Ev kuşu olan biri olarak bende evde vakit geçirmeyi severim. Zaten evde olduğum zaman boş durmam. İlla ki evimin eksik yerlerini yaparım. Hiç bir şey yapmasam kapıların menteşelerini yağlarım.
ben ömür boyu kalsam gıkım çıkmaz var mı kendinle olmaktan güzeli karışanın yok istediğini istediğin şekilde yap şarkı mırıldan dans et yemek yap dizi/film izle bir şeyler araştır oku evcil hayvanınla oyna yazı yaz resim çiz şarkı bestele vb. bir insan yalnızken sıkılıyorsa asıl sorun vardır
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben de evcimenim ama çoğu zaman uyuşuk olmama sebep oluyor o yüzden evden en azından gündüz vakitleri dışarıda olmaya çalışıyorum her zaman değil tabi
Çünkü insan belli bir yaşa geldikten sonra kalabalığa gelemiyor. Gereksiz gürültülü cafeler, saçma sapan mekanlar vs. Ev ortamında rahat giyiniyorsun istediğin şeyi rahatça yapabiliyorsun. Artık bu hayat tarzı oluyor. Huzur arıyorsun belli bir noktadan sonra. Evde de yeterli derecede teknolojik cihazlar var ise hiç çıkası gelmiyor insanın. Ama bir yandan da insan sosyal bir varlık olduğundan yanında sevdiğin birileri de olacak. Mesela sevgilimle 1 hafta aynı evde kalabilirim.
Sadece sen degilsin tavuklar bile benden daha çok geziyor emin ol 😁 olabir bazen canın dışarı çıkmak istemez oluyor arada bana hatta ben bazen sadece uyumak istiyorum anlamsızca hiçbir sıkıntım problemim yokken
Senin Piskplojin Bozulmuş Kendini Kandırıyorsun Ve Kandırırsın Ancak Bu Ew Asosyelliğinden Arkadaşım... Benimle İletişime Geçer İsen Sana Reçeteni Yazabilirim...:):) Cidden Bak 0532 062 59 42