Evime nazar değmesin diye bu paspastan alacağım. Sizce nasıl?

Evime nazar değmesin diye bu paspastan alacağım. Sizce nasıl?

Nazarı nazar duası korur insanların nazara böyle bir şekil verip paspas koymasıylq değil kuranda veya başka bir dini biryerde nazarın böyle bir şekli oldugunu söyleyen var mı nazar bıncugunun şekli insanlar tarafından kafafannatarak şekil vererek bulunmuş bir şey nazarı sadece nazar duasıyla uzaklaştırabilirsiniz
Bunu alacağına nazardan korunmak için evinde Uzerik yapabilirsin ve nazar boncuğunun hiç bir etkisi yok görünmeyen varlıkları bile çekiyor diyebiliriz
Cevap
31Cevap
Selam gadası 🙃
İşte o zaman daha çok nazar değer. Çünkü nazarlık gibi şeyler batıl inançtır. Şahsen bunu almak yerine dua ya da hadislerin olduğu tablolar almak daha hayırlı olur.
hayır tabi ki böyle inanışlara bel bağlamayın.
Nazar boncuğu batıl inanç. Kimseyi korumaz, bir faydası yok. Onun yerine dua okuyabilirsiniz.
Nazar boncuğu ile koruyacağını mi inanıyorsun. Batıl inançları bırakmanız sizin için hayırlı olur.
Ayetel Kürsi biliyorsanız, evden çıkarken ve eve girerken okursanız, korunursunuz.
Paspasın, boncuğun değil, duanın gücüne inanın.
Nazar boncuğu bi tılsımdır ve putlardan kalma bir şeydir. Dinde hiç bir yeri olmadığı gibi günahtır da. Yapmayın böyle şeyler. Yok elmiş yok filmiş.
Nazarlık gibi eşyalar korumuyor tabi de insanların onu kullanma sebebi , nazarlıgı görüp maşallah ve Allah nazardan korusun gibi sözleri hatırlatmaya yaraması. Çağrışıma sebep oluyor
nazar boncuyu şeytanı çeker :) hiç mi bilmiyorsun. onun yerine evine ayetler as ve evi kuranla oku. misafir gelirkende eve okuyup üflersin tamam
Nazar boncuğunun koruyuculuğuna inanmak tamamen batıl bir inanç. Bir taştan medet ummak yerine o kadar nazardan korkuyorsanız Nazar duası falan asın evinizin bir köşesine.
nazar boncuğu yerine kapına üzerine bismillahirrahmanirrahim yazısı az taştan boncuktan medet umma
Bişeyin olacağı varsa olur. Evine paspas da alsan boynuna nazar kolyesi de taksan sabah akşam tok karna boncukda yutsan olur.
Hala bunlara inan kaldımı ya ne insanlar var gerçekten batıl inanç bunlar inanmayın onun yerine bol bol dua edin.
Onun yerine, nazardan çok korkuyorsan her gün nazar duası okuyabilirsin. Nazar boncuğu caiz değildir.
Nazar boncukları insanların göz/bakma/nâzâr etme enerjisini üstünde toplanması için takılır, fakat Gözlü nazar boncuklarını tasvip etmiyorum, deccalin tek gözünü temsil ediyor çünkü.
Nazar boncuğunun İslamdaki yerini araştır ona göre karar ver bakalım. Hurafe mi değil mi?
Daha çok çekersin. Böyle hurafe şeylere de inanma. Seni Allahtan başkası korumaz
Ona inanmıyorum ama bi nas bi ayetel kürsü okursan buna gerek kalmaz
Hiçbir bloktan korumaz seni koruyacağına inandığın şeyi ayaklar altına değil başüstüne alman lazım
Kapıya kurbağa bacağı ve tavşan ayağı as altınada nal çak
Şu batıl inançlardan biraz vazgeçin 😂 gelenin gidenin arkasından evine oku üfle derim 😂
Korumaz mı üstüne üstlük her türlü belayı def edip seni gezdirebilme özelliğine de sahip
Bence duvarları da böyle boyattır. Kem gözlere şiş akskdkdkflglglgl
Güle güle kullan ama bol bol nas , felak nazad dualari oku 😊
Evini tozlardan korur ancak az ötede çıkarmış olurlar ayakkabıyı😂
Aksine eve nazar boncuğu konulmamalı, hurafeden ibaret hepsi.
Çok bariz "Nazar değdirmeyin kıskançlar" mesajı verirsin bunu evine serersen.
Ev seninse al bu devirde ev almak imkansız çünkü 😂
Nazar boncuğu allaha şirktir. Dinde boyle bişey yok. Nazardan koruyan dualar var sadece. Yeni evine haramla başlama bence
duvrada benim hakkımdane diliyorsan Allah sana 10 katını versin yazdır
Nedir bu kendini ilahlaştırma. Herkesin gözü sendeydi zaten sdkjfshd
komedi resmen. millet ne yapsın seni kednini çok önemseme. gülünç olur
Bütün cinleri eve çek tabi jsjsjsdn nazar boncuğundan beklenti beklemek bile şirktir. Şeytan gözü derler. İnanıp inanmamak size kalmış. Tabi
Hergun üstüne basarak mi fjsjtsjtsjt
Kem gözler bunu görünce ters çevirir
Son kem gözlu savar 😂
Kötü, Allaha şirk koşmuş oluyorsun.
Nazar boncuğu hurafe aslinda korumaz nazar getirir
Bunlara inanma
Nazar boncuğu vs şeyler birer batıl inançtır
Ayağına nazar değmesin knk
çok toz tutar içinde ben almazdım
Ay çok güzel nazar boncuklarına bayılıyorum ya inanmıyorum ama görsel olarak hoşuma gidiyor
Bu nazar boncuğunun anlamını git öğren bakim
Dua en iyisi nazar boncuğu batıl inanç
İplikleri cahillikten örülmüş olsa gerek.
Bence iyiii ben de odama asıyorum
Kenafir gözlere güzel bi önlem🧿
Giriş kapısına at nalı tak kem gözler girmez 😂
Kem gözlerden koruyacağını sanmam.
Batıl inanç inanma öyle seylere
Korumaz dua as kız sklskd
Çok güzel
Bence daha çok çeker
Hayırlı olsun
Kotu
kötü
Çok kötü