Ev & Yaşam 1 ay Evimizin manzarası nasıl sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yeni evimiz manzaralı yüksek katta konum İstanbul Evimizin manzarası nasıl sizce? Cevap Yaz 25 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kimbu032 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Bak bende farklı farklı evlerde oturdum ama öyle övülecek kadar manzarası olan evi keşfedemedim henüz 2 0 Yorumla
evapo0 Takip Et Bilge Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Normal. Manzara da bina :) ama en azından evinizin çevresinin açık olması bakımından şanslısın tabiki de 1 0 Yorumla
ozannnozan Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Ben pek sevemedim, binalar çok tekdüze ve estetikten uzak. Bana karamsarlığı ve sefaleti hatırlatıyor. Doğu Avrupa ülkeleri gibi. 1 0 Yorumla
fafur Takip Et Guru Yaş: 38 1 ay Kartal, Samandıra tarafımı? 1 3 Yorumla Soran 1 ay Avrupa yakası Yorumla fafur 1 ay İyi saklamışım. : ) Yorumla fafur 1 ay * sallamışım. Yorumla
Sciencelover Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Deniz görmeyen manzara neye yarar. 1 1 Yorumla Soran 1 ay Gündüzler deniz gözüküyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bak bende farklı farklı evlerde oturdum ama öyle övülecek kadar manzarası olan evi keşfedemedim henüz
Normal. Manzara da bina :) ama en azından evinizin çevresinin açık olması bakımından şanslısın tabiki de
Ben pek sevemedim, binalar çok tekdüze ve estetikten uzak. Bana karamsarlığı ve sefaleti hatırlatıyor. Doğu Avrupa ülkeleri gibi.
İmrendim cidden çok guzel güle güle oturun inşallah
Kartal, Samandıra tarafımı?
Avrupa yakası
İyi saklamışım. : )
* sallamışım.
Kötü desek evi mi satçanız djdn
İyi deyil pek manzaraya benzemiyor
Normal yani ne diyelim sanki boğazda yasiosun 😅
Deniz görmeyen manzara neye yarar.
Gündüzler deniz gözüküyor
Güzel
Normal