Güncellemeler
+1 yıl
Sabahtan beri mutfakta olması normal mi
Güncellemeler
+1 yıl
Sabah 9 dan bu saate kadar hala mutfakta
Temizlikçi çağırdım sabah geldiğinden bu yana hala telefonla konuşuyor sizce uyarmalımıyım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
biraz acelem var diyebilirsin, ve bi dahakine onu çağırmazsın. ama insanı bilemezsin alınabilir. işini düzgün yapmayabilir. şimdilik söyleme
Parayı da telefondan WhatsApp la verebilirsiniz arkadaşa
Bu sekilde 💸
Haha
Başka yardımcı lazımsa bende geleyim :)
Mutfakta takılmaya para dağıtıyor arkadaş :)
İhtiyacın var galiba 😂
Böyle kazancı kim istemez
Telefonda lak lak yaparak bi 0900 900 lü hatlar veriyor bir de siz :)
canım senin çalışacağın yok kahve yapayım sohbet edelim başka zaman gelirsin çalışma de.
Haha
senin yerine ben uyuz oldum, hatta bırak çalışsın işin bitiminde ay canım cüzdanım siyahçorap gillerde kalmış ben sana ibandan atarım de muck muck yapıp yolcu et :)
Zaten ibandan atcamda şirketle çalışıyor şirketin sahibi adama atacağım
hmm o zaman gecikmeden şirketi ara durumu haberdar et, kadın sürekli telde görüşüyor iş yapmıyor lütfen bunu alın başkasını gönderin de boşuna para verme derim, hatta inanmazsanız çalışanın konuşma kayıtlarına bakın da diyebilirsin ama yazılı olsun mümkünse bunlar
Parasının yarısını ver gönder bir daha çağırma
Şirketle çalışıyor
Gizlice videoya al şirkette ilgili kişiye gönder. Parada vermiyorum de
Para veririm birdaha gelmez gerek yok atraksiyona dayak falan yemeyelim 😂
Ben olsam vermem 😃
Evi temizlemiyorsa uyar tabi
Sabahtan beri mutfakta..
Uyar günlüğüne para veriyorsun sonuçta
az uz da değil bildiğim kadarıtla
700 tl
Doktorların günlüğü bile daha az birde gün aşırı çalışıyolar öğretmenliği bırakıp bn de mi temizlikçi olsam
Aynen öyle bende anaokulu öğretmeniydim tabi branş öğretmeni farklıdır ama resmen sizden bizden iyi kazanıyorlar nazla niyazla..
İşini yapıyorsa karışma
Sabah 9 dan bu yana mutfakta
uyarmalısın tabi ki
Isini yapiyor mu?
Sabah 9 dan beri mutfakta
Gun sonunda kadinin ne yaptigina bak , her dakika takip edeceksen eve kimseyi cagirma, para veriyorsun diye satin almiyorsun kimseyi. Aksam bakarsin veya sorarsin ne yaptigini, sonra evine temizlikci cagiran baska kisilere danisirsin. neler yaptigini konusur az mi is yapmis cokmu yapmis ortaya cikar. Isine gelirse gene cagirirsin isine gelmezse bir daha cagirmazsin. Unutma senden haksiz yere fazla para alan kimseyi suclama gecmiste senin de az hakkini yedigin biri olabilir. Igneyi kendimize de batirmaliyiz.
Kesinlikle