Yüksek katlı şehir merkezinde rezidanslar sizin hoşunuza gidiyor mu?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yüksek katlı şehir merkezinde rezidanslar sizin hoşunuza gidiyor mu?
Evet bende böyle büyük ve yüksek Rezidans evleri çok seviyorum bir gün çok param olursa böyle yerlerde yaşamak isterdim. ama maalesef şu an için ülke de ki fiyatları düşünürsek imkansız gibi bir şey benim için bu yüzden de çok zor burada yaşamak ama bende severim manzara çok iyi
Evet umarım birgün olur
Rezidans evlerinde hoşuma giden şey imkanlarının fazla olması, sosyal alanlar, yüzme havuzu, kortları, spor salonları , yürüyüş alanları vs. Diğer türlü yüksek olması beni cezbetmiyor he ama yüksek olup manzarası iyi olursa her daim artıdır.
depremden sonra yüksek binalarda oturma isteğim kalmadı. sağlam olsun 2 katlı olsun hiç önemli değil. bu ülkede kimseye güvenilmez. malzemeden çalıp insanları tabut içinde yaşatıyorlar
Yüksekte olmayı seviyorum ama doğada olmayı da seviyorum🥰 şehrin ışıklarının bol göründüğü loş ve büyük bir kitaplığı olan bir dairede yaşamak isterdim
Umarım bir gün 😊
Cevap
10Cevap
Yüksek katlı binalar, rezidanslar hoşuma giden ev tiplerinden değil. Tercihim müstakil bahçeli hoş bir ev olur.
Haci manzarasi berbat bir beton yığını. 2 ağaç manzarasi olsa zaten fiyatı da 2'ye katlanirdi o başka. d
Belki ufak tatil olarak hoş olur ama sürekli yaşamak istemem.
Sanki bina yan yatacak gibi geliyor bana😂
Deprem icin demedim genel olarak
Olabilir orman icinde ahşap ev daha huzurlu
Benim için yorucu sakinlik daha iyi.
Amaaaannnn şu an apartmanda yaşıyorum kimse kimsenin yüzüne bakmıyor iyiyim böyle ben
bu yapının yan yatma ihtimali yok 😂 İstanbul en önemli gökdelenlerinden birindne çekilmiş kare
Deprem icin demiyorumki bana sadece öyle geliyor
anladım. genel olarak bu tip yapılar aslında en sağlam yapılar, onu belirtmek istedim
Deprem sonrası 2 kat fazlası binada oturmam yok kalsın istemem aman aman
Sağlam olanları gördük yan yattı çoğu
Offff bu neee harika ama ben bahceli müstakilden yanayim
Bu tarz bir evde yaşıyorum 3 senedir zaten. Ben de böyle sevdiğim için taşındım
Oldum olası sevmedim...
Göl, deniz manzaralı taş ve ahşap ağaçları seviyorum ben
Deprwm oldığunda yıkılırsa paramparça olurım korkusu dışında sorun yok
O yüzden rezidansta yaşamam
Ben müstakilciyim her ne kadar hayal olsa da penceresiz cam fanuslardansa bahçeli tek katlı evi tercih ederdim
Yok bee boğucu gelir bana. Ağaç çiçek böcek hiçbir şey yok
Yok ya o yetmez
Valla benim hoşuma gitmiyor temizliği ayrı dert hem hiç samimi gelmiyor
Sevmiyorum işte öyle
Ben sevmiyorum şahsen beni boğuyor böyle gırtlaklıyor yardım edin diye bağırasım geliyor böyle yerlerde. Beni ormana atın, doğal ortamıma
Ne kadar yüksek o kadar güzel wvsjsvdjwbd eğer çok yüksek olur ve camlarına filmlerinizi perde ihtiyacınız olmaz ;)
Hiç sevmem kimin ne yaptığı belli değil
Bazı şeylerin tadını aldıktan sonra istemiyorsun
Aidatı 7.000 tl olan bir rezidansta yaşadım evet
Şimdilerde 12.000 tl oldu o ayrı
Bu hayatta her bir bireyin bir hayat standartı var ve bu standart insanlara göre değişkenlik gösterebiliyor✌🏻
🙂 edilmediği bilinmez✌🏻
Depremde gebermek istemem acikcasi
Aha gördük rezidansları depremde
Yüksek katta değilse güzelmiş
Bence değil yüksek katları sevmem
Biraz korkutucu iddialı biri olmalısın
Japonyada Dünya yıkılıyor ama insanlar çocuklarıyla bekliyorlar tabiki iş doğru yapıldıysa bu düşük olasılık fakat burada yaşamak isteyen birinin çok aşırı sosyal biri metropolitan bir hayat tarzına sahip olması lazım
Bi depremde daha kötü oluyor
hoşuma gidiyor
Benimde çok hoşuma gidiyor.
Tek katlı en fazla 2 katlı severim
Çok korkunç geliyor atasehir mi burası
Deprem olsa kaçamazsın 🤓
Ne evet ne hayır
Çadırkent?
Yok kanka bu ne ya.
Yok başkan ya. gerci ömrüm inşaatlarda geçtiği için belkide beni geriyor bu manzara.
Doğallığın ve sadeliğin her türlü zevkin ve alışılmışligin üstünde olduğunu düşünüyorum.
Hayalim bahçeli bı eve yerlesip bı inek bı kaç koyun e tabi kocta olacak 🥰 alıp bahcemi ekip biçip hayatımı idame edecek kadar kazanıp o şekilde bı hayat sürmek.
Suanki hayatim buna pek müsade etmesede en yakın zamanda bunu hayatıma uygulamak için fırsat kolluyorum.
Buda merkezi bı evde oturma zorunlulugu dogurmuyor
Yok kanka ya şehirden uzak müstakil bı evi 1-2 milyona alırsın
Hatta ben bı tane 3 dönümlük içinde evi hazır bir yer bulmuştum 1 milyona babam bırakmadı.
Bagimsizligimi ilan ettikten sonra bu hayalimi gerçekleştireceğim.
O nerden çıktı kanka
Çok güzeller ❤
Güzel bence
Ben de severim.
Müstakil, bahçeli ev tercihimdir.
hayır özenmiyorum
Seviyorum evet.
Abi cok iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?