Diğer Arkadaşlar birisi koymuş büyü kaşmir olabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Böyle uzaktan güzel yakında keskin bir koku kimin koyduğu bilmiyoruz böyle uzaktan çiçek kokusu bunun kaşmir olma olasılığı var mı Arkadaşlar birisi koymuş büyü kaşmir olabilir mi? Cevapla Güzellik Soruları Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Diğer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Görsele bakarak net bir bilgi vermek zordur. Kokusuna falan bakmak gerekiyor. 0 0 Yorumla
G_Hakikat Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Büyü bu şekilde olmaz.Genelde zehirler , aknalr ve cinlerin sevdiği diğer 3-5 şeyle olur.Hayvan bağırsağı , domuz yağı , yılan derisi vs 0 0 Yorumla
AteistCan Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl uyuşturucu olabilir dikkat edin biri size iftira atmış olabilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok be mantik gibi Yorumla
Myjoke Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl At çöpe gitsin şekerden büyümü olurmuş sjsjjs 0 0 Yorumla
ugurlubayankus Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Ağzını aç suya at kapalıyken atma ne olur ne olmaz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Büyü olabilir mi tuhaf bir koku yani yakından keskin uzaktan çiçek ben önce matik sandım azıcık suda test ettim kopurmedi Yorumla Soran +1 yıl Yakından koklayinca uykum geldi doğrusu psikolojik değilse Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Denize at ağzını açıp Yorumla
Akıllıolabilirimm Takip Et Xper 1 Yaş: 40 +1 yıl Nerede buldun ve dokusu nasıl toz gibimi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Selam gadası 🙃
Görsele bakarak net bir bilgi vermek zordur. Kokusuna falan bakmak gerekiyor.
Büyü bu şekilde olmaz.
Genelde zehirler , aknalr ve cinlerin sevdiği diğer 3-5 şeyle olur.
Hayvan bağırsağı , domuz yağı , yılan derisi vs
uyuşturucu olabilir dikkat edin biri size iftira atmış olabilir
Yok be mantik gibi
At çöpe gitsin şekerden büyümü olurmuş sjsjjs
Ağzını aç suya at kapalıyken atma ne olur ne olmaz
Büyü olabilir mi tuhaf bir koku yani yakından keskin uzaktan çiçek ben önce matik sandım azıcık suda test ettim kopurmedi
Yakından koklayinca uykum geldi doğrusu psikolojik değilse
Denize at ağzını açıp
Nerede buldun ve dokusu nasıl toz gibimi