Ev & Yaşam Bugün akşam eve döndünüz, bir baktınız ki evinizin boyu 1.55 olmuş ne yapıcaksınız? BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Siz evde yokken temizlik perileri evi 2820 derecede yıkamışlar🙄Kendimi de makineye atar evimde rahat rahat yaşamaya devam ederdim🙄 Bugün akşam eve döndünüz, bir baktınız ki evinizin boyu 1.55 olmuş ne yapıcaksınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Valla o an neler yaparım bilmiyorum. Ama en kısa sürede evime alışmaya gayret ederdim. 1 0 Yorumla
Hakaann999 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bir anda kediye dönüşsem yinede beni tanır mıydın diyen flörtle aynı Kafa 😃 Çok arıyor musunuz böyle soruları 😂😂 1 2 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Siz sokaktan geçerken ben köşede karton bir kutunun içinde yatan kedo olsam beni tanır mıydınız? ↗ ahshsYo bunlar hep aklımızda olan şeyler Yorumla Hakaann999 +1 yıl Hayır tanımazdım nasıl tanıyacağım qweewweSiz kadınlar çok ilginçsinizzz Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Alla alla ya :/ tüh, böyle bir şey nasıl oldu ki?Bir mucize olmuş bize de öyle yaşamak düşer. 1 1 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Hayal gücümde mümkün olmayan hiçbir şey yok😌 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl pek fark olmaz azcııık eğilirim o kadar 😂😂😂 1 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. 1.86 boyundaki ben için emekleme dönemine geri dönmek demek 🤭 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Evime deccal gelmiş heralde diyip koşarak kaçarım 😂 1 0 Yorumla
sılacevaplıyor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Pasta yerim küçülmek için. 1 2 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl İşe yarıyor mu🙄 Yorumla sılacevaplıyor +1 yıl Alice in wonderland’de işe yarıyordu.🤷🏻♀️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Selam gadası 🙃
Valla o an neler yaparım bilmiyorum. Ama en kısa sürede evime alışmaya gayret ederdim.
Bir anda kediye dönüşsem yinede beni tanır mıydın diyen flörtle aynı Kafa 😃 Çok arıyor musunuz böyle soruları 😂😂
Siz sokaktan geçerken ben köşede karton bir kutunun içinde yatan kedo olsam beni tanır mıydınız? ↗ ahshs
Yo bunlar hep aklımızda olan şeyler
Hayır tanımazdım nasıl tanıyacağım qweewwe
Siz kadınlar çok ilginçsinizzz
Alla alla ya :/ tüh, böyle bir şey nasıl oldu ki?
Bir mucize olmuş bize de öyle yaşamak düşer.
Hayal gücümde mümkün olmayan hiçbir şey yok😌
pek fark olmaz azcııık eğilirim o kadar 😂😂😂
1.86 boyundaki ben için emekleme dönemine geri dönmek demek 🤭
Evime deccal gelmiş heralde diyip koşarak kaçarım 😂
Pasta yerim küçülmek için.
İşe yarıyor mu🙄
Alice in wonderland’de işe yarıyordu.🤷🏻♀️
Evi yıkardım yeni ev yapardım
Kendime yeni ev bakarım
Eğilmeden yürüyecek çok insan tanıyorum
Sen yardımcı olabiliyor musun
O evin ben var çok harika😊