Yeni evli arkadaşım 21 yaşında. Her şey hazırdı. İnsan bi kendi bir şeyler yapıp koyar.

Yeni evli arkadaşım 21 yaşında. Her şey hazırdı. İnsan bi kendi bir şeyler yapıp koyar.

Koyduğuna dua et koymayadabilirdi bulduğuna şükretmeyi öğren azcık. Ben olsam biri bana böyle bir şey koysa seve seve yerim ne var şunlarda Allah'ın Nimeti. Şimdiden canım çekti benim beni evine davet eden bir arkadaşım bile yok senin olmuşta kendi yapmıyor yemekleri diye şikayet etmeyede başlamış. Aklını kullan azcık Tabi ki görüşmeyi kesme ne yapmış ki kızcağız sana eminim İçinden geldiği için evine davet etmiştir seni kime ne zararı var kızın?
Cevap
13Cevap
Dua et önüne sudan başka bir şey koymamış gadası
Ne bulduysan onu ye..
En sevmediğim misafir tipleri. Evde açlıktan ağzı kokar milletin ikramlarına burun kıvırırlar.
Siz daha ne istiyorsunuz acaba ben burçağa bayılırım mesela bu arkadaş benim olacaktı var ya sizin arkasınız sesleniyorum soru sahibiylen iletişimi kesin sizi olduğunuz gibi kabullenecek kanaatlar birini bulun.
Sohbeti kesmelisin.
Böyle düşünceli bir insandan kurtulur.
O an elinde olan budur. Yani eksik arayıp buraya koycaniza, insan gibi yer içer gidersiniz. Şükür demeyi bilin azıcık.
Sen arkadaşının evine yemeye içmeye mi gidiyorsun? Gerçekten inanmıyorum. Yeme içme için görüşmeyi kes
Yani olabilir gayet normal belki fırsat bulamamıştır, belki daha bilmiyordur bunlar kusur edilmez birine misafirliğe gittiysen.
Normalde de kız arkadaşlar bir araya gelince bu tarz şeyler yiyor. Sorun edilecek bir şey değil bence.
Bir şeyler yapması için zaman lazım, e bunlar da yeni evliymis.. Sen söyle 1 sene 2 sene sonra değerlendirme yap..
Kendi eliyle bişeyler yapmadı diye mi görüşmeyi keseceksin? Sen ne biçim arkadaşsın kızın iyiliği için kızla iletişimini kesmelisin.
Hangi lokanta orasi bende birdaha önünden geçmiyim 😂😂
Bu soru gerçek olamaz… Şaka amaçlıdır diye düşünüyorum.
Ne güzel işte bizimkiler de çağırıp bize yaptırıyor
Bir sürü çeşit şey koymuş işte daha ne istiyorsunuz. Samanlıkta iğne aramak istiyorsunuz resmen
Kahve içiyorsunuz alt tarafı yemek yemiyorsunuz.
Niyet önemli bence biseyler koymuş bilmiyordur yapmayı belki
Madem beğenmedin ozmn o eve gitmeyecektin kb eğer o kız senin böyle bir rezillik yaptığını duysa varya kalbi nasıl kırılır senin gibi arkadaş olmaz olsun
Arkadaşlar birbirine gidince böyle şeyler yiyorlar zaten.
Olsun yazik bunlari olmayanda var iliski kesikirmi bide ayip be
Arkadaşım bana geldiğinde önüne bı şey koymadım diye bana değer vermiyorsun falan demeye başlamıştı şok olmuştum.
Kahve yapmış yanina da atıştırmalık koymuş, daha ne yapsın yahu kuzu mu çevirsin? :)
kıskanç köpek kıskançlığnı böyle mi dışa vuruyorsun
Arkadaşın kesse iyi olacak
Ne alaka?
Sen nasil bi arkadassin ya dusman basina
abartma sende be dlsbfljfsksnsk
Ne alaka. Kadın kafa yapısı hastalıklı
Bi beğenmediniz birbirinizi.
Yeter daha ne istiyorsun 😅
Kahve yapmış işte daha ne istiyorsun
Önüne bişeyler koysun diyemi gittin arkadaşına?
ohaa çekil kenara ben yerim nankör xd
Bune hep kanserojen şeyler
hormonlu tavuk meyve sebze yerken sıkıntı yok yani
@xİstilacıTürİnsan bunların iyi tarafı hiç yok
yoo şeker enerji verir çikolata mutlu olmanı sağlayan hormon salgılar
@xİstilacıTürİnsan ok devam et sen
ayrıl
Afiyet olsun
Havyar mı koyacaktı?
😂😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?