Sarı ışık mı beyaz ışık mı kullanmalıyım? Modern bir görünüm oluşturmak için hangisini önerirsiniz. Mobilyalarım beyaz ve halım gri.

Sarı ışık mı beyaz ışık mı kullanmalıyım? Modern bir görünüm oluşturmak için hangisini önerirsiniz. Mobilyalarım beyaz ve halım gri.

Merhaba,
Mobilya beyaz halı gri bunlar soğuk tonlar. Soğuk tonlarda aydınlatma için beyaz ışık kullanmalısın. Dahavi uyumlu olur.
Sarı ışık sıcak bir tondur, yeşil, turuncu, kırmızı, kırık beyaz, bej, kahverengi ve siyahla uyum sağlar. Siyah her renkle uyum halindedir tıpkı karşıtı beyaz gibi.
Keyifli paylaşımlar dilerim. 🍀
Beyaz ışık ortamı daha aydınlık ve ferah gösteriyor, sarı ışık daha boğucu bir ortam yaratıyor. Kişinin tercihine ve odanın dizaynına göre de ışık tercihi değişebilir.
Cevap
4Cevap
Beyaz daha aydınlık ve ferah bir görüntü elde edilmesini sağlar. Ben beyaz tercih ederim. Sarı ışık beni biraz boğuyor ve uykumu getiriyor.
Beyaz işik sevmiyorum ben gözü daha çok yoruyor. Sarı daha şık da duruyor
Sarı da beyaz da çok göz yorabilir. Gün ışığı olan modellere bakabilirsin
bunu kesinlikle vizyon ayrımı yapmak için sorduğunu düşünüyorum hahahahah
Bence kesinlikle beyaz ışık benimde mobilyalarım gri ve beyaz halım gri beyaz ışık kullanıyorum sarı ışık biraz bopuyor ve salonu kapalı gösteriyor ama beyaz ışıkta eşyalar ben burdayım diyor ve salon daha ferah oluyor bence beyaz🤍
sarı ışıklar uzun vadede gözlere zarar veriyormuş görüntüden daha onemlisi sağlık olması lazım mumkun mertebe beyaz kullanıyorum
Sarı ışık hatta loş ışık seviyorum. Lakin gözlerimi çok yoruyor.
Beyaz ışık daha iyimiş. Ben de sarı ışık takmıştım ofisimde ama beyaz ışık daha iyi oluyormuş
Beyaz. Çünkü satışa uykum gelir verimim düşer
Sarı seviyorum
Beyaz daha ferah olur
Ben sarı, gün ışığı rengi seviyorum.
ortama gore degisiyo bence
Gün ışığı bence çok modern ve güzel beyazda güzel
Sarı
Beyaz
Sarı bence
Beyaz ışık daha iyi
Beyaz ışık.
Ben beyaz seviyorum…