3 4 Aydır Banyo Yapma Duş Alma İhtiyacım Yok Gibi Hissediyorum Ve Duş Almak Gelmiyor İçimden?

Öncelikle Kimseyi Boş Muhabbetleriniz İle Yargılamayın Ve Kırmayın Sebepsiz Yere Üstünüze Düşmeyen Şeyler İçin Biri Daha Yorum Yapmıştı Soru Sormuştu Bende Yazmak İstedim Kendiside Okuyorsa Hâk Veriyorum Burdan Destekçisiyim Şimdi Yıkandı Mı Bilmiyorum Ama 3 4 Aydır Yıkanmıyorum Ama Temizim Ne Bir Koku Ne Bir Kir Dökülmesi Yok Saçımı Tararim Elimi Kolumu Her Sabah Sabunlarım Ama Yıkanmıyorum Abi Yok Ua Bugün Gircem Ha Girdim Ha Gireceğim Şu Gün Şu Hafta Şu Saat 3 4 Ay Oldu Sebebini Çözemedim Ben Her Hafta Her İki Haftada Bir İki Duş Alan İnsandım Spor Yapmadığım İçin Veya Yazın Hergün Hemen Hemen Veya Birkaç Günde Bir Kendime Aşırı şaşırıyorum Gerçekten Ne Oldu Bana Anlamış Değilim Eski Sevgilimden Ayrıldım Ondan Sonra 2 3 Duş Aldım Sonrası Yok Ama Halen Görseniz Yıkanıyor Dersiniz Emin Olun Gram Koku Yok Yinede Günlük Özenimi Yapıyorum El Kol Sabunluyorum Ne Olur Ne Olmaz Diye Ama Saçıma Vücuduma Su Deymedi Sadece 2 Kere Yıkadım O Kadar Saçımı Sadece Onlardan Beride Giremiyorum Ama Evde Giremiyorum Girmek İstemiyorum Aslında Yıkanmamak İstemediğimden Değil Aşırı Üşengeçlik Ve Girmeme Hissi Var Sürekli ertleme Huyları Gibi Ama Hamama Gidip 500 Tas Dökesim Var O Derece Neyse Sebebi Ne Olabilir Bide Shopben Den Korkuyorum Çarpar Diye Bazen Kafamda Ampul Patlamıştı 5 Ay Önce Ondan Mı Acaba Afedersiniz Çıplak Sabunlu Sabunlu Kaçtım Çarpılcam Diye Ambule Su Gelmedi Patladı Her Neyse İşte Sebebi Ne Olabilir Taktim Verimde Abdest Alayım Ya Bı Duşa Gireyim Hamam Ismarlayacak yok mu Pahalasti her şey Teşekkür Ederim Okuduğunuz için Sizin Başınıza Da Gelebilir İstemeden O Yüzden Siz Siz Olun Yargılamayın İyi Günler

3 4 Aydır Banyo Yapma Duş Alma İhtiyacım Yok Gibi Hissediyorum Ve Duş Almak Gelmiyor İçimden?