Ev & Yaşam 1 ay Dik süpürge için hangi markayı tercih etmeliyim? fansns Takip Et Xper 3 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Dik süpürge almayı düşünuyorum.. hangi marka önerirsiniz.. kullanan görüşlerini paylaşabilirmi Dik süpürge için hangi markayı tercih etmeliyim? Görüş Yaz 13 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
AyzTmrFenomen Takip Et Yoda Yaş: 24 1 ay Ev & Yaşam konusunda 449 görüş paylaştı. Arzum markasını kullanıyorum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
yeşilseverdeli Takip Et Yoda Yaş: 33 , eig 99% 1 ay İmkanınız varsa direk Dyson alın. Bütçem o kadar yok derseniz philips e bakabilirsiniz. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 30 1 ay Toz torbasız olanlar hem emiş gücü kaybı olmuyor hem de toz torbası derdi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör fansns 1 ay 👍 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Guru Yaş: 33 , eig 31% 1 ay Dyson phlips derim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Ev & Yaşam konusunda 1,5b görüş paylaştı. philips markası olabilir bence Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Mcrklm Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 94% 1 ay Phillips Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
53ceren53 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 ay Annem’in kullandığı “Miele” Markasından. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
sadmom10 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eig 100% 1 ay Dysonn Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
36bucukhahaha Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 ay Dik guzel bel agritmiyo Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Yoda Yaş: 34 1 ay Fantom kullaniyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
kiliseçanı27 Takip Et Xper 5 Yaş: 19 1 ay neden yatay değil Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
BiiÖğretmenHanim Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 ay Fakir markası. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
Arzum markasını kullanıyorum.
İmkanınız varsa direk Dyson alın. Bütçem o kadar yok derseniz philips e bakabilirsiniz.
Toz torbasız olanlar hem emiş gücü kaybı olmuyor hem de toz torbası derdi
👍
Dyson phlips derim
philips markası olabilir bence
Phillips
Annem’in kullandığı “Miele” Markasından.
Dysonn
Dik guzel bel agritmiyo
Fantom kullaniyorum
plips
neden yatay değil
Fakir markası.