Olmamalidir annemgilin evlerinde hep misafir icin ayri yatak odalari vardir mesela ama ayri salon yoktur. Ailece bunu gereksiz goruruz bende ayni sekilde ayri salon yapmadim misafire ama yatak odasi var.
Bilmiyorum dostum. Bizim anne tarafı. Daha doğrusu dayım haremlik selamlık takılıyorlar. Ne yengemi, ne kuzenleri yolda görsem tanımam. Onlar bize gelince evde kendimi fazlalık gibi hissediyorum.
Evet olmalı. Bir misafir geldiğinde onu düzenli bir odada ağırlamalıyız diğer oda yani oturma odası tamamen varsayıyorum eşimle benim rahatıma göre düzenlenmeli bi nevi orası keyif yapma dizi izleme dinlenme beraber vakit geçirme odamız olmalı Ben böyle düşünüyorum.
Bence çok gereksiz en güzel mobilyaları misafire saklamak bana saçma geliyor. Benden daha değerli kimse yok bence. Kalan bi odama uygun fiyata bazalı yatak almayı planlıyorum bende en azından ailelerimiz geldiğinde koltukta yatmak yerine rahat rahat yatarlar. Hemde gereksiz şeyleri koyucak bi bazam daha olur.
Misafir yakın akrabalar ise ayrı bir salona gerek duymayız, fakat eşimin ya da babamın iş arkadaşları misafir ise ayrı ayrı odalarda ağırlarız. Bir yönden gerekiyor aslında misafir odası.
Bizim evde var yilda bir elin oarmak sayisini geviyormudur. misafir sayisi sanmiyorum ama koltuklar oyle duruyo arada gidip sessiz ortam buldugum yee oluyo ama gerek var mı bence daginik bir odadansaher daim temiz bir salon ve cat kapi gelen misafire kotu pis bi evde yakalanmak onlarin lafini işitmek istemeyen aileler icin guzel.
Yani bence olmalı.. Oturma odası sürekli kullanım halinde olduğu için anlık gelen misafire hazır olamayabiliyor, düzensiz, dağınık olabiliyor. Ayrı temiz, düzenli bir oda olmalı misafir için..
Misafir odası bana hep saçma gelmiştir, evim 2+1 tek bir salonum var misafirimi de ağırlıyorum oturuyorumda. Fazladan bir odam olsa hobilerim ve çocuğumun oyuncakları için ayırmak isterdim.
Misafir salonu eskide kaldı yaa benim çocukluğumdaydı o. Kapısı her zaman kapalı girmek yasak. Sadece misafir gelince açılırdı. Bana saçma geliyor. 3 1 120-130m² bişey olmalı
Eskiden di o kardeşim. Misafire ayrı oda açılırdı çocuklar sokulmazdı oraya. En çok o odaya önem verilirdi. Şimdi çoğundan duyuyorum millet mutfak köşe takımında oturtuyor misafiri.