Ev & Yaşam Duvarda dekorasyon olarak tasarlanan minik kilimleri nasıl buluyorsunuz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Otantik severlerin sıkça tercih ettiği duvara kilim asma şeklinde oluşturulan dekoru beğeniyor musunuz? Duvarda dekorasyon olarak tasarlanan minik kilimleri nasıl buluyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SüslüSüpürge Takip Et FenomenYoda Yaş: 29 +1 yıl Ben yazlıkta kullanıyorum. Bence otantik bir hava katıyor, hoş duruyor. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl O otantik havaya bayılıyorum ben de kullanıyorum en üst katta terasta. Kahve köşemiz orası :) Yorumla
CuteFiberBez Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 29 +1 yıl Kendim kullanmam ama hoşuma gidiyor başka yerlerde :D 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Benim de hoşuma gidiyor Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Sevmiyorum hiç. 1 9 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Şaşırdım buna u Barış_LonelyForever +1 yıl Neden şaşırdınız Bahtıgüzel00 +1 yıl Otantik şeyleri seviyorsun gibi geldi u Barış_LonelyForever +1 yıl Yani sanatsal böyle eski şeyleri severim ama bu tarz pek hoşuma gitmiyor nedense içimi karartıyor ama tabi ki herkesin dekor sevgisi farklı :) Bahtıgüzel00 +1 yıl Tabii ki burcun ne? u Barış_LonelyForever +1 yıl Koç ama yüklenelim yengeç ve koç burcu özelliklerim hiç yok. Bahtıgüzel00 +1 yıl Yengeç gibi çok narin bir karaktere sahipsin bence 💖 u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkür ederim bence sizin güzel düşünceniz o 🌸💗 Bahtıgüzel00 +1 yıl Est, ben teşekkür ederim 🌸
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Şark köşesi varsa olabilir 1 8 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Aslında afrika etkisi de veriyor Yorumla Daredevil39 +1 yıl Afrika derken tunus cezayir fas olsa getek Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Orta Afrika da bilhassa Yorumla Daredevil39 +1 yıl Ama onların daha canlı renkler daha düz net şekilleri var bence Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet aklıma soru getirdin he :) Yorumla Daredevil39 +1 yıl Hmm ne sorusu bakalım sorucu 😊 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Sorarım bugün yarın bakalım :) Yorumla Daredevil39 +1 yıl Meraklan biraz diyorsun 😊 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Sevmem 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Oysa çok sık kullanılıyor :/ Yorumla
Impaulse Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hayır 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bazıları tercih ediyor Yorumla
şuşulee Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Evvvvvet 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bazıları otantik seviyor :) Yorumla şuşulee +1 yıl Otantik seven birisi olarak çok seviyorum 🙂🍀 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de terasöara yakışıyor mesela Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben yazlıkta kullanıyorum. Bence otantik bir hava katıyor, hoş duruyor.
O otantik havaya bayılıyorum ben de kullanıyorum en üst katta terasta. Kahve köşemiz orası :)
Kendim kullanmam ama hoşuma gidiyor başka yerlerde :D
Benim de hoşuma gidiyor
Sevmiyorum hiç.
Şaşırdım buna
Neden şaşırdınız
Otantik şeyleri seviyorsun gibi geldi
Yani sanatsal böyle eski şeyleri severim ama bu tarz pek hoşuma gitmiyor nedense içimi karartıyor ama tabi ki herkesin dekor sevgisi farklı :)
Tabii ki burcun ne?
Koç ama yüklenelim yengeç ve koç burcu özelliklerim hiç yok.
Yengeç gibi çok narin bir karaktere sahipsin bence 💖
Teşekkür ederim bence sizin güzel düşünceniz o 🌸💗
Est, ben teşekkür ederim 🌸
Şark köşesi varsa olabilir
Aslında afrika etkisi de veriyor
Afrika derken tunus cezayir fas olsa getek
Orta Afrika da bilhassa
Ama onların daha canlı renkler daha düz net şekilleri var bence
Evet aklıma soru getirdin he :)
Hmm ne sorusu bakalım sorucu 😊
Sorarım bugün yarın bakalım :)
Meraklan biraz diyorsun 😊