Ev & Yaşam Hava baya soğuk? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Hiç dışarı çıkmak istemiyorum siz neler yapıyorsunuz evde? Hava baya soğuk? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl açtık filmimizi izliyoruz, karnımız tok, kahvemiz sıcak 2 25 Yorumla Soran +1 yıl İşten geldiniz her halde? Yorumla Richardgör +1 yıl yooo home office çalışıyorum:) Yorumla Richardgör +1 yıl işe ayda bir giderim:) Yorumla Soran +1 yıl Ay çok özendim şu an gerçekten Yorumla Richardgör +1 yıl :))))))) Yorumla Richardgör +1 yıl bende baküde olmaya özendim şimdi Yorumla Soran +1 yıl Baküde olduğumu nerden anladın? Yorumla Soran +1 yıl Yok ya baküde olmakta yorucu Yorumla Richardgör +1 yıl kaç kiraz dudak vardünyada:))) Yorumla Soran +1 yıl Hahaha doğru Yorumla Soran +1 yıl Beni hep dudaklarım ele verdi 😇😇 Yorumla Richardgör +1 yıl evet:)))) Yorumla Soran +1 yıl Hahahaha Yorumla Soran +1 yıl Katıldım Yorumla Richardgör +1 yıl bugün dudaksız da tanıdım bi foto koymuşsun orada da bakülü dedim Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum cevapta yazmıştım Yorumla Richardgör +1 yıl bak orada dudak yok Yorumla Richardgör +1 yıl telefonla kapatmşsın Yorumla Soran +1 yıl Yüzümde var ama Yorumla Richardgör +1 yıl yooo yüzünü telefon kaplıyor Yorumla Soran +1 yıl Hahaha nasıl tanıdın peki? Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten ya Yorumla Richardgör +1 yıl artık sen hafızaya aldık:) Yorumla Soran +1 yıl Nasıl tanıdın? Yorumla Richardgör +1 yıl unutmam bi kere görünce Yorumla
çilingiroğlu-61 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kahve dünyasında kahve içiyorum. Soğuk iyidir insanın içini açar🙄 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bende şu an çıkmak istiyorum. 3 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla dionysosjai +1 yıl Sıkıldım evde. Yorumla Soran +1 yıl Kaç gündür evdesin? Yorumla Soran +1 yıl Çalışıyor musun? Yorumla
doğruözuğur16 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Evde oturuyorum sıcak yanan soba yanında çay mis gibi 0 0 Yorumla
FerhatKH Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Burasıda buz gibi evde de sklyor insan 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya mayısa ışınlana bilir miyim yazı özledim cidden Yorumla FerhatKH +1 yıl Üzerimizde kat kat kyafet bunaltıyor ulaşım zor bu kış bize göre deyil 😏 Yorumla Soran +1 yıl Cidden ya kesinlikle öyle kirası faturası ayrı dert zaten Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Takılıyorum öyle evde 1 8 Yorumla Soran +1 yıl 🥺🥺 ne güzel ya Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Karı istiyorum kar yağmalı Yorumla Soran +1 yıl Ay yok ya yağdı ya perişan olduk çıkmadım dışarı Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Buraya yağmadı daha yağmasını istiyorum Yorumla Soran +1 yıl Ha yağmadıysa o ayrı Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Havalar bile yeni soğumaya başladı daha Yorumla Soran +1 yıl Yok ya burasııı buz gibi gerçekten Yorumla Kâl-Ell +1 yıl İyiymiş donun. d Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Geziyorummm 2 3 Yorumla Soran +1 yıl İyi yapıyorsun iyi eğlenceler kuzum Yorumla minikkladyy +1 yıl Sağol aşko sana da Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim bitanem🥰🥰 gezmek güzel en güzel yaşlarımız sonuçta Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Resim gercekmi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Gerçek Yorumla Bulutsencer +1 yıl Keske gizli. olmasaydin Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl çok soğuk 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet kesinlikle çalışmak zorunda olmak yorucu🥺🥺 Yorumla 97Kerim97 +1 yıl :((( Üzüldüm kolay gelsin ben gezmek için çıktım da fena üşüdüm zaten soğuğa karşı cildim hassas kızarıyorum hemen Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim para kazanmak güzel işimde fena değil ama evden çıkmak yorucu gerçekten Yorumla 97Kerim97 +1 yıl İşini seviyorsan bu senin için iyi Yorumla Soran +1 yıl Evet seviyorum tabi sevmem gerektiği için Yorumla 97Kerim97 +1 yıl Gerekmez bence her zaman bir iş bulabilirsin Yorumla
Sırların_Efendisi_ Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Hava soğuk ama baş döndürüyorsun 0 0 Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Dışarı çıkmak istemiyorsun ama dışarıda bekçi gibi dolaşıyorsun 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Kim ben? Yorumla Highline +1 yıl Kanka dışarıdan foto göndermişsin wvde gönder Yorumla Soran +1 yıl İşe gittiğim için ola bilirmi acaba?🤦🏻♀️ Yorumla Highline +1 yıl Tüh bee tüm sır bozuldu 😀 Yorumla Soran +1 yıl Dimi dimi çalışmasam günlerle evden çıkmam Yorumla Highline +1 yıl Arada çık dolaş bea olmaz ki böyle Yorumla Soran +1 yıl Restoranda çalışıyorum zaten Yorumla Soran +1 yıl O yüzden tüm gün dolaşmış sayılıyorum😆😆sanırım Yorumla Highline +1 yıl O performansla nasıl üşüyorsun o zaman pes 😀 Yorumla
kgsxgihclpgpu Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Tüm gün telefon 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet telefon ayarlarımızı bozdu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
açtık filmimizi izliyoruz, karnımız tok, kahvemiz sıcak
İşten geldiniz her halde?
