Kadının olduğu yerde medeniyet vardır arkadaşlar ha bir de fazla eşya. Deneyim konusuyor.
Banyoda tek bir eşyam varken şu an sevgilime ait 1438643 eşya var. Gerçekten bu kadarına gerek var mı? :D

Kadının olduğu yerde medeniyet vardır arkadaşlar ha bir de fazla eşya. Deneyim konusuyor.
Banyoda tek bir eşyam varken şu an sevgilime ait 1438643 eşya var. Gerçekten bu kadarına gerek var mı? :D

Buna medeniyet denmez medeniyet dediğin yurt dışındaki gavurlar bile türk kızları kadar kullanmıyor kullanılan malzeme gavurun malı ama gavurlardan daha fazla kullanılıyor ve buna da medeniyet deniyor medeniyet anlayışına bak işte türk milleti neden böyle oldu
Inan bu durumu bir kadin olarak bende anlamıyorum. O kadar ürünü gercekten kullananlar var mi? Bu kadar cok bakim ya da makyaj malzemesi israf bence. Yani bazilarinin tarihi bile geçiyor kullanmadan çöpe atıyorlar.
Yani ben kadin olarak boyle degilim. Belirledigim urunler vardir, bana iyi geliyorsa daha arayışa girmem. Ayni urunu bittikce alirim. Fazlaligi sevmem, beynimde karmaşaya yol açar bu. O kadar urunun arasindan inan illaki bir ya da 2 tanesini cok sevip kullaniyorlar ve digerleri yetim gibi kaliyor kenarda.
Instagramda falanda denk geliyorum banyomu duzenliyorum diye. Tonla bakim ürünü. Hangisini ne ara kullanıyorlar anlamis degilim. O kadar urunun icinde hangi urunun oldugunu, ne işe yaradığını da unutur insan. Belirli ürünler iyidir, kalabalikta yapmaz. Ben daraliyorum o kadar ürün gorunce kendileri nasil bir duzen sağlıyorlar anlamis degilim.
Asla bu kadar eşyam yok... zaten ne banyoda ne de evde mobilya olarak çok şey sevmem. Olsa ola temizlik malzemesi çok olur zaten onu da doğal seçmeye çalışırım kendim yaparım bunlar nedir çok abartılı buldum
Gerçek kız buna denir
Cevap
8Cevap
Selam gadası 🙃
Kadın demek temizlik bakım hijyen demektir.
Bozmaz
Ben buraya bakınca kızın kıvırcık saçlı olduğunu anlıyorum... Elidor doğal bukleler cidden hayat kurtarıyor
En üst sağ köşeyi görünce aklıma şu şarkı geldi😅
https://www.youtube.com/embed/JiDdyprTgSgraflardan belli sksjsjsj ay yarıldım ama benimde hepsi olmasada birkaç tanesi orada şişelerim. Makyaj temizleme suyu ve dalinden anladım zaten kadın var bu evde
ben o rafa baktığimda toplam 500TL falan harcanmış görüyorum bu da benim kalp krizine girmeme yol açıyor.
@ONLY_kağan Türkiye şartlarına göre normal
Düzenli olmanın cinsiyeti olmaz.
Benimde dolaplarım, banyo eşyalarım vs zaten hep düzenli bir haldedir.
Benim yüzümden banyo dolabimiz kremlerle dolu
Babamın traş seti aşağıda yetim gibi tek başına yatıyor
Sabah kalkınca yataktan tanıyabileceksen sorun yok, evrim geçiren cins ise yandın😅
Benim bile bozuyor :D
Evet varrr napalım ama seviyoruz bakımı 😁😁
Ev azıcık insana benzer
Ev büyükse sorun olmaz bence djrjrj
Görmemişin sevgilisi olmuş garibim
Ayakkabı dolabıda doludur
Yine de güzel bir durum erkek gözüyle 😁
Sjsjsjsjdjd kadın medeniyettir
Instagramdan bir gönderi bu
evet
Kadinlar 🌺 çiçektir
Mahşahlah var mı böyle