Ev & Yaşam Evinizde giyinme odası tercih eder miydiniz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bence giyinme odaları dağınıklığı topluyor, gardırop kullanmak daha zor sanki. Evinizde giyinme odası tercih eder miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Benim böyle bir odam yok. Ama yeni yapılan evlerde giyinme odaları var. Böyle bir eve sahip olmak güzel olurdu. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Eşyalarımız çok yer kaplıyor Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Evet ediyorum 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de kendi evimde var çok kullanışlı u Barış_LonelyForever +1 yıl Evet gerçekten güzel oluyor Bahtıgüzel00 +1 yıl Zevkimiz benzer evet
AyzTmr Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Evi kendinin olan için güzel. Evim kendimin olsaydı böyle bir o da yapardım. Ama kiracı olduğumdan gardrop işimi görüyor şimdilik🤭. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet kendi evi olanlar mutlaka yapmalı Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Giyinme odası mı 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet canım giyinme odası Yorumla Daredevil39 +1 yıl Büyük bi evin var galiba Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tercihimize birakmiyorlar 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl O da doğru Yorumla
attachments Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Evet, ederim. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de ederim Yorumla
cvs32 Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl evet büyük konfor 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Kesinlikle katılıyorum konfor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Selam gadası 🙃
Benim böyle bir odam yok. Ama yeni yapılan evlerde giyinme odaları var. Böyle bir eve sahip olmak güzel olurdu.
Eşyalarımız çok yer kaplıyor
Evet ediyorum
Ben de kendi evimde var çok kullanışlı
Evet gerçekten güzel oluyor
Zevkimiz benzer evet
Evi kendinin olan için güzel.
Evim kendimin olsaydı böyle bir o da yapardım. Ama kiracı olduğumdan gardrop işimi görüyor şimdilik🤭.
Evet kendi evi olanlar mutlaka yapmalı
Giyinme odası mı
Evet canım giyinme odası
Büyük bi evin var galiba
Tercihimize birakmiyorlar
O da doğru
Evet
Evet, ederim.
Ben de ederim
evet büyük konfor
Kesinlikle katılıyorum konfor