Gizli Üye(18-24)+1 yılAz konuş kimseye kendini açma insanlar güzel şeyleri mahveder ve dostun düşmanın kim bilemezsin her gün yeni bir başlangıçtır o yüzden geçmişte çok takılma kendini sürekli geliştir yeni müzikler keşfet yeni filmler izle alışveriş yap tarzını oluştur bir duruşun olsun böylece kendini iyi hissedersin ama çok da dalma bu dünya telaşlarına sonumuz hepimizin aynı oraya da yatırım yapmak lazım
29 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılburada takıl kitap oku ya da sevdiğin bir bilgisayar oyununu oyna ya da arkadaşlarınla buluş gez
Cevap sahibi+1 yılNe demek başka sorun varsa cevaplarımm
Cevap sahibi+1 yılBen şöyle yapıyorum konfor alanımı terk edip derse odaklanıyorum ve sonradan pişman olmamak için çok çalışıyorum bir an önce çalışıyım da bitsin diyorum aradan çıkarıyorum böylece istek gelsin diye ertelememiş oluyorum max 1 saat dayanabiliyorum fazlas başımı ağrıtıyor
Cevap sahibi+1 yılMax 1 saat dayan işte sonra istediğini yaparsın
En İyi Cevaplar
+1 yılDostum yarın bu soruya cevap vereceğim. Çünkü aklımda çok uzun şeyler var konu ole alakalı daha sakın bir zamanda görüşümü paylasayim.
222 Yorumla- +1 yıl
Dostum şimdi şöyle Umarım görüyorsundur ve bildirim gidiyordur nim Gerçekten hayatımda uygulayacağım ve hem uygulayacağım hem de İlerleyen zamanlarda uyguladığımda İşe yararsa kesinlikle ve kesinlikle işe yaradı şeklinde belirteceğim bir şey bu
- +1 yıl
Ve sadece tek bir kategoriye indirebildim yalnız kalmak ve yapmak istediğin ne varsa onları güzel ve temiz saklayabileceğin bir kağıda veya deftere yazmak defter de temiz olmalı ama yani böyle paçavra ya da ne bileyim işte kullandığın bir iki sayfası karalı olan defterler genellikle insanlarda kötü bir enerji veriyor frekansı kötü oluyor birazcık şey tabirle söyledim işte bu o taş satanların tabiriyle söyledim ama ama cidden öyle Yani bunu ben kendimi de hissediyorum o yüzden lütfen temiz bir kağıda veya temiz bir deftere Hatta Yeni alacağım Bir kağıt veya yeni alacağım defteri yazarsan kendini özleştirdiğin bir defter veya kağıt olmalı o zaman hayatında neler yapmak istediğini belirlemiş ve ilerlemiş olursun
- +1 yıl
Öyle bunları yaz Daha sonrasında Bu dönem içerisinde hangilerini yapabileceğini belirle Belki çok istediğim bir şey var ama bu dönem gerek maddi açıdan gerek mani açıdan gerek işte çok tempolu bir hayatın veya iş yaşamı ne olduğu için ya da okul yaşamın olduğu için yapamayacağım bir iş ise yapabileceklerini Yani en istediğin 2. ve o döneme en uygun 2. isteğini seçersen sonra bunları hangi aralıkta yapabileceğini oturtturursan bir yıllık planını çıkartırsın Hatta bu bir yıl içerisinde belirlediğin kaç tane iş varsa kaç tane yapabilecek şey varsa o konularda uzmanlık sağlayabilirsin
- +1 yıl
Bu benim yaptığım bir şeydi ve hayatımın bir dönemi Gerçekten iyi gitti birazcık okudum kitap sayesinde oldu Doktor Joe dispenza kendiniz olma alışkanlığını kırmak adlı kitap okumuştum Ondan sonra edindiğim bir şeydi daha önce yapmıştım ama karar verme aşamam o kitabı okuduktan sonra direkt liste üzerinden okumuştum daha önce hazırladım listeden
- +1 yıl
Ve böyle hatta hayatımdaki çoğu şey benim istekleme göre şekillenmeye başlamıştı ve birdenbire olmuştu böyle birden Alem İngilizce kursuna göndermek istedi falan ailem böyle güzel tesadüfler yaşadım sonra kendim olmaya karar verdim Dedim işte okuldaki o zaman da zorbalığa uğramış bir güveni kırmış kız olmayacağım diye kendimi yansıtayım bakayım ben gerçekten kendim gibi davrandığımda ne oluyor dediğimde çok da arkadaşım olmuştu
