Sana sallıyorsun diye bir şey dedim mi? Her şey sadece tarım ile ilgili değil hayvancılık da var bunun içinde, ayrıca çok daha fazla bir maliyet gerekecektir alt yapıyı buna göre ayarlamak çok daha fazla maliyetli olur.
Yerin olması her alanın uygun olduğu ya da yeni yerler açmak için ormanlar illaki tahrip olucak bunu gerektiriyor mu sence bu dediğin olabilmesi için çok önceden o şekilde parsellenseydi bu çarpışık kentleşmeye elbet gerek kalmazdı
orman mı dedin , akp catır catır kesdiriyor nerde halk? depremin 1. günü ülke yasda ama antalya belek beach eski soho otel in oldugu yerde akp li bakanın oteli için yüzyıllık çamlar catır catır kesildi dozerler kepçe kamyonlar no stop çalıştı , gönderse ya deprem bölgesini 🤔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tek katlı evler yıkılmış çözüm değil. Adam gibi sağlam kuracaksın binaları çözüm bu
Hayır dublex ya da triplex olmalı
Tek katlı olmaz
O zaman nerede ekip biçeceksin
Ülkenin yüz ölçümü 783562 km² şu an ki Türkiye nüfusu tek katlı 250m² evlerde oturuyor olsaydı 8650 km² yapar. Yani yer var. Boşa sallamıyoruz.
Ekip biçmeye çok fazla alanın var eğer çiftçilik düşünüyorsan.
Sana sallıyorsun diye bir şey dedim mi?
Her şey sadece tarım ile ilgili değil hayvancılık da var bunun içinde, ayrıca çok daha fazla bir maliyet gerekecektir alt yapıyı buna göre ayarlamak çok daha fazla maliyetli olur.
Bağlantı atamıyorum ama bunun hakkında araştırmalar yapılmış ve aklında ki sorulara cevap vermişler. Webtekno sitesinde yazı mevcut bakacaksan.
Bana mantıklı gelmiyor
Aynen knk ülkede o kadar yer vardı çünkü
Ülkenin yüz ölçümü 783562 km² şu an ki Türkiye nüfusu tek katlı 250m² evlerde oturuyor olsaydı 8650 km² yapar. Yani yer var. Boşa sallamıyoruz.
Bahçeli zaten yaşantımız
Evet.
Hayır
Sığmayız öyle
aslinda sigardik , ama ülkedeki evlerin % 50 si yabancilarin coguda vurmus kilidi gitmis rusyaya norvec danimarka almanya fransa belcika ve KATAR a
Yerin olması her alanın uygun olduğu ya da yeni yerler açmak için ormanlar illaki tahrip olucak bunu gerektiriyor mu sence bu dediğin olabilmesi için çok önceden o şekilde parsellenseydi bu çarpışık kentleşmeye elbet gerek kalmazdı
Bağlantı adresi atamıyorum ama uygun arazi var. Tahrip edilecek bir şey yok.
orman mı dedin , akp catır catır kesdiriyor nerde halk? depremin 1. günü ülke yasda ama antalya belek beach eski soho otel in oldugu yerde akp li bakanın oteli için yüzyıllık çamlar catır catır kesildi dozerler kepçe kamyonlar no stop çalıştı , gönderse ya deprem bölgesini 🤔
Evet