Bu hafta içinde bende evime robot süpürge almak istiyorum. Habersiz gelen misafirlere karşı harika savunma silahı olur🙃
Ev temizliğinde artık robot süpürge devri mi başladı?

#gadasından sevgilerle 🙃
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu hafta içinde bende evime robot süpürge almak istiyorum. Habersiz gelen misafirlere karşı harika savunma silahı olur🙃
Ev temizliğinde artık robot süpürge devri mi başladı?

#gadasından sevgilerle 🙃
Her akşam yatmadan önce süpürge çalışmak üzerine programlandı o yüzden sabah kalktığım zaman her yer tertemiz bir şekilde oluyor bana göre çok iyi bir icat kesinlikle memnun kalacağını düşünüyorum Ancak fiyatlar biz aldıktan sonra bayağı bayağı arttı Xiaomi markasını öneririm
Büyük evler için mantıklı ancak küçük ve orta genişlikteki evler için pek sağlıklı bir tercih olacağını düşünmüyorum.
Lidar vb sensörlerle ortamı tarayıp o bölgenin haritasının çıkarılması mantığına göre çalışıyor ve belirli ebatlarda olduğundan girip, temizleyebildiği alanlar da belirli ölçekte oluyor.
Örneğin 100 metrekarelik bir eve robot süpürge alınıyorsa evde oldukça az eşya olmalı ki birçok yerden rahatça geçebilsin ayrıca bu süpürgelerin bir de şarj istasyonları bulunuyor yani ekstra yer kaplayacağını da bilmek gerek.
Evet ama ben sevmedim başım döndü halen toz lar duruyor nerde fişe takmalı süpürge ya bal dök yala birde eminsin neresi temiz kirli
Orası da var ama ne bilim ismini bile buldum adını Katya koyacağım çalışsın dursun evin içinde 😂
Sinir yaptı bende ya dön başa sil başa gidiyor aynı yerde hiç benlik değil 😅😅
Ben hizmetçi niyetine kullanacağım 😂 hele bir alayım da
Psikolojik travma yerde fare var gibi bilesinnnnnnnnnnn
Hele alayım da bakalım duruma göre
Cevap
3Cevap
robot süpürge daha pratik ve kullanışlı
Her ev için kullanışlı olduğunu sanmıyorum biz hâlâ kullanmıyoruz ve almayacağım da
Şarjı bitince kendi gidiyor yavaş yavaş şarja Çok hoşuma gidiyor süpürgeye yön duygusu vermişler 😂😂 onun da artık duyguları var
Öyle oldu valla o kadar rahat ki ayarla bırak gerisini o hallediyor
Aynı ilerlemeyi ütü için de bekliyoruz)
Başlayalı baya zaman oldu. Fakat şunu söylemeliyim ki yine de insanın yaptığı gibi olmuyor tecrübeyle sabittir. Keyifli geceler..
Hiç gerek yok böyle şeylere çalı süpürgesi daha guxel
yavaş yavaş jetgillere dönüyoruz bakalım :D :D
Hayır tabiki, toz almak için kullan temizlik demeyim ona.
O küçük tatlı şeyden bende almak istiyorum süpürgem bozunlunca onu ilk gördüğümde de çok etkilenmiştim 😍
Bizde halen ev süpürgesi var
Evet herkesin evinde çoğunlukla oluyor ☺️
Ben hiç taraftarı değilim şahsen..
robot süpürge kullanışlı değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?