Ev kokusuna takmış durumdayım ve oda spreyleri gibi değil de daha çok doğal içerikli şeylerle ortamın kokusunu değiştirmek istiyorum. Kısacası yapay bi koku istemiyorum. Aromatik yağlar hafif ve doğal kokuyu elde etmemi sağlar mı sizce?
Ev kokusuna takmış durumdayım ve oda spreyleri gibi değil de daha çok doğal içerikli şeylerle ortamın kokusunu değiştirmek istiyorum. Kısacası yapay bi koku istemiyorum. Aromatik yağlar hafif ve doğal kokuyu elde etmemi sağlar mı sizce?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
kurutulmuş biberiye, defne yaprağı muhteşem bir koku evimi böyle kokulara boğuyorum ama elbette zevkler değişiyor
defne yaprağı çok iyi kokar haklısın bir de biberiyeyi deneyeyimm
ve ikisi birden muhteşem ötesi
Kozmetik ürünlerinden çok daha iyidir. Oda spreyi alacağına aromalı yağları dene 👍 hatta masaj yağları var onlarıda dene bence.
katılıyorum, deneyeceğim :)
Çok severim duşta, masaj yaparken, ev kokusu olarak heryerde kullanirm miss gbi kokuyor
duş jelinin kokusu bile çok güzel yayılıyor heyecanla sonucu beklicem
Duş Jeli in kokusu geçici aromatik yağlarn kokusu daha güzel
Ahhh buhurdanlığa damlatacaksın üstğne bikaç damla da sıcak su offf misss ama her koku değil kaliteli bi yasemin kokusu olacak accccayip keyifli oluyor
evet güzel kokar pozitif enerji yayar etrafa
Lavanta be yasemin güzel, beğenir misin bilmem, lavanta yağının stresi azalttığıda biliniyor✌🏻
Buhurdanlık çok işine yarar. Efsane iyi oluyor hele bu aylarda
Evet güzel olabilir
Evet bence oldukça hoş kokuyor
Benim Tarzım lavanta yağı daha güzel daha çekici
Ben seviyorum güzel kokuyor
Limon yağı ve lavanta yağı güzel kokuyor
Eveet çok
Sabahtan beri düşünüyorum sanırım en içime sinen bu oldu :D
Kokuyor
Limon cok iyi