Temizliği çok daha iyi yapıyor diyorlar. Memnun musunuz?
Çok memnunum.
Almaz olaydım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Temizliği çok daha iyi yapıyor diyorlar. Memnun musunuz?
Evet var aktif olarak kullanıyoruz temizliyor mu iyi kötü evet hediye gelmişti biz kendi paramızla alır mıydık hayır çünkü buna verilecek parayla çok güzel büyük bir süpürge alınabilir kırıntıları topluyor bu gerçekten öyle derinlemesine bir temizlik yapmıyor.
xiaomi var bizde. eşim ilgileniyor zira "aşkııımmm ben hiç anlamıyorum bu robot işlerinden, teknolojik aletler senin konun.." dedim en başında. zaten temizliği de eşim üstlendi son yıllarda... bu şekilde iş bölümü yaptık. güzel yaa.. süpürüyor işte nolsun daha?
Yok. Ama olanları gördüm baya güzel bir şey ya kahve yap köy üstüne getirsin sana. Espiri yapıyorum tabiki. Ama güzel yani geziyor her odayı ben gördüm beğendim ama almadım. Almak isterim doğrusu ilerde belki.
Selam gadası 🙃
Şu an için yok ama birkaç gün içinde almayı düşünüyorum. Çünkü evimde böylesi bir robota ihtiyaç var. Benim evde olmadığım anlarda evimi tertemiz yapması beni çok memnun edecektir.
Cevap
22Cevap
Ben memnunum
Henüz almadım, almayı düşünmüyorum. Malum fiyatları aşırı pahalı! Küçük el süpürgemiz varken robot süpürgeye neden ihtiyaç duyayım? 6,5 sene önce ev aldığımda el süpürgemiz ev hediyesi olarak geldi.
kedim var yerde yatıyo süpürüyo paşam.
gereksiz bir şey almadım vızır vızır etrafımda gezen bir şey niye olsun evde... air fryer'de öyle. tencerede pişen yemeğin lezzetine yetişemezler
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ İlgi alanımda bi robot kendisi. Tanışmak isterim. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
yok, birkaç yıla almayı düşünüyorum, oyuncak dağınıklığı bir tık azalsın diye bekliyorum.
Seçeneklerde yok neden yok?😄
Senin için olmama ihtimali yok mu?
Henüz almadım. Teknolojisinin biraz daha ilerlemesini bekliyorum
Yok ve kesinlikle almam çünkü göründüğü gibi bir şey değil
hayır şu an o kadar para vermenin doğru olduğunu düşünmüyorum
Benim evimde var ama o kadar işlevsel değil. Derinlemesine temizlik yapmıyor ufak tefek tozları bile zor alıyor. Para vermeye değmez.
Çok teredütle aldım hergün 1 kez çalıştırıyorum bazen oluyo gunde 2 3 kezdw çalıştırıyorum toz haznesi hep dolu oluyor kisaca iyi temizliyo
Robot süpürgede iyi ama mutlaka Dyson almalısın inanılmaz memnunum
Ayak altında çok dolanıyor ama olsun. 😂
keşke kadınında robotunu çıkarsalar
Almadım gereksiz bence
Hayır almadım pek iyi süpürdüğünü sanmıyorum
Hayır yok ankette oy kullanamicam
Hiçbir halta yaramayan bir cihaz
Hayır yok.
Almadım daha hangisini önerirsiniz?
Almaz olaydım
Almadım hiçte gerek görmedim
Hayır yok bizde fakiriz 😄