Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar karar verdim siyah olanı alacağım emeği geçenlere teşekkürler
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Sade siyah güzel ama kullanışlı değil. Diğerinde dolap var, eşyalar koyarsın. Bana kalsa siyah alırım. Sonra takı toka eşyalar için ayna yanına duvara askılık dolap tarzı, küçük eşyaları koymak için birşeyler tasarlar ve yaparım. Ben böyle yaparım
Ben görünürde olmasını istemiyorum amacım bu. Şimdi kolyelerrim takı kutusunda ama böyle karışıyorlar. Beyaz ayna nasıl durur hiç bilmiyorum
Senin asıl amaçın ne? Ayna mı yoksa takı toka koymak ve ayna kullanmak mı?
Görsellik önemli güzel selfie'ler çekebilmek için
Siyahı al. Almadan önce, aynanın karşısında bir kaç selfie çek. Bak bakalım nasıl çıkacak. Zamanın var mı? Zamanımı ayırırım diyorsan, takıların için birşeyler tasarlayıp yapabilirsin.
Önemli olan odamda nasıl duracağı
Odanın rengi ne? Siyah hoşuna gitmiş gibi, odanla uyumlu olma ihtimali yüksek 😆 ayna baktığında neler gözükecek? Etrafta çay, ırmak var mı? Sazlık toplayıp güzel desenler verebilirsin. Odanı daha güzelleştirir
Güle güle kullan 🎉
Pinterest yaz duvar takı dolaplarına bak. Daha ucuza daha kullanışlı ve daha Görselini güzelleştirecek şeyler var. Bulur ve yaparsın
Tamam bakıcam mutlaka sağ ol ✌🏻😊
Sen de Sağ ol ✌️ hoş kal 😊
Bende beyaz olandan var aşırı demode duruyor. Hatta görmeye bile tahammül edemiyorum. Siyah olan çok daha modern. Ama beyaz mobilyadan sert bi geçiş olur. Başka renk bakabilirsin.
İştee aradığım yorum kullanmış kişiler arıyordum bende. Siyah yerine beyaz veya ahşap renkli mi almalıyım sence. Yatağımın başlığı falan koyu ahşap rengi gibi diğer mobilyalar merhaba beyaz.
Ahşap olabilir aynı tonu tutturabilirsen. Başlıkla aynı yaparsın. Onların bide gold olanları var. Ona da bakabilirsin
Gold beğenmedim. Üst kısmı oval boya geniş bi ayna o mu
Aynen oval, Gold metal çerçeveli.
Beyaz olanı kullandım bir zamanlar cabuk sıkılıyor insan.
Siyah daha zarif.
Net siyah olan. Çerçevesi falan daha ince daha zarif
Siyahı daha çok sevdiğim için o birde daha tarz duruyor öteki çok küçük ve dar modelini pek güzel bulmadım ama karar sizin tabi 😊
Genişliklerr aynı
Siyah daha geniş duruyor sanki ya da yan durduğu için bilemedim ama tarz olarak bir odaya siyah daha güzel gider
Komedinin beyaz olunca beyaz olması uygun olur
Yatak koyu renkli ama
Yatak gardırop renklerine uygunluk iyi olur
Yatak koyu gerisi, beyaz siyah da çok sırıtmaz belki
Olur o zaman
Beyaz olanı al hem dolap kısmı var daha kullanışlı olur
Sen kullandın mı dolaplı
Kuzenimde var aynısı
Hantal değil mi odası geniştir ama onun benim dar
Yoo gayet az yer kaplıyor onun da odası küçük
Kapaklı al kullanışlı oluyor ve dayanıklı oluyor depremde düşmüştü ama bir şey olmamıştı.
Siyah olan çok sade ve hoş duruyor bence onu tercih etmelisin
Bence de çok hoş
Kolay gelsin fikir falan almak istersen seve seve yardımcı olmak isterim iyi günler :smile:
Siyah olan daha çok hoşuma gitti
siyah çok güzel
Siyah açık ara farkla çok iyi
Siyahı çok daha hoş
Adı üstünde boy aynası tabii ki siyah
Siyah olan daha kullanışlı beyazı tavsiye etmem.
Neden
Beyazdan bende var. Hiç beğenmedim 👎 elimde patladı. Aynası çok dandik.
1 diyorum, daha şık her oda kombinine de uyar.
Ya evet bende siyah olanı beğendim ama takıları koyma açısından kapaklı olan mantıklı kolyeleri nereye koycam
Takıların çok mu?
Sayılır
Düzenli tutarsan tek çekmecesi var genel anlamda sığar gibi.
Beyazın bir sürü bölmesi var küpe için ayrı yüzük için ayrı kolye için ayrı ayrıca ıvır zıvır koymak için bölmesi de var
Tıkandım görsellik ile uygunluk arasında :D
Aynen bende 😂😂
3. bişey bul yoksa karar veremeyeceğiz haha.
Sanırım siyahı alıcam. Ama ıkea model ve pahalı oluyo. Eğer aynı model farklı marka bulursam alcam. Veya veya beyaz çerçeveli
Parça parça alınca pahalıya mı geliyor?
Parça nasıl oluyor parça demedim ki 🙄 ıkea genelde pahalı, farklı marka olursa dha uygun. Olur ıkeanın adı var çünkü
Yok yani demek istediğim, ayna başka yerden dolap başka yerden ayna başka yerden kombinlesen olmuyor mu anlamında.
Dolap nereden çıktı kız
Dolaptan kastım komodin işte. Bu şekilde set almaktan bahsetmiyor muydun sen?
Sadece aynaa
Ayna kapaklıymış ya pardonn
Kesinlikle siyah şık
Beyaz kapaklı güzelmiş
ikisi de şıkk ama beyaz daha bir odayı açar
Beyaz olan daha az yer kaplar ergonomik
Kuzum tek derdin o olsun, benim fikrim beyaz
Siyah olan daha iyi bence
siyah şık. Diğerinin çerçevesi kalın.
siyah olan hiç düşünmeden
Siyah şık olan.
Kesinlikle siyah çok hoş