Herkes ev fiyatlarından konuşuyor, ben de şöyle bir bakayım dedim.
1+0 daire fiyatı 1 milyon lira! 🙄
1 milyonun olsa, 1+0 daire alır mısın?
1+0 daire fiyatı 1 milyon lira! 🙄
1 milyonun olsa, 1+0 daire alır mısın?

Artık ev alma fikrim kalmadı gerçekten tek katlı bi evde oturmak istiyorum 50m2 yeter.. depremden sonra yüksek binalar çok büyük evlere olan özencim bitti kalmadı.. canım sağ olsun sevdiklerim yanımda olsun kirada otururum tek katlı veya az katlı Bi daire yeter
aynen öyle dibimdeki ev 3+1 ama bir duvarı açık diğerleri kör cephe 1milyon 850 bin kiralar desen ahır gibi evler 5-6 bin bende ev almaktan umudumu kesip kaynanamın aile apartmanına taşınmaya karar verdim
Ekonomik durumuna bağlı. Bu fiyata ev lokasyon iyi bir yerdedir, bir aileysen böyle bir evi tabiki secmezsin yatırım amacliysa ve elinde paran varsa verirsin.
Bu saatten sonra betona para vermek çok mantıklı görünmüyor yani betonun garantisi yok
Küçük bir arsa alıp konteyner evde oturmak daha mantıklı gibi
Cevap
15Cevap
Türkiye’de artık ev alınmaz Türkiye’de artık yatırım yapılmaz para varsa Türkiye’den çıkmaya çalış Türkiye’de yatırım yapma
evet verilir. Yeri konumu bina yaşı lokasyonu uygunsa verilir gayet de güzel kira getirir hele üniversite yakını ise
2 yıl önce ataköy de 1+0 amerikan mutfak studyo daire 400 bindi ve bana lüks geliyordu.. O zamana geri dönsem ne yapar eder alırdım.
İstanbulun kalbur üstü bir semtinde arakat daireler 10 milyondan başlıyor. Büyüklüğü ve dairenin yeni olmasına göre fiyatı katlanıyor.
Ben kafayı peynir ekmekle yemedim paraya bak alacağın daireye bak. Merak ettim verrim diyen çıkacak mı
Konum mevki etkiler fiyatı açıkcası bazı yerde ofiyat bedava denilebilir
Nasıl saçmalayacağımız, birbirimizi nasıl kazıklayacağımızı şaşırdık
Verilmez ama ülke şartlarında vermeye mecbur bırakılıyoruz
Sahilde ya da yaşanılan yer tatil bölgesi değilse alınmaz
Asla almam. Müteahhit olan amcama giderim ve beni kırmaz ev konusunda.
Bu fiyata kimse almasa mecbur düşer fiyatlar..1 0 daire için çok fazla bir rakam
Yani evin bulunduğu konum önemli. Maalesef günümüz şartları uçtu gitti.. Keyifli günler.
İmkan varsa verilir. Kira ömür boyu bitmeyen taksit
Ev , araba alınacaksa geçen seneye kadar alınmalıydı şu an fiyatlar çok artti
mevki neresi önemli olan o kadıöy beşiktaş ise verilir
Yaklaşık birkaç ay önce 500 k falandı 2 katına cıkmıs masallah ülkemiz muhtesem ilerleme kaydediyor
verilmez birde deprem bölgesiyse dayanıklılıkta önemli
Kesinlikle verilmez.
Daha neler... Almazdım
Almam. Zaten o kadar da param yok 😂
Öyle bir eve böyle fiyatsa vay halimize
Ev alma komsu al knk
Verilmemeli ya çok pahalı
Hayır almazdım. Arsa satın alırdım ben.
Aman yarabbi ne durumlara düştük
Verilmez oha ya çok istiyorlar 🥹
Araba alıp satsan daha iyi yatırım şekli, şakasız
1+0 a? Guldurme
Sanırım yaza doğru biraz daha artmış olacak.
Yani milyonumuz olsa da versek
Yerine göre verilir...
Almam
Verilmez
Hayir
Almam.
Veren ahmaktır
Hayır
Verilmez
Hayır tabi ki de
Nerede?
Hayatta vermem