Sarı ışık mı beyaz ışık mı kullanmalıyım? Modern bir görünüm oluşturmak için hangisini önerirsiniz. Mobilyalarım beyaz ve halım gri.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Merhaba,
Mobilya beyaz halı gri bunlar soğuk tonlar. Soğuk tonlarda aydınlatma için beyaz ışık kullanmalısın. Dahavi uyumlu olur.
Sarı ışık sıcak bir tondur, yeşil, turuncu, kırmızı, kırık beyaz, bej, kahverengi ve siyahla uyum sağlar. Siyah her renkle uyum halindedir tıpkı karşıtı beyaz gibi.
Keyifli paylaşımlar dilerim. 🍀
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Beyaz ışık ortamı daha aydınlık ve ferah gösteriyor, sarı ışık daha boğucu bir ortam yaratıyor. Kişinin tercihine ve odanın dizaynına göre de ışık tercihi değişebilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
4Cevap
Beyaz daha aydınlık ve ferah bir görüntü elde edilmesini sağlar. Ben beyaz tercih ederim. Sarı ışık beni biraz boğuyor ve uykumu getiriyor.
00 YorumlaBeyaz işik sevmiyorum ben gözü daha çok yoruyor. Sarı daha şık da duruyor
00 Yorumla- +1 yıl
Sarı da beyaz da çok göz yorabilir. Gün ışığı olan modellere bakabilirsin
00 Yorumla bunu kesinlikle vizyon ayrımı yapmak için sorduğunu düşünüyorum hahahahah
00 Yorumla- +1 yıl
Bence kesinlikle beyaz ışık benimde mobilyalarım gri ve beyaz halım gri beyaz ışık kullanıyorum sarı ışık biraz bopuyor ve salonu kapalı gösteriyor ama beyaz ışıkta eşyalar ben burdayım diyor ve salon daha ferah oluyor bence beyaz🤍
00 Yorumla sarı ışıklar uzun vadede gözlere zarar veriyormuş görüntüden daha onemlisi sağlık olması lazım mumkun mertebe beyaz kullanıyorum
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Sarı ışık hatta loş ışık seviyorum. Lakin gözlerimi çok yoruyor.
00 Yorumla - +1 yıl
Beyaz ışık daha iyimiş. Ben de sarı ışık takmıştım ofisimde ama beyaz ışık daha iyi oluyormuş
00 Yorumla Beyaz. Çünkü satışa uykum gelir verimim düşer
10 YorumlaSarı seviyorum
10 Yorumla- +1 yıl
Beyaz daha ferah olur
00 Yorumla - +1 yıl
Ben sarı, gün ışığı rengi seviyorum.
00 Yorumla - +1 yıl
ortama gore degisiyo bence
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
Gün ışığı bence çok modern ve güzel beyazda güzel
00 Yorumla - +1 yıl
Sarı