Ev & Yaşam Bulaşık makinesi temizleyicilerinden istediği performansı alabiliyor musun? biradetmehmet Takip Et FenomenMaster Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Bulaşık makine temizleyicelinin sonuçlarından memnun olan var mı? Bulaşık makinesi temizleyicilerinden istediği performansı alabiliyor musun? Cevapla Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ykskorkbenden Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl onun yerine içindeki filtreyi çıkarıp elde yıkamak daha mantıklı. temizleyici temizleyemiyor. bir de makinenin kendi kendini yıkama programı çok işe yarıyor. annem hep aynen böyle der :) 1 3 Yorumla biradetmehmet +1 yıl Tahliye borusunu nasıl temizlicez Yorumla ykskorkbenden +1 yıl hımm onu bilmiyorum annem hiç ondan bahsetmiyor :D Yorumla biradetmehmet +1 yıl Yaşasın anneler Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Alıyorum tabi ki gerçi ben pek bir şey yapmıyorum 1 0 Yorumla
Munis1 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bazen evet bazen hayır Bulaşık Makinesine de fazla bulaşık yerleştirmemek gerekiyor bence temiz yıkamıyor 1 5 Yorumla Behavaha +1 yıl Nasıl temiz yıkamıyor yani bulaşıkları su fışkırtarak yıkayan bir eşya nasıl temiz yıkamıyor ki? Yorumla Munis1 +1 yıl @Behavaha Eğer çok fazla bulaşık yerleştirirsen iyi yıkamaz makine kalıntı kalır ben öyle olunca tekrardan çalıştırmak zorunda kalıyorum makineyi Yorumla Behavaha +1 yıl Ben düzenli bir şekilde ideal doluluk oranıyla çalıştırıyorum. Iyi yıkıyor ama deterjan kokusu biraz sıkıntı oluyor... Yorumla Munis1 +1 yıl @Behavaha Anladım rahatsız edebilir deterjan konusu☺️ Yorumla Behavaha +1 yıl Biz mecbur sıvı detarjan kullaniyoruz (ucuz diye). Siz hangi detarjan firmasını kullanıyorsunuz? Yorumla
Sazimentt12 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 43% +1 yıl Sirke limon tuzu karbonat üçlüsü daha güzel temizliyo 1 0 Yorumla
Altinbasakk Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Ben kaç kere denedim bazen geçici çözüm oluyor. Bir iki defadan sonra gene aynı oluyor 1 0 Yorumla