. işim hesap çizim geometri aerodinamik...
Bende hem astronot hemde kozmonotum şaka tabi teşekkür ederim
Ya hayır eniştem var mimar o geldi aklıma hergece ölsün diye dua ederim
Bence yağ değil sigara icildiyse onu sarisi olabilir
Senden önceki sahibi pis kullanmış
Daha çok pas gibi
Buhar aynı köşeden çıkıyor o zaman