- +1 yıl
Ancak maalesef ve maalesef nasıl söylesem yatıma çok yanlış biri vardı dönem ve aralıklarla girip çıkıyordu Yani bir varlık vardı ama çok şu anda hayatıma etkisi olmadığı için o dönemin güzel geçirmiştim sonra dahil olunca çoğu şey bozulmaya başladı Yani belki arkadaşlıklarım İbn et hafta bozulmadı ama aradan geçen bir yıl sonunda bozuldu ve sebebi İşte benim o sıkıntıdan çıkmak için yardım isteyip karşı insanları yardım etmemesi üzerine kuruluydu etmedikleri için daha fazla talepte bulunuyordu Yani daha fazlasını konuşuyordum bu konu hakkında çünkü Yardım istiyorsun ama insanlar bunu konuşmak olarak algıladı ve bayağı berbat bir dönem geçirdim Hala etkileri var üstünde Ben de böyle başlayacağım Dün Aslında çok yazmak istedim işte şunları yap bunları yap diye ama beğenim el vermiyordu kısaca bunu söyleyebilirim yalnız kalman yeni bir deftere veya kağıda bütün istediklerini yazmam sonra bunları bu yıl içinde en yapılabilecekleri seçip onların yapma sıralarını oluşturup bir yıl içerisinde seçtiklerin hepsini seçtiğin dönemlerde tamamlama Bunun haricinde kimse kendi sınırlarını kendi yaşanmışlıklarını ve kendi planlarını anlatma özellikle gelecekte olanları anlatma Çünkü geçmişini bir şekilde yaşadık ve sonuçta biliniyor Hani her ne kadar böyle anlatmasam bile çevrende tanıdığım biri varsa ağzı torba değil ki bir resim mutlaka konuşuyor iyi veya kötü karalama kampanyasında olabilir sadece karalama kampanyasına karşı kendindensin böyle bir şey olmadığı Saçmalama kanıtla o zaman diye ya da ne olduğunu aktar Tanık bul bir şekilde hallet diye karşı tarafı bir göz daha verdiğinde kaçan insanlar zaten ama Bunun haricinde
- +1 yıl
asla sözlü tartışmaya girme Sadece dediği bir şeyi yap yani ona göz daha ver iftira olduğu için de geri çekilir zaten iftira olmasa zaten sonuna kadar savunur Ha bir de böyle şey tipler var işte kötülük yapmak için zaten şunu yapmıştım bunu yapmıştın gibi girenler var sakın onları mal verme Hatta sen de ona de ki hani sen ne saçmalıyorsun Ne yani bunu bana Yani şimdi sen bana kendini yaptıklarını çevirip çevirip be aktarıyorsun gibi konuş Ben şöyle bir şey yap
- +1 yıl
Bunları gerçekten ben mi yapmışımdı Hani Çünkü yapmadığımı biliyor ama yani ben seni hatırladım kadarıyla o dönem bunun bir benzerini yapan ve Şuşu olayları sebep olan kişiydin diye hatırlıyorum Hadi sen şuna şunu yapmıştın Yanlış mı hatırlıyorum ve sonra Lütfen kendini yaşadıklarınla kafanda Hani kurup tasarlayıp karşı tarafı yaşa aynı şeyi yaşatmış gibi bahsetmedi Çünkü millet algılamıyor Evet dediğinde deyip kaçılıyor hani ya da dinlenilmiyor sen dinlenilmek için bunu yap Çünkü adamın niyeti zaten seni karşı taraftan soğutmak Sen de ona aynı taktiği uygularsan Boz morarır kalır orada doğru mu bu der sonra o da utanır zaten evet der hani kendi Hayır hayır öyle bir şey olmadı diye şey yaparsa bile hala mı yapıyorsun de ona baskıla anlatabildim mi
- +1 yıl
