Ev sahibimisiniz yoksa kirada mı yaşıyorsunuz kaç odalı evde kalıyorsunuz?
Ben kiradayım evim 2+1
Kendi çapımda bir araştırma yapıyorum sizde katılırsanız çok sevinirim
2 ay
Yaşadığınız ev sizin mi yoksa kiracı mısınız?

Ev sahibimisiniz yoksa kirada mı yaşıyorsunuz kaç odalı evde kalıyorsunuz?
Ben kiradayım evim 2+1
Kendi çapımda bir araştırma yapıyorum sizde katılırsanız çok sevinirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Selam gadası 🙃
Allah bu devirde kiracı olanlara yardım etsin. Ev sahiplerine de vicdan merhamet versin. Çok şükür kendi evimde oturuyorum. Bu zamanda kiracı olmak çok zord.
Aleyküm selam reis. Amin bende kiracıyım ve çok zor ev sahibi utanmasa maaşımdan yüksek kira isteyecek nasıl bir döneme geldik artık bilmiyorum memleketin içinden geçtiler
2+1 evim. Küçük bir evim var. Ama şükür eşimle bana yetiyor.
Kiradayız💫.
Kira 2 1 ama 3 1 yapacam 800 tl kira ev 30 senelik doğalgazli
Kira çok azmış knk benim 2200 tl
Kardesim deprem olsa çökecek bina mk
Sktiler memleketin anasını öyle evde kalınır mı reis
Ee ne yapacan reis bir eve maaşın yarısını mi birakacak ölürüm daha iyi depremde mk
Sende haklısın reis ama hayat o kadar basit değil inan bana eğer tek kişi değilsen ayrı eve çık onlarında hayatını tehlikeye atma ya da biriyle ortaklaşa ev tut
Lan belki ölürümde kurtulurum onun derdindeyim sen başka eve geç diyon
O kadar çok istekliysen ölmeye niye bekliyorsun knk şimdide ölebilirsin
Annem olmasa 1 dk düşünmem
Allah uzun ömürler versin o zaman knk bak eğer gerçekten hayattan bıkmışsan kaybedecek bişeyin kalmadığını düşünüyorsan o zaman boktan hayatı değiştirecek bişey yap şansını dene ve kaçak amerikaya kaçmaya çalış en azından şansını denemiş olursun böyle yaşamaktansa risk almak daha iyidir zaten hevesin yok ha depremde ölmüşsün ha usa askeri seni vurmuş hem belli olur bakarsın yakalanmadan kaçarsın hayatın kurtulur öyle abd de kaçak yaşayan yüzbinler var
Kendimize ait. Kira alan tarafız biz. 🫤
Şanslıymışsınız reis
Böyle şansın canı cehenneme. Kiracı kirayı şu kadar yapsak uygun olur mu derken mahcup oluyor. Rahatsızlık duyuyoruz bu yüzden.
Bizde zamanında kiracı olduk.
Bende kiracıyım ve çok iyi anlıyorum 2 taraf içinde çok zor gerçi adam akıllı bişey yok ki anasını sattıgımın memleketinde
3+1 ev sahibiyiz
3+1 ev sahibiyiz şükür
Kira ev
4+1 ev sahibi