Tavrım bundan sonra nasıl olmalı?

Bu apartmana taşınalı 1 sene olacak satın aldık. 1 seneye yakın yan komşum pek gelmezdi ben evdeyken. Annem çalıştığı için evde ben tek oluyordum bizden sonra karşımıza taşınan kızın yanına sürekli gider konuşuyordu. Geçenlerde fırını kullanmak için geldi eviniz ne kadar güzel temiz falan dedi bende temizlik yapcam bana yardım eder misin dedi bende tamam dedim. Gittim o süpürdü evi bende bütün odaları sildim toz aldım falan. Diğer gün yine geldi çokelik basmaya çağırdı ben de bilmiyorum dedim sonra bu haftada fasulye kırmaya çağırdı gittim geçen gün ise bana balkon camlarını ve 1 odasının camını sildirdi normalde bizim evin camını 15 20 dk da silerken orada 2 saate yakın sildim kadın orası olmamış leke kalmış ben kurulayarak siliyorum falan diye ugrastirdi belim her yerim ağrıdi. Neyse az öncede geldi yanında bir başka komşu ile çarşıya gidiyorlarmis sende gel hava alırsın açılırsın şöyle böyle dedi ben de yok dedim gidesim yoktu. O da zorla da goturemem zaten canın isterse dedi gülerek yanındaki ile bir şeyler diye diye gittiler. Ben 25 yaşındayım biraz evden çıkmayan biriyim temizlik yaparım evde içine kapanigum saf görünümlü yani. Acaba kadın bu yüzden birden benim iyi niyetimi mi kullanmaya başladı bundan sonra tavrım nasıl olmalı sizce
Güncellemeler
+1 yıl
Kadının 22 yaşında zihinsel engelli oğlu var. Cam sildiğim gün dedi ki beyza abla temizliğe mi geldi dedi kadın da yok bana yardıma geldi dedi ama ben temizlik yaparken o da kek yaptı bana sanki kek isteyen varmış gibi. Birde dün bize geldi kahve yapayım dedim ama ben yapmayı bilmiyorum dedim ikimize kahve yaptırdım ona 😂 öcümü yavaş yavaş alacam çok sinir olmaya başladım özellikle bugünkü gulmelerine
Tavrım bundan sonra nasıl olmalı?