Çünkü zamanında inekken vesaire ilk böyle kendilerine uyumadım diye ya da özür diledikleri zaman kabul ettiğimi söyleyip ama hani okulda bir daha görüşmeyeceğiz diye düşün sonra aynı şeye denk geldim de Maalesef ki maalesef işte uyusuzca mesaj atan biri vardı veya kız arkadaştı ve ben ona şey demiştim Hani bir git artık demiştim Hani yüzsüz yüzsüz davranma diye Ve bunu herkes işte artık bizi istemiyor falan diye yorumlamış millete Tabii elimde de mesajlar yoktu çünkü hani işi bitince engelleyip silmiştim bu tarz bazı şeylere Maruz kaldım Ve o topluluk bozulmasın diye insanlar kenetlendi O yüzden bu konuda çok hassas davrandım ama genel anlamda iftira uğradığında Kendi hakkını savun ama ancak karşı tarafın seni sinirlendirmesine izin vermez zaten ama çok sinirlendirip daha çok aşağıya çektirmek Çünkü davranışlarımız çok kızgın olduğunda şey diye düşünüyorlar Ama bu hatasını saklıyor gibi düşünüyorlar ama halbuki sana haksızlığa kızıyorsun kendine yaşıyorsa böyle bir şeyi Affedersin ama biz haksızlığa uğradık diye savunacak insanlar Sen bağırdığı zaman hani yalan söylüyor diye düşünüyor
- +1 yıl
Neyse yani genel anlamda iftiralara karşı kendini savun ama asla gardını düşünme Bunların içinde planını aileni yapmak istediklerini yapmamak istediklerini kendine özel yaşantını ve gelecek planlarını sakın aktarma Çünkü geçmiş bir şekilde yaşandı ve duyulabilen bir şey gözlemlenebilen bir şey Ancak geleceğin daha var olmadı bu yüzden geleceğinle alakalı hangi kelimeyi söylersen insanlar onu aşağı çekmek için uğraşabilirler ya da yakıştırmadığını söyleyip bile kalbini kırabilirler ki Yani herkes uğraşıyor anlamında demiyorum bazen işte biri böyle planına vizyonunu söylediğinde kişiye maalesef yakıştırmaz ve biraz aşağı çekecek cümle kurar işte Sam mı yapacaksın gibi ya da ben seni yapabileceğine inanmıyorum gibi ya da uyumuyorsun Gibi Bu da senin moralini bozar ve geleceğini etkileyebilir Bu yüzden kendini asla ama asla bir şey yapma Bu konuları anlatıp da üzülme
- +1 yıl
Bir hata yaptığında da böyle aklına birden pat diye gelmeyecek bir hata işte İlerideki sonunu düşünemeyeceğim bir şey yaşadığında onu da gayet kuralına göre oyna ve kuralına göre bitir Hani o olaydan dolayı değil de farklı bir sebepten bitmiş gibi göster biliyorum 200 gibi geliyor ama hayatını koruman için yapıyorsun bunu ve asla karşı tarafa suçlayarak yapma tamamı ile kendi hayatında olup bitenlerle ilgiliymiş olduğunu düşün Hatta bu numara bile yapabilirsin İşte Çok üzgünüm Böyle bir şey oldu şöyle bir şey oldu tarzında ya da böyle moralsiz konuşuyorsun dersin ya bunlar oldu ve Ben uzun zamandır açılamıyordum böyle durup düşündüğüm şeyleri deyip bir duygu sömürüsü yap hallolur Ben de çok Manipülasyon tekniklerinden bahsettim ama maalesef insanlar böyle ve ben de gerçekten dersimi aldım
- +1 yıl
Kimseye ne geçmiş hale Gelecekten Bir şey bahsetmemen gerektiğinden söyledim yalnız kalman gerektiğini söyledim hedef listesi yapman gerektiğini söyledim Bunun haricinde Yalnız kalmakta şöyle olsun arkadaşlıklarım vardır Ancak o arkadaşlıkların seni Aşağı çeken yönleri de vardır mesela çok yakın arkadaşlarını sürekli buluşuyorsundur sürekli kafelerdesindir kahve içmekten başka bir şey yapmıyorsundur dedikodu işte çekiştirme ya da ufak bir grubuz işte beş kişiyiz Biz böyle yan yana mutluyuz tarzı kendini içsel anlamda tatmin etme yoluna Gitme gibi pek çok olumsuz davranışı grubu var Lütfen arkadaşlarınla görüşmeye mi buluşmayı en fazla 2 saat yap öyle 5-6 saat buluşup tüm ömrünü yeme çünkü 5-6 saat zaten konu kalmıyor Anlatabildim mi Evet kıllanıyor ve sadece ayıp olur diye gidilmiyor sen işi ne olduğunu söyle ve git Hatta de ki bundan sonra şuraya gideceğim çok geçse vakit eve gitmem gerekiyor de hani dedikler bekler gibi davran Annen olabilir ev arkadaşların olabilir işte artık kimlerle Yaşıyorsan böyle mazeretler sona sunarak en başından söyleyerek İşte