Yok hayır, tek yatak değil çift kişilik annem babam yatmadığı için ayırmak istiyorum. Kardeşimle kendim için. Ortadan ayrılıyor bazalar ama başlık falan ayrıyeten almam gerekiyor sanırım. Yapanınız var mı diye sordum 🙂
Eskiden evimiz küçüktü. Ayrı ayrı odalarda kalırdı. Annemde çocuklar küçük olduğu için onlarla yatardı. Şimdi alışkanlık olmuş yaş ilerledikçe rahatına düşkün oldular sanırım beraber yatmayı ikiside reddediyor:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ayrı ayrı alınır. Bütün yatak ayrılmaz.
Neden cinsellik peki?
Otomatik olarak seçti
:)) boş ver yapar site arada.. tek yatak ve tek bazaysa yapamazsin
Yok hayır, tek yatak değil çift kişilik annem babam yatmadığı için ayırmak istiyorum. Kardeşimle kendim için. Ortadan ayrılıyor bazalar ama başlık falan ayrıyeten almam gerekiyor sanırım. Yapanınız var mı diye sordum 🙂
Başlık alınır ki. Ayrılır tabi yataklar. Hem anne ve babanin yatağını neden sen ayırıyosun bakimm? :)
Eskiden evimiz küçüktü. Ayrı ayrı odalarda kalırdı. Annemde çocuklar küçük olduğu için onlarla yatardı. Şimdi alışkanlık olmuş yaş ilerledikçe rahatına düşkün oldular sanırım beraber yatmayı ikiside reddediyor:)
Ahahah saka yapiyosun ya :)) bence koca yatağı sen al.
2 kız kardeşim var anlaşamıyoruz😅
Haydaaa 😅😅 ee naapacaksiniz?
Koca yatak fazlalık gibi onun yerine onu bölüp güzel bir oda dizayn edebiliriz diye düşünüyorum:)
Ortadan testere ile kesmen lazım
Ortadan kesecek değilsiniz ya, nasıl olacak o iş?
ortadan ikiye böl
Yapılmaz