En sevdiğim rujumu kaybettim 😥daha alalı 1 hafta bile olmadı 200 tl verdim çok seviyordum kayboldu.

En sevdiğim rujumu kaybettim 😥daha alalı 1 hafta bile olmadı 200 tl verdim çok seviyordum kayboldu.
Hayır yok ama kaybettiğim duygularıma üzülüyorum genelde hatta artık üzülmeyi de bıraktım. yani insan bir şeyler hissetmek istiyor hayata karşı ya da yaşama karşı ama hiç bir şey hissedemiyorum. eşya olarak da eskiden koleksiyon yaptığım şeyler olabilir.
Kırmızı impala oyuncağım vardı onu o kadar çok severdim ki nereye gitsem yanımda götürürdüm nasıl oldu anlamadım kayboldu yıllar önce. Bana şans getirdiğine inanmıştım.
Sen hep yanımda ol bana havada karada üzülmek yok. Ama uzayı bilemem yavrum ajsjdj
Cevap
9Cevap
Yaaa beleşe gelen parayla alırsan olacağı bu 🙄😜😝
64 GB'lık bir flash belleğim vardı onu kaybetmiştim çok da güzeldi kullanışlı
Demek helal etmedi parayi
Yenisini al diyor 😆
Gümüş asker künyem vardı ve ormanda kaybettim. 😤
Üzüldüm ama gitti yani. Yapacak bir şey yok. 🤷🏻♂️😀
Anneannemin ölmeden önce bana hediye ettiği kolyeyi kaybetmiştim.
Arkadaşımın verdiği kitap evin altını üstünü getirdim bulamadım.
şükür allahıma kaybım yok arızalı dışınsa benim değilde kardeşimin kolyesi cinin elinde künye sallar gibi sallıyodu beni görünce kat kat hızla yok oldu
Hem Stres çarkı hemde çakmak olan bir eşyamı kaybetmiştim ona bayağı üzülmüştüm ya
Senin ruha ihtiyacın yok ki çok tatlı dudakların var
Küçükken ( 6 yaşında ) bir çantam vardı böyle maviydi ve içinde bi sürü tokam kolyem falan vardı o çantayı evin içinde kaybettim bulamadım sonra taşındık hala aklıma geldikçe üzülüyorum
Askerde orijinal Nike tişört ve pantolonum kaybolmuştu eve eşofmanla dönmüştüm 🚬
yuhh bir ruja 200 tl nasıl kıydın yaa? evlenmekten vaz geçtim şimdi :)
Ne sandın bedava mı sandın makyaj malzemesi
bende bişi sandım fmfm
Daha ne olsun 😅
O senin beceriksizliğin
Gözüm gibi sakınırdım deme öyle 2 test kitabı parası verdim
Ya çalındıysa benim suçım ne
😅manyak mısın lan
😆😆
Olur maybelline rikit ruj 015 numara
Bence senin ruju birileri götürmüştür
Çalındı yani
Aynen