benim Cidden bunu halletmem gerekiyor Şu saatten sonra ancak bu kadar vakit ayırabilirim dediğimi kimse sana bir b** yapamaz Ya oğlum diyemez sen karar Hatta sorarsa bile ya da böyle ya oğlum deyip yaparsa bile yani cidden yapmam lazım Bak giderim ama falan gibi davrandım zaten insanlara başla belirttiğinde insanlar o kurala göre uyuyor ve ikisi sadece dolu geçirmeye çalışıyor Bu da ikinci bir tavsiyem son olarak kendi kendine vakit geçirmeyi öğren Çünkü aslında bizim en büyük İnancımız kendimize ait şöyle bir profilimi incelediğinde genellikle umutsuzluk mutsuzluk ve kendini olamamayla alakalı pek çok soru göreceksin Ancak ben bugün bir şey yaşadım ve özellikle dış görünüş ve çizdiğim karakter anlamındaki öyle olmasan bile çizdiğim İmaj konusunda hani elbetken insanın eksiği vardır da o
- +1 yıl
anlamda değil yani aşağılama noktasında bir hakaretle Maruz kaldım ve bu bana ağır koydu ve dersin bitiminde oldu Ben Örgün öğretimde değilim Akşam okuluna gidiyorum ve gecenin 11'inde oldu bu olay ve ben şu an kafaya taktım ve sonra sana bunları söyleyecektim bu aklıma geldi dedim toparlayabileceğim en
- +1 yıl
Cümle biraz kopuk oldu karakter kabul etmedi şöyle olayı yaşamadan 2-3 saat öncesinde bile kendimi Ben yeni bir kişiliğe yeni bir istediğim vizyona ve yeni bir bene ulaşmak için kendimi hazırlıyordum hani böyle şunu yapacağım şöyle olur burnunu nasıl daha iyi düzeltebilirim tarzında ve bu tek kalmaktan çok korkuyordum bunu da kendim alıştırmıştım bugün ve onun üzerine yaşadığım için hem bana büyük bir ders oldu hani cidden takılmamam gereken bir konu vardı o konuya takılmamamla alakalı hem de birazcık bu Vizyon üzerinden patlıyor olunca bana bir hikaye çıktı ileride bunu anlatabileceğim bir hikaye
- +1 yıl
Ben Google sesten yazıyorum Bu yüzden bu kadar uzun ve 2000 satırı geçtiğim için gönderemedim ve bu konu bölündü O yüzden bu kadar yeterli sadece bir isteğini kendin için yap yaptım planları asla başkalarına söyleme takdir toplamak Hatta yaptığına dair insanlara karşı işte ben bunu yapmaya başladım deyip Hani o şey biraz içindeki şeyi dışarıya yazmak istiyorsun ya hani bu yüzden en kestirmeyi o Ne yaptığın şeyi söylemek o yüzden aslında içimizde o böyle büyük bir heyecanlanıp dışarıya söylemek yani hissediyorum ama bu tarz tepebilir Hani İlla Herkes kötü anlamında demiyorum hiç kimse o kadar kötü değil sadece bazen gerçekten çok ağır sorunlar olan insanlar oluyor Ve bunu kötüye kullanabiliyorlar Ben öyle biriyle karşılaştım hayatım 3 yılını ödedim 17 yaşında karşılaştım böyle bir durumda ve çok tesadüfi oldu Kader gibi bir şey Bayağı yani Kaderimde varmış Hatta ben bazen böyle yürüyen merdivenle inerken şey diye düşünüyorum abi Nasıl böyle bir şeye denk geldi Biz o nasıl böyle konu açtık birden böyle pat diye oluyor ya da ben Çarşamba günü sosyal Fobi için psikoloğa gittim çocuk ertesi gün o psikoloğa gitmiş ve ben onun gittiğine bile bilmiyordum arkadaşına da söylemedi sonra söyledikten sonra ben bir de boş boğazlık yapıp aa Ben de dedim ve oradan başladı bütün muhabbet biliyor musun Yani bu yüzden lütfen mantıklı davran Biliyorum zor Umarım çok sevdiğini değer verdiğin arkadaşlarım vardır Onlara Güven Ancak hani tanıyarak ilerle ve birinin karakterini çözdüğünde Ben bunu tolere edebiliyorum ya da bu durumu fark ettiğim için kendimi koruyabiliyorum diye düşündüğünde onlara daha çok açık hale gelirsin bu yüzden mesafeni koruyarak ilerlersen ve yine aynı samimiyet dediği sadece yapabileceğini görüp daha böyle bir tık geriden hareket edersen ona kendi duvarın içeriğine girmesine müsaade etmezsen ona bir karşı duvar örersen çok daha mutlu olursun
