Şunun güzelliğine bakın, pinterest'te denk geldim. Evime yaptırmak istiyorum ama ev sahibim biraz aksi biri. Siz olsanız tavanın delinmesine izin verir miydiniz? Sorun yaşar mıyım sizce?

Şunun güzelliğine bakın, pinterest'te denk geldim. Evime yaptırmak istiyorum ama ev sahibim biraz aksi biri. Siz olsanız tavanın delinmesine izin verir miydiniz? Sorun yaşar mıyım sizce?

Ev sahibi olsam izin verirdim sonuçta kendisi yaşıyor. Fakat çıktığı zaman da çıkardığı hasarları onarmaya gerekiyor. Tavan kaldırırsa yaptırın ya da ev sahibi aksi dediniz ona danışın sonradan aksilik çıkartmasın.
Cevap
6Cevap
Duvar da tavan da delinir sonra geri kapatılır, sıkıntı yok bence ama tabi sizde nasıl yürüyor bu işler bilmiyorum. Evine gelip gitmiyorsa söylemeyedebilirsin.
Olursa çıkarsam, çıkarken ilk hali gibi kapatırım, sıfır yaparım falan diyin. İnanmazsa sözleşme falan imzalayın tamam der
Tavanı delsende bir süre sonr kopar... yapma bence.. istedin çelik dübel bile kullansan kopar
Evine girip çıkmıyorsa sorma bence aksi biri diyorsun izin vermez.
Ben izin vermezdim sonuçta bozar tavanı hiç hoş durmaz sonrası için, sorun yaratabilir de.
Ev sahibiyim böyle bişey yapsa ve o tavanın halini görünce kızarım. Ki zaten tavan mahvolur
Yasamazsin sonrasinda saten alciyla kapatip boyarsan )
bir şey olmaz aslında mikrop biri değilse
Yap gitsin boş ver 😅
Alçıyla kapanır, sorun olmaz
Nah sana
İlginç 🤨
Sor bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?