Ev & Yaşam Diş fırçasını bile çeyizi için alan kızlar var, diş fırçası ne alaka? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yorumlara bakıyorum diş fırçasını bile çeyizi için alan kızlar var ne alaka diş fırçası? Diş fırçasını bile çeyizi için alan kızlar var, diş fırçası ne alaka? Cevapla Yorum Soruları Çeyiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
_MelisYıldız_ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Böyle şeyler yüzünden evlilikten soğuyorum ya çeyiz olayı bana çok saçma bir gelenek olarak geliyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Tamm tabak canak alirsinda elektrikli dis fircasi ne alaka ya shdhsj Yorumla _MelisYıldız_ +1 yıl Canım benim demeye çalıştığım şey gidip ne gerekiyorsa kocamla beraber beğenir alırım ortak zevklerimize göre ama kaynana ile iç çamaşır almaya gitmek nedir 😄 Yorumla Soran +1 yıl Yo ic camasirini kendin secip alirsin evlznmeden önce ya da sonra dis fırçasını anlamadim Yorumla
miyan_çakır Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Görgüsüzlük günlük bir şey olgunu öğrenmeyen kezbolar anca ceyize alır 1 0 Yorumla
eda344_3 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl benim çeyizim sadece makyaj malzemelerim hahahdhash 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Böyle şeyler yüzünden evlilikten soğuyorum ya çeyiz olayı bana çok saçma bir gelenek olarak geliyor
Tamm tabak canak alirsinda elektrikli dis fircasi ne alaka ya shdhsj
Canım benim demeye çalıştığım şey gidip ne gerekiyorsa kocamla beraber beğenir alırım ortak zevklerimize göre ama kaynana ile iç çamaşır almaya gitmek nedir 😄
Yo ic camasirini kendin secip alirsin evlznmeden önce ya da sonra dis fırçasını anlamadim
Görgüsüzlük günlük bir şey olgunu öğrenmeyen kezbolar anca ceyize alır
benim çeyizim sadece makyaj malzemelerim hahahdhash
Sırf gösteriş için.
Çeğiz abartılan bir gelenektir.
Saçma sfhdj
Gösteriş, israf.
Mal onlar