- +1 yıl
Ve son olarak lütfen ama lütfen önünde bir duvar olsun ve duvara baktın tarafta Sadece sen ol diğer tarafta ise Tüm insanlar olsun böyle ilerlersen kendini daha çok korursun ve kendi bahçeni güzelleştirmeye devam edebilirsin istediğin kararları verebilirsin kimse karışamaz ama ne zaman duvarların içerisinde insanları aldığında o zaman bozuluyor her şey bunu sen de yaşamışsındır yani ki böyle bir şey yaşadığın için zaten bu tarz soruları soruyorsun anlıyorum çünkü ben de sorarım mesela insani bir durum çünkü kötü bir şey yaşadığımızda bu bizim benliğimize zarar verdiğinde veya Karşı taraftaki insanlar bizim benliğinize zarar vermek için bize kötülük yaptığında ya da zarar verdiğinde otomatikman biz bu tarz sorulara sormaya meyil olur çünkü bir şeyleri düzeltmek isteriz mesela plasebo sensin Hatta bir kitap var YouTube'da seslisini Dinleyebilirsin
- +1 yıl
Orada da şunu diyordu stres hormonundan bahsediyordu bir adı vardı unuttum o hormon belirli bir zamana kadar yani kısa süreli zamanlara kadar işlev görür ancak bir şey sürekli maruz kalıyorsunuz ve sürekli o şeysiniz strese sokuyorsam stresli bir durum yaratıyorsa bu belli bir süre sonra vücudumuz kaldıramaz Çünkü artık yaşama tepkilerini veya fonksiyonlarını vermiyordur bu bizim doğal savunma mekanizmamız Maalesef bu mekanizma çok fazla stresle bozuluyor ve genetiğimizdeki her şeyi değiştiriyor Bu olaya böyle bak lütfen ama lütfen Hatta ben Onun linkini bulayım be abi bana atmış da yorumlardan onun sayesinde tanıştım Gerçi yazarı biliyordum da hani videoyla denk geldi bu videoyu Lütfen dinle 45 dakikalık bir video 144p ile izleyebilirsin çünkü arkada hiçbir görüntü yok Sadece bir tane bir görüntü var gif gibi o sürekli oynuyor çok görüntü harcamazsın da ben kendi internetimden falan yazıyorsundur diye dedim olabilir yani Herkesin maddi durumu bir değil Biz bile daha bugün bağlattık iki güne açılacak kendim le kıyasladım biraz Kusura bakma
- +1 yıl
Bu kadar ben linki bulup yoruma yazayim
- +1 yıl
@VictoriaBeckhams seni çok iyi anlıyorum. Yazarın kitaplarını biliyorum.
https://m.youtube.com/watch?v=BQ5z4fxeiko
Bu videoyu dinlemeni tavsiye ederim. 11 dakikadan sonrası özellikle.
Senin anlatmaya ihtiyacın var ama… [+]
Bu yazıyı da okumanın istediğim için hepsini kopyaladım. Umarım sana da faydası dokunur. Kendine iyi bak simdilik. Hoşçakal. - +1 yıl
@canfactss lütfen yorumlarımi oku. Bildirim gitmiyorsa bu şekilde haber vereyim dedim.
- +1 yıl
Rica ederim ne demek. Bende eig için çok teşekkür ederimmm
Hayatının her anında şüphelerine kulak ver. Şüphe yanılmaz. Tanıştığın, gördüğün ilk saniyelerde gözün tutmuyorsa, o kişide mutlaka bir sıkıntı vardır.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- Ev & Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Kendisini bilen insan evinin ve kendinin bakımına dikkat etmelidir.10 Yorumla Namaz kıl, sonra en çok sağlığına dikkat et. Gerisi kendiliğinden düzene girer. Planlarını kendine göre yap. İnsanoğlu bu gün var yarın yok.
11 YorumlaSabah erken kalkmaya dikkat edin. Yatağınızı ve odanızı derli toplu ve temiz tutun. Günde 2 kez dişlerinizi fırçalayın.
10 YorumlaHayatta kalmaya
10 Yorumlaİnsanları rahatsız etme de ne yaparsan yap
04 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım