Ev & Yaşam 2 ay Sobalı ev mi iyidir, kaloriferli mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Sobalı ev mi iyidir kaloriferli mi sizce? Sobalı ev mi iyidir, kaloriferli mi? Görüş Yaz 32 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
--NiKoTiNeby-- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eig 100% 2 ay Kalofier'li ev tabiki gider olarak sobanın odun ve kömürünü düşünür isek birde temizlemesini ohooo altından kalkınmaz 0 1 Yorumla --NiKoTiNeby-- 2 ay Param var ben nostalji yasiyacagim diyorsan başka tabiki Yorumla
Onurrr007 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eig 89% 2 ay Kalorifer en temizi ama sobalı ortamın sıcaklığı ortamı sohbetinin yeri bir başka tabiki 0 0 Yorumla
beyazyakalıanarşist Takip Et Guru Yaş: 41 , eig 91% 2 ay Nostalji için soba olmalı ama ısınmak için kalorifer 0 0 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 99% 2 ay Ev & Yaşam konusunda 536 görüş paylaştı. Sobalı evin eziyetini, yakan çeker. Kalorifer daha iyi. 0 0 Yorumla
Tttuufffhj Takip Et Yoda Yaş: 21 , eig 96% 2 ay Kalorifer her yönden. Sobanın yok tüttü yok külü ugrasilmaz 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 38 2 ay Soba iyi ama o da tek oda ısıtmak için merkezi sistem kötü bence kafalarına göre açıp kapatıyorlar gaz daha iyi bence. 0 0 Yorumla
solitaria_bayan Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eig 95% 2 ay Aslında artık hepsi aynı mantığa geliyor. Mesela merkezi sistemli kalorifer iyi oluyor. Ama soba li evde bir başka oluyor. Ben hiç yaşamadım ama çok gittim öyle eve. Çok güzel ve huzur buluyor insan ama kömür parası vs biraz pahalı:/ 0 1 Yorumla eniştegtnteşte 2 ay Kömür kokar biz. odun aldık tonu 1500 tl den. Ama yazın aldık. Simdi alsak 2500 dur eminim Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 44 2 ay Soba uğraş gerektiriyor. Temizliğini yapmak falan. Sanırım tembellikten ötürü tercih etmiyorum. :) 0 0 Yorumla
Esmeeerr-47 Takip Et Guru Yaş: 26 2 ay Kalorifer cunku evin her yeri isiniyor. Sobalı ev sadece o oda tek isinir 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eig 100% 2 ay İkisinin keyfi ayrı… biz zevkimiz için kış bahçesi yapıp kuzine aldık… 🙈🙃 kışın en sevdiğim yanı… 1 0 Yorumla
mngkargo Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eig 97% 2 ay sobalı ev bir başka kemüğüne kadar ısıdıyor 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 25 , eig 88% 2 ay Ev & Yaşam konusunda 311 görüş paylaştı. Kalpler iyidir ama masraf yani 0 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eig 100% 2 ay Kalorifer ya da doğal gazlı ev tabii ki 0 0 Yorumla
HAKAANN99 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 98% 2 ay Sobayla kömürle kim uğraşacak doğalgaz tabiki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
23Görüş
Kalofier'li ev tabiki gider olarak sobanın odun ve kömürünü düşünür isek birde temizlemesini ohooo altından kalkınmaz
Param var ben nostalji yasiyacagim diyorsan başka tabiki
Kalorifer en temizi ama sobalı ortamın sıcaklığı ortamı sohbetinin yeri bir başka tabiki
Nostalji için soba olmalı ama ısınmak için kalorifer
Sobalı evin eziyetini, yakan çeker. Kalorifer daha iyi.
Kalorifer her yönden. Sobanın yok tüttü yok külü ugrasilmaz
Soba iyi ama o da tek oda ısıtmak için merkezi sistem kötü bence kafalarına göre açıp kapatıyorlar gaz daha iyi bence.
Aslında artık hepsi aynı mantığa geliyor. Mesela merkezi sistemli kalorifer iyi oluyor. Ama soba li evde bir başka oluyor. Ben hiç yaşamadım ama çok gittim öyle eve. Çok güzel ve huzur buluyor insan ama kömür parası vs biraz pahalı:/
Kömür kokar biz. odun aldık tonu 1500 tl den. Ama yazın aldık. Simdi alsak 2500 dur eminim
Soba uğraş gerektiriyor. Temizliğini yapmak falan. Sanırım tembellikten ötürü tercih etmiyorum. :)
Kalorifer cunku evin her yeri isiniyor. Sobalı ev sadece o oda tek isinir
İkisinin keyfi ayrı… biz zevkimiz için kış bahçesi yapıp kuzine aldık… 🙈🙃 kışın en sevdiğim yanı…
Sobalı ev 20 yıl kombi kullandım su an soba kullaniom
Klima daha iyidir
yakamadıktan sonra kaloriferi napiyim ya.
sobalı ev bir başka kemüğüne kadar ısıdıyor
Kalpler iyidir ama masraf yani
Hepsinin artisi eksisi var ya
Kaloriferli soba mı kalmış
Kalorifer ya da doğal gazlı ev tabii ki
Sobayla kömürle kim uğraşacak doğalgaz tabiki
Soba en güzeli. ama tozu dumanı var