Biz de ısıtma kullanmıyoruz ama bir yorgan yetiyor. Uyku tulumuyla asla yatamazdım. Biraz savruk yattığım için arada bacaklarım anyaya konyaya bakabiliyor geceleri.
Ben de tulumla açılıyorum üzerimden yorgan düşüyor diye yatıyorum geçen yıl tulum üzerinde yorgan olurdu, yaz modu double yatakta savruk uyumak benim de favorim ama kış döneminde asker gibi shs
Güney Adana ifadesi komik geldi ama düşündüm haklısın kuzeyine çok kar yağar ve soğuk 😂şehir merkezinden rakım 23 kuzey ilçeler de 1500leri aşıyor sanırım
Ne yazık ki öyle değil 2011'de ytü için İstanbul'a taşındım ve okulun ilk haftasında hasta oldum. Bazı Kasım aylarında Kaş'tan tişörtle dönerdim uçak ile Sabiha'da hemen monta geçmek zorunda kalırdım ben soğukları sevemedim:(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Biz de ısıtma kullanmıyoruz ama bir yorgan yetiyor. Uyku tulumuyla asla yatamazdım. Biraz savruk yattığım için arada bacaklarım anyaya konyaya bakabiliyor geceleri.
Ben de tulumla açılıyorum üzerimden yorgan düşüyor diye yatıyorum geçen yıl tulum üzerinde yorgan olurdu, yaz modu double yatakta savruk uyumak benim de favorim ama kış döneminde asker gibi shs
Evet ya o yorgan benden de düşüyor. Sabah uyanınca müthiş bir bel ağrısı vuruyor beni. Yorgam enine 5 metre olsa yine kayar gider🙅🏽♀️
Mutlaka yorganı da kendini tulum yapar gibi yorganı altına katlaman gerekiyor yoksa hasta olmak hemen sabah yanında
Öyle de uyuyamıyorum yayılmam lazım yastığıma😂
Ama sen de 😅😅 nasıl konforun iyi olacaksa şartları dizayn etmek gerek
Isıtmayı açamıyoruz zaten, başka dizayn yolu yok. Zengin olursam şöminenin yanına yatağıma koyar uyurum. Elitlik bunu gerektirir ahahahj
Sen fazlasıyla cool bir karaktersin 🌿 öğrenci evinde misin arkadaşların ile peteğin yanında yatağım olurdu İstanbul'dayken çok fena
Evdeyim ama sınava hazırlanıyorum. Hatta şu an kütüphaneye doğru gitmem gerkiyordu ama hem sırtım ağrıdı hem de tembellik yaptım biraz ahah
Tekrardan üni sınavı mı yaş cidden 22 mi
Dgs sınavına hazırlanıyorum 4 yıla tamamlamak için:(
Çok güzel bölümün hangisi olacak DGS de sana eğitim koçluğu desteği vermek isterim başarında katkım olsun düşüncesi bile mutlu ediyor
Yok teşekkür ederim. Bu sefer yolumu kendim çizmek istiyorum ama teklifin çok güzeldi🥹🫶🏼
Rica ediyorum ne zaman ihtiyacın olursa ulaşabilirsin, matematik geometri konusunda da elimden geleni yapabilirim⭐🌸
Çok detaylı soru soruyorum, arkadaşım bile bunalıyor. Boş ver yani, kafayı yersin😂
Çekinme kafayı yemeye hazırım
Battaniye. Yorgan atınca ağırlık çöktüğünü hissediyorum üzerime. Soğuk bir de sıcacık battaniyenin yerini tutamaz.
Elbette tutmaz ve sabah yorganı bertaraf edip uyanmak da zor oluyor değil mi
Evet.
Ve uyku zamanı geldi bana iyi geceler diliyorum
İyi geceler size de.
Battaniye yetiyor
Cidden mi neresi şehir
Tahmin etmen çokte güç olmamalı Türkiye nin sıcaklığıyla nam salmış bi şehri
Güneyde Adana
Güney Adana ifadesi komik geldi ama düşündüm haklısın kuzeyine çok kar yağar ve soğuk 😂şehir merkezinden rakım 23 kuzey ilçeler de 1500leri aşıyor sanırım
Güneyde ekstra ifade oldu haklısın:) iyi geceler diliyorum
İii geclr
battaniye+yorgan çünkü sıcak severim
Doğalgaz kalorifer sistemi/klima veya hiçbiri odanızda?
var :D
ama sıcaklayarak yatmayı seviyorum
Elbette daha sıcak ortam iyidir
kesinlikle :))
Anlık derece kaç gösteriyor ve şehir neresi :)
İstanbul 10 derece
İstanbul kritik hava durumunda oranın altına düştü mü kar kış kıyamet bahara kadar boş durmaz
hiç mutlu edici bir cümle değil
Ne yazık ki öyle değil 2011'de ytü için İstanbul'a taşındım ve okulun ilk haftasında hasta oldum. Bazı Kasım aylarında Kaş'tan tişörtle dönerdim uçak ile Sabiha'da hemen monta geçmek zorunda kalırdım ben soğukları sevemedim:(
ben de soğuk sevmem , bahar miss gibi ya
Kesinlikle baharın gelişi ve peşinden uzuun bir yaz en güzeli
Çoğunlukla yün yorgan severim
yorgan oluyor genelde
Yorgan bazen battaniye😊
Hangi şehir peki sıcaklık tahmini yapamadım:)
Yoran
Battaniye örtüyorum ben
Odanızda doğalgaz mevcut olmalı + battaniye okeydir sanırım bu sayede
evet kombi var bizim evde
İstanbul bence