yooo home office çalışıyorum:)
işe ayda bir giderim:)
Ay çok özendim şu an gerçekten
:)))))))
bende baküde olmaya özendim şimdi
Baküde olduğumu nerden anladın?
Yok ya baküde olmakta yorucu
kaç kiraz dudak vardünyada:)))
Hahaha doğru
Beni hep dudaklarım ele verdi 😇😇
evet:))))
Hahahaha
Katıldım
bugün dudaksız da tanıdım bi foto koymuşsun orada da bakülü dedim
Biliyorum cevapta yazmıştım
bak orada dudak yok
telefonla kapatmşsın
Yüzümde var ama
yooo yüzünü telefon kaplıyor
Hahaha nasıl tanıdın peki?
Gerçekten ya
artık sen hafızaya aldık:)
Nasıl tanıdın?
unutmam bi kere görünce
Kahve dünyasında kahve içiyorum. Soğuk iyidir insanın içini açar🙄
Bende şu an çıkmak istiyorum.
Neden?
Sıkıldım evde.
Kaç gündür evdesin?
Çalışıyor musun?
Evde oturuyorum sıcak yanan soba yanında çay mis gibi
Burasıda buz gibi evde de sklyor insan
Evet ya mayısa ışınlana bilir miyim yazı özledim cidden
Üzerimizde kat kat kyafet bunaltıyor ulaşım zor bu kış bize göre deyil 😏
Cidden ya kesinlikle öyle kirası faturası ayrı dert zaten
Takılıyorum öyle evde
🥺🥺 ne güzel ya
Karı istiyorum kar yağmalı
Ay yok ya yağdı ya perişan olduk çıkmadım dışarı
Buraya yağmadı daha yağmasını istiyorum
Ha yağmadıysa o ayrı
Havalar bile yeni soğumaya başladı daha
Yok ya burasııı buz gibi gerçekten
İyiymiş donun. d
Geziyorummm
İyi yapıyorsun iyi eğlenceler kuzum
Sağol aşko sana da
Teşekkür ederim bitanem🥰🥰 gezmek güzel en güzel yaşlarımız sonuçta
Resim gercekmi
Gerçek
Keske gizli. olmasaydin
çok soğuk
Evet kesinlikle çalışmak zorunda olmak yorucu🥺🥺
:((( Üzüldüm kolay gelsin ben gezmek için çıktım da fena üşüdüm zaten soğuğa karşı cildim hassas kızarıyorum hemen
Teşekkür ederim para kazanmak güzel işimde fena değil ama evden çıkmak yorucu gerçekten
İşini seviyorsan bu senin için iyi
Evet seviyorum tabi sevmem gerektiği için
Gerekmez bence her zaman bir iş bulabilirsin
çiğ köfte sıkar gibi yapıyorum
Hava soğuk ama baş döndürüyorsun
Dudaklar slikonlu mu
Dışarı çıkmak istemiyorsun ama dışarıda bekçi gibi dolaşıyorsun
Kim ben?
Kanka dışarıdan foto göndermişsin wvde gönder
İşe gittiğim için ola bilirmi acaba?🤦🏻♀️
Tüh bee tüm sır bozuldu 😀
Dimi dimi çalışmasam günlerle evden çıkmam