Ev & Yaşam Sabahları nasıl hissediyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Benim genel olarak normal Huzurlu Stresli Yorgun Enerjik Tembel Sinirli Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sabahları nasıl hissediyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Genelde bir şey hissetmeden uyanmıyorum ama kahve iyi geliyor biraz, günaydın :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzel, günaydın
tuhafolmayinizlutfen Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl https://www.tiktok.com/@a.y.c.a.n.n/video/7136525425370500353 tam olarak da böyleyim 0 0 Yorumla
Forlove19 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 91% +1 yıl Enerjik ve sıkıcı hissediyorum ama kalktıktan 1 2 saat sonra kendime geliyorum sıkıcılık gidiyor. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Değisik msksma Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. Doğa ortamın da olsam huzurlu hisseder uyanırım da şehir de sıradan hissediyorum 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bende Sahil kıyısında bir mahallede yaşıyorum şehirde yaşasam daha verimli uyanirmisim gibi hissediyorum Yorumla Cod2009 +1 yıl Sahil Demişken bir ara Kastamonu cide de Yaşıyordum oranın manzarası çok Güzel di be 😊 yeşillik deniz hele ki gün batımı da görünümü şimdi Amasya Merkez de Yaşıyorum burası güzel doğanın yeşilliğin tarihi eserlerin bulunduğu şehir Amasya Yorumla Soran +1 yıl Türkiyenin heryeri ayrı bir güzel zaten ya Yorumla Cod2009 +1 yıl Sen Hangi şehir de Yaşıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Isparta Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı. Her gün şunu düşünerek uyanıyorum bir şeyler daha güzel olabilirdi 0 0 Yorumla
Lindström Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Enerjim gayet yüksek oluyor. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🌱🌱🌿 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Tüm günüm çok güzel geçiyor onunlaaa 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😄😄 Yorumla
Sözleşmeci Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Keşke zinde uyansam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah uyanabilirsiniz ne diyim Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yorgun morali bozuk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🙁🙁 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Enerjik 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 😃😃 Yorumla Zindanadasi +1 yıl Her zaman 😅 Yorumla Soran +1 yıl İyiymiş sskks Yorumla Zindanadasi +1 yıl Bir daha her zaman 😅 Yorumla Soran +1 yıl Bu da iyiymiş Yorumla Zindanadasi +1 yıl 😅 Yorumla
rumeysayemis Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl Mutlu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çoksel çoksel dksm Yorumla
Parçalayanpumaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Yatak keyfi ii geliyor 0 6 Yorumla Soran +1 yıl O Pp ne lan tövbe yarabbim Yorumla Parçalayanpumaaa +1 yıl Hemnde kız noldu 🙁 Yorumla Soran +1 yıl Yok bisey Yorumla Parçalayanpumaaa +1 yıl Sohbet sevmiyorsun herhalde Neyse Yorumla Soran +1 yıl Hee Yorumla Parçalayanpumaaa +1 yıl tamam Yorumla
Üyeismininapığcan Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Uykulu 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Yaa uykun açilsin diye yüzüne su döksem beni dövermisin 😂 Yorumla Üyeismininapığcan +1 yıl Cok istiyorsan yap 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya döversin sen djjsksm Yorumla Üyeismininapığcan +1 yıl Sen benim sinirimi nerden anladin😂 Yorumla Soran +1 yıl Ne biliyim istiyorsan yap diyince korku girdi içime hissettim heralde djsmks Yorumla Üyeismininapığcan +1 yıl Arada ıcıme bıseyler giriyor evet 😂 Yorumla Soran +1 yıl Saygılar, hürmetler abla smms Yorumla Üyeismininapığcan +1 yıl Su gbıı aziz ol fjfjf Yorumla Soran +1 yıl Allah razı olsun abla Yorumla Üyeismininapığcan +1 yıl Senden de 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Eywallah reis ksmks Yorumla
DontJohn Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 92% +1 yıl enerjikkkk 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Vay yol bitmiş iş bitmemiş nskskksksns yaşini kasdediyorum dkmd Yorumla DontJohn +1 yıl sen moruksss musn Yorumla Soran +1 yıl Yioo gayette gencim dkmdkd Yorumla DontJohn +1 yıl koşsak kim geçrr Yorumla Soran +1 yıl Ben tabikiii fkdmkd Yorumla DontJohn +1 yıl bence bunun için hergün benim gibi spor yapan biri olman lazım Yorumla Soran +1 yıl Karete biliyorum kumfu biliyorum Tekvando biliyorum ndkdmskmw Yorumla Soran +1 yıl Yaparız ya jsms Yorumla DontJohn +1 yıl fuıahahhj gelde iki şamarlıyım seni Yorumla Soran +1 yıl Oldu öldürcek beni kdmsksk Yorumla DontJohn +1 yıl ama karateci kızları hep sevnişimdr jkadn fss Yorumla Soran +1 yıl Knka şaka yaptım ben karete bilmiyom skmskama Yorumla DontJohn +1 yıl Friendzoneke Yorumla Soran +1 yıl Ney Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 702 cevap paylaştı. Hissetmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Genelde bir şey hissetmeden uyanmıyorum ama kahve iyi geliyor biraz, günaydın :)
Güzel, günaydın
https://www.tiktok.com/@a.y.c.a.n.n/video/7136525425370500353 tam olarak da böyleyim
Enerjik ve sıkıcı hissediyorum ama kalktıktan 1 2 saat sonra kendime geliyorum sıkıcılık gidiyor.
Değisik msksma
Doğa ortamın da olsam huzurlu hisseder uyanırım da şehir de sıradan hissediyorum
Bende Sahil kıyısında bir mahallede yaşıyorum şehirde yaşasam daha verimli uyanirmisim gibi hissediyorum
Sahil Demişken bir ara Kastamonu cide de Yaşıyordum oranın manzarası çok Güzel di be 😊 yeşillik deniz hele ki gün batımı da görünümü şimdi Amasya Merkez de Yaşıyorum burası güzel doğanın yeşilliğin tarihi eserlerin bulunduğu şehir Amasya
Türkiyenin heryeri ayrı bir güzel zaten ya
Sen Hangi şehir de Yaşıyorsun
Isparta
Her gün şunu düşünerek uyanıyorum bir şeyler daha güzel olabilirdi
Enerjim gayet yüksek oluyor.
🌱🌱🌿
Tüm günüm çok güzel geçiyor onunlaaa
😄😄
Yorgunum, uyanaamıyorum
Bu ara yorgun.
🙁🙁
Keşke zinde uyansam