Ev & Yaşam Kiraci abonelikleri hemen üstüne alması gerekir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Mesela 15 günde alsa olur mu hemen mi alması zorunlu? Güncellemeler+1 yıl Bilen yok mu? Ev sahibi sorun çıkarır mı geç alınsa 10 gün sonra mesela? Kiraci abonelikleri hemen üstüne alması gerekir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
AyzTmr Takip Et FenomenYoda Yaş: 27 +1 yıl Almanız lazım bir an önce. Yoksa artık cezası var. Çünkü o evde artık siz oturuyorsunuz. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Onu biliyorum almamız 10 gün falan sürse sorun olur mu diye soruyorum tutar tutmaz mı alınıyor yani diye Yorumla AyzTmr +1 yıl Yok bir şey olmaz 10 günden. Yorumla
sewen Takip Et Master Yaş: 42 , eic 44% +1 yıl Istedigin zaman al sana kalmis. Ama elektrik su olmada nasil yasicaksin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Abonelik açıksa sadece isim değişikliği oluyor ya işim değişmeden kapalı mı oluyor ki abonelikleri acik yazan ilanlar var ya hani Yorumla
XoxBurak Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Resmi şekilde kiracı olmazsan almasanda olur bide ona para veriyosun sanırım, sadece faturayı ödersin 0 0 Yorumla
gelsinhayatbildigibi Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl hemen almalı çünkü elektrik harcanıyor mesela kime kitleniyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Almanız lazım bir an önce. Yoksa artık cezası var. Çünkü o evde artık siz oturuyorsunuz.
Onu biliyorum almamız 10 gün falan sürse sorun olur mu diye soruyorum tutar tutmaz mı alınıyor yani diye
Yok bir şey olmaz 10 günden.
Istedigin zaman al sana kalmis. Ama elektrik su olmada nasil yasicaksin
Abonelik açıksa sadece isim değişikliği oluyor ya işim değişmeden kapalı mı oluyor ki abonelikleri acik yazan ilanlar var ya hani
Resmi şekilde kiracı olmazsan almasanda olur bide ona para veriyosun sanırım, sadece faturayı ödersin
hemen almalı çünkü elektrik harcanıyor mesela kime kitleniyor
Hemen al ki hemen su elektrik bağlansın