Ev & Yaşam Televizyon ünitesi mi yoksa konsol mu daha kullanışlı? AyzTmr Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Televizyon ünitesi mi yoksa konsol mu daha kullanışlı?Siz olsanız evinizde hangisini tercih edersiniz ya da ediyorsunuz? Televizyon ünitesi mi yoksa konsol mu daha kullanışlı? Cevapla Televizyon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Rabia456 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Benim Salonumda konsol var, Küçük bir odam da köşe takımı var, Küçük bir Tv ünitesi var tv orada duvara monte edilmiş. Evlenirken bir hevesle her şey almışım ev çok kalabalık birde 1 yıllık evliyim konsol kullanışlı değil 1 0 Yorumla
brokenvbad Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl konsol daha kullanisli olabilir ama ben daha guzel gorundugunu dusundugum icin tv unitesi tercih ederdim 1 0 Yorumla
NevHa Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Ev küçükse tv ünitesi gereksiz bence. Konsol varsa o da aynı işi görür yoksa da duvara monte edilir. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. konsol bence 0 0 